Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@01:40:27 GMT

روزی که دانشگاه تهران اسلحه‌خانه گروهک‌ها بود

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۰۷۴۳

روزی که دانشگاه تهران اسلحه‌خانه گروهک‌ها بود

به گزارش جهان نيوز؛ آئین اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی، با حضور محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه تهران برگزار شد. مخبر دزفولی، ضمن تسلیت حادثه زمین‌لرزه منطقه غرب کشور، گفت: جهاد دانشگاهی جزء اولین ثمرات انقلاب فرهنگی است و تاکنون هویت جهادی خود را حفظ کرده و منشأ تحولات مثبت علمی و فرهنگی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این جریان نوگرای کتاب و کتاب‌خوانی در فضای دانشگاه از دستاوردهای جهاد دانشگاهی است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: با تمام این تلاش‌ها در عرصه کتاب‌خوانی با جایگاه مطلوب فاصله داریم و در ترمیم این وضعیت باید قشر نخبه دانشگاهی وارد میدان شود.
مخبر دزفولی ضمن اشاره به نقش قشر دانشجو در تحولات کشور گفت: دانشگاه‌های کشور به‌ویژه دانشگاه تهران اسلحه‌خانه گروه‌های ضدانقلاب بود و دانشجویان با انقلاب فرهنگی، دانشگاه‌ها را به جایگاه مطلوب خود بازگرداندند.وی افزود: جهاد سازندگی و تلاش برای محرومیت‌زدایی در اقصی نقاط کشور، هم‌ریشه در دانشجویان انقلابی داشته و دارد.
مخبر دزفولی ادامه داد: در علم و فناوری کشور جهش بسیار خوبی داشته و جهاد دانشگاهی با راه‌اندازی نهاد رویان توانسته در زمینه سلول‌های بنیادین جایگاه مطلوبی برای کشور ایجاد کند.عضو هیات ‌علمی دانشگاه تهران گفت: نسل آینده هم باید به نسل فعلی و نسل قبلی تأسی کند و با تقویت و ترویج اعتماد به ‌نفس و غرور ملی راه پیشرفت علمی و فرهنگی کشور را طی کند.
وی افزود: مراسم‌هایی مانند مراسم امروز یک نهاد از توانایی کشور برای ایجاد تحول است.دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در همه رشته‌های علمی توانسته‌ایم کار کنیم و متون علمی قابل اتکاء و متقن تولید کنیم.
مخبر دزفولی با اشاره به جایگاه علمی کشور گفت: دانشجویان دیروز و امروز توانسته‌اند در جهاد علمی آن‌ چنان پیشرفت کنند که نام کشورمان به‌عنوان یک کشور صاحب علم و فناوری مطرح ‌شده است.وی افزود: در رقابت‌های سخت علمی در عرصه بین‌الملل، توانایی‌های کشور غیرقابل انکار است.
رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: همه فشارهایی که به کشورمان وارد می‌شود برای کندکردن و توقف پیشرفت‌های علمی کشور است.مخبر دزفولی ضمن تأکید بر لزوم تقویت اعتمادبه‌نفس گفت: حس اعتماد به‌ نفس و ایجاد روحیه خطرپذیری و شجاعت در جامعه علمی کشور لازمه پیشرفت و ترقی کشور است.
وی با اشاره به لزوم توجه به علوم انسانی افزود: در این زمینه باید نوآوری‌ها و حرکت‌های بدیع مورد حمایت قرار گیرند.عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران گفت: این حرکت علمی باید به سمت بین‌المللی شدن حرکت کند. منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • مامان بگو برای دین و کشور رفتم؛ دست راست اسلحه و دست دیگرم کتاب