Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور بر ضرورت حل مشکلات آب و برق زلزله زدگان تا ظهر فردا تاکید کرد و گفت: باید فرمانداران، بخشداران و تمامی دستگاه‌ها هماهنگ کنند تا چادر به تمامی زلزله زدگان برسد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به کرمانشاه، عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کرمانشاه امدادرسانی به مصدومان و مجروحان زلزله را کار بزرگ و سختی توصیف کرد و گفت: این زلزله حادثه‌ای عظیم و دارای ابعاد گسترده‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید تمام تلاش‌مان را برای امدادرسانی و آباد کردن این مناطق به کار ببندیم.

وی با بیان اینکه روستاهای زیادی طی این زلزله آسیب دیده‌اند، گفت: به تمامی فرمانداران و بخشداران ابلاغ کردم که حتما در حوزه مسئولیتی خود به شکل زمین یا هوایی از مناطق زلزله زده بازدید کرده و گزارش آن را اعلام کنند.

وی با بیان اینکه در مورد وضعیت توزیع چادرها خوب نیست، گفت: ما درخواست 20 هزار چادر داریم. در این جلسه گفته شد که ممکن است برخی چادرها را بردارند به نظر من به عنوان رئیس ستادبحران کشور ایرادی ندارد و هر چه می‌توانید چادر به این مناطق بیاورید. هر خانواده زلزله زده باید حداقل یک چادر داشته باشد و حالا اگر برخی بدون آنکه نیاز داشته باشند چادری بر می‌دارند اولا که تعدادشان بسیار کم است و دوم اینکه اهمیتی ندارد و باید برای تمامی زلزله زدگان چادر بیاوریم.

وی با بیان اینکه توزیع این چادرها نیز مهم است، گفت: باید فرمانداران، بخشداران و تمامی دستگاه‌ها هماهنگ کنند تا چادر به تمامی زلزله زدگان برسد.

وی بابیان اینکه آقای رئیس جمهور نیز بر ضرورت اختصاص چادر و حل مشکلات آب زلزله زدگان تاکید داشتند، گفت: گفته شد که آب ممکن است در روزهای آتی وصل شود. برای ما به هیچ عنوان قابل قبول نیست که آب روستایی قطع باشد. حتما باید آب روستاها وصل شود و 48 ساعت را به هیچ عنوان نمی‌پذیریم.

وی همچنین خواستار توزیع آب معدنی میان زلزله زدگان شد و گفت: هر چقدر که آب معدنی لازم است درخواست بدهید و آن را میان زلزله زدگان توزیع کنید. تانکر آب هم در بعضی از مناطق باید باشد اما 20 یا 30 تانکر آب جواب نمی‌دهد. باید آب مردم تامین شود و به هیچ عنوان نمی‌پذیرم که فردی به خاطر نبود آب تشنه باشد.

وی با اشاره به قطعی برق در 263 روستا نیز گفت: تا فردا ظهر باید جریان برق وصل و در این زمینه باید تمام اقدامات انجام شود. همچنین باید نان مورد نیاز مردم نیز تامین شده و در اختیارشان قرار بگیرد.

رحمانی فضلی بر ضرورت آرام سازی و همراه سازی مردم نیز تاکید کرد و گفت: سرکشی به روستاها مسئله مهمی است و اگر مردم با مسئولان درشتی کردند نباید واکنشی نشان بدهیم.

رحمانی فضلی همچنین بر ضرورت کنترل بیماری‌ها و آلودگی آب در مناطق زلزله زده تاکید کرد و گفت: تبلیغات و اطلاع رسانی نیز موضوع مهمی است. بایدخبرها به گونه‌ای باشد که مردم ناامید نشوند. اطلاع رسانی نباید موجب تهییج مردم شود.

وی در بخش دیگری ازسخنانش از تمامی دستگاه‌های دولتی خواست که علیه پیمانکارانی که سازه‌هایشان در پی زلزله تخریب شده شکایت کنند و گفت: اگر بیمارستانی نوساز تخریب شده حتما باید از پیمانکارش شکایت شود باید یکبار برای همیشه تکلیف این سازه‌های ناایمن مشخص شود.

رحمانی فضلی همچنین از اقدامات و خدمات نیروهای مسلح در این حادثه قدردانی کرد و گفت: تمامی دستگاه‌ها کار عظیمی را در این زلزله انجام دادند و همگی پای کار بودند که باید از تمام آنها قدردانی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یاسر رهبردین در این بازدید، با حضور در روستاهای خنجر خان و مرتضی قلی کندی، اقدامات انجام شده برای بازسازی واحدهای آسیب دیده از زلزله و زیرساخت های خدماتی از جمله تامین آب شرب این روستاها را مورد بررسی قرار داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی نیز در این بازدید با ارائه گزارش از نحوه تامین آب شرب این روستاها اظهار داشت: در پی وقوع زلزله و بروز خسارت به چاه تامین کننده آب شرب روستاهای خنجر خان و موسی قلی کندی با مساعدت استاندار آذربایجان غربی، در کوتاهترین زمان ممکن حفر و تجهیز چاه ها انجام و مورد بهره برداری قرار گرفت.

 یداله سلطانی گفت :شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی از اولین روز وقوع زلزله در روستاهای مذکور حضور داشت و به امداد رسانی و حل مشکلات آب شرب پرداخت.

دیگر خبرها

  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • تامین و توزیع اقلام ضروری امدادی در سراسر استان سمنان
  • خدمات رسانی ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زرده تخم‌مرغ
  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زده تخم‌مرغ