Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - تاجرانی که حدود ۴ میلیون اونس طلا را ظرف چند دقیقه جابه‌جا کردند باعث شدند خواب از سر این فلز گران‌بها بپرد.

پس از ساعت ۱۱ صبح شنبه در بورس کومکس نیویورک، حدود ۴۰ هزار قرارداد که هرکدام دقیقا نشان‌دهنده معامله ۱۰۰ اونس طلا بود، در بازه زمانی ۱۰ دقیقه معامله شدند. این باعث آغاز هجوم به فروش شد و  قیمت‌ها ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد سقوط کرد.

این معامله‌ها بازاری را لرزاند که در ۶۰ روز اخیر نوسانات آن نزدیک به کمترین مقادیر خود از ۲۰۰۱ تا کنون باقی مانده بود. از اوایل امسال طلا به سختی توانسته است توالی سود خود را ادامه دهد چراکه چشم‌انداز افزایش هزینه‌های وام‌گیری تقاضا برای سرمایه‌های بدون بهره مثل طلا را محدودتر می‌کند.

میگوئل پرز سانتالا، مدیر فروش و بازاریابی هریوس متال نیویورک در تماسی تلفنی گفت: ما هیچ خبر و اتفاقی را مشاهده نکردیم که باعث افت ۱۰ دلاری قیمت طلا شود اما این اتفاق افتاد. این اتفاق به دست کسی افتاد که دارایی عظیمی دارد که می‌تواند باعث حرکت بازار به جهت مورد نظر او شود.

تبادلات به افت بازار شتاب داد. ظرف نیم ساعت حجم قراردادها به رقم ۶۳۳۸۴ عدد رسید. در ساعت ۱:۴۶ دقیقه بعد از ظهر شنبه، قراردادهای پیش‌خرید برای تحویل در ماه سپتامبر ۱ درصد پایین‌تر و در قیمت ۱۲۷۴.۲۰ دلار برای هر اونس، بسته شد. اگر تاجران مرموز در آن نیم ساعت همین قیمت تثبیت شده را هم برای قراردادها پرداخت می‌کردند (که چنین احتمالی وجود ندارد)، ارزش این قراردادها بالغ بر ۸ میلیارد دلار می‌شد.

در ماه‌های گذشته بازار فلزات گران‌بها شاهد معاملات مرموز مشابهی بوده است.

در ماه گذشته قراردادهایی که دربرگیرنده بیش از ۲ میلیون اونس طلا بود، تنها ظرف ۵ دقیقه به فروش رسید و قیمت‌ها را بالاتر برد. ۲ ماه قبل از این قراردادهایی با مقدار مشابه تنها ظرف ۱ دقیقه معامله شدند و باعث جهش در قیمت این فلز گران‌بها شدند. در ماه جون بازار شاهد این بود که تجارت بیش از ۱.۸ میلیون اونس فقط ظرف یک دقیقه صورت گرفت.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • فروش ۳ تن طلا در ۲۲ حراج/امروز چقدر شمش فروش رفت؟+قیمت
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • فروش ۲.۹ تن طلا در ۲۱ حراج/ امروز چقدر طلا فروخته شد؟