Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بعد از وقوع حادثه مهيب زلزله که شامگاه يکشنبه عراق و بخش‌هاي وسيعي از غرب کشورمان را لرزاند، رسانه ملي خيلي زود وارد عمل شده و از همان دقايق اوليه بعد از وقوع اين رويداد، پوشش صحيح، دقيق و همه‌جانبه آن را در دستور کار قرار داد.
به گزارش جام نيوز، از ساعات اوليه وقوع زلزله در غرب کشور، شبکه خبر با اطلاع‌رساني مداوم به‌صورت زيرنويس و ارتباط تلفني با متوليان امداد و نجات کشور و بويژه استان‌هاي غربي، تلاش کرد علاوه بر آگاه کردن مخاطبان از شرايط و اوضاع مناطق زلزله‌زده، به ايجاد آرامش در کشور و رفع دغدغه‌هاي مردم کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين شبکه طي تماس‌هاي مستقيم تلفني با مديران بحران کشور از جمله رئيس هلال‌احمر، رئيس و معاون سازمان مديريت بحران، مسئولان وزارت بهداشت و درمان، مسئولان وزارت نيرو، مسئولان اورژانس و ديگر دست‌اندرکاران مديريت بحران در کشور، اطلاع‌رساني جامع از اين حادثه را آغاز کرده و اين اطلاع‌رساني همچنان در شبکه‌هاي مختلف ادامه دارد.
بر همين اساس، رئيس خبرگزاري صداوسيما در گفت‌وگو با جام‌جم گفت: يکشنبه‌شب، از دقايقي بعد از وقوع زمين لرزه در مناطق غربي و جنوب‌غربي کشور که در بيشتر استان‌هاي کشور احساس شد، شبکه خبر اطلاع‌رساني لحظه‌اي خود را آغاز کرد. در وهله اول، هدف اين بود که از طريق مصاحبه با مسئولان محلي و همچنين مسئولان کشوري در تهران، ابعاد حادثه و ميزان خسارات و مرکز اصلي زمين‌لرزه مشخص شود. همچنين با توجه به شوک و وحشتي که بر مردم مناطق غربي و ديگر نقاطي که زمين‌لرزه را احساس کرده بودند حاکم شده بود، شبکه خبر تلاش کرد تا فضاي رواني اين مناطق را به سمت آرامش سوق دهد.
سيدمهرداد سيدمهدي با اشاره به اخبار غلطي که در مواقع حساس و بحراني در فضاي مجازي دست‌به‌دست مي‌شود، افزود: با توجه به شايعات و خبرهاي ضد و نقيضي که در فضاي مجازي پخش شده بود، شبکه خبر در اطلاع‌رساني‌هاي مستمر خود تلاش کرد بر فضاي شايعه غلبه کند و مردم را به سمت اخبار صحيح و دقيق از طريق رسانه ملي و خبرگزاري صداوسيما هدايت کند. شبکه خبر از همان دقايق اوليه زلزله، پوشش ويژه خود را براي اطلاع‌رساني از آخرين جزئيات اين رويداد در استان کرمانشاه و بررسي ابعاد آن و همچنين کمک‌رساني نيروهاي امدادي آغاز کرد و اين رويکرد همچنان هم ادامه دارد.
سيدمهدي خاطرنشان کرد: شبکه خبر تلاش کرد با پوشش لحظه‌به‌لحظه نشست ستاد حوادث غيرمترقبه با حضور وزير کشور و برقراري ارتباط مستقيم با مسئولان مربوط در استان‌هاي غربي، ديگر مسئولان را نسبت به وضعيت منطقه و نيازهاي حادثه‌ديدگان آن حساس کند و پل ارتباطي ميان مناطق زلزله‌زده و مسئولان باشد.
وي همچنين از اعزام گروه‌هاي خبري به منطقه و ارتباط مستقيم با خبرنگاران شبکه‌هاي استاني خبر داد و گفت: در اين ميان خبرگزاري صدا و سيما با در نظر گرفتن شرايط ويژه مناطق زلزله‌زده و بسياري از استان‌هايي که زمين‌لرزه را احساس کرده بودند، از همان دقايق اوليه زمينه برقراري ارتباط مستقيم با خبرنگاران حاضر در کرمانشاه، ايلام، خوزستان، آذربايجان غربي، کردستان، آذربايجان شرقي، لرستان، همدان، زنجان و قزوين را فراهم کرد و همزمان با پوشش اخبار روي آنتن، خبرها، ويدئوها و مصاحبه‌هاي مربوط به زمين‌لرزه در سايت خبرگزاري صدا و سيما و کانال پيام‌رسان اين خبرگزاري به صورت لحظه‌اي و فوري قرار گرفت.
سيدمهدي تصريح کرد: همچنين معاونت خبر مراکز صداوسيما در استان‌هاي غربي و جنوب غربي، با ايجاد بخش‌هاي خبري ويژه در صدا و سيماي استاني، آخرين اخبار را به اطلاع هموطنان رساندند و اين اخبار همزمان در صفحات استاني سايت خبرگزاري صدا و سيما و کانال‌هاي استاني قرار گرفت. اعزام خبرنگاران خبرگزاري صداوسيما در کرمانشاه به مناطق زلزله‌زده و اعزام خبرنگاران کمکي از استان‌هاي ايلام و کردستان و تهران و تشکيل ستاد مرکزي اطلاع‌رساني، از ديگر اقدامات انجام شده است.
مدير خبرگزاري صداوسيما معتقد است: شبکه خبر تلويزيون و سايت خبرگزاري صداوسيما در فضاي مجازي توانستند با پوشش لحظه‌به‌لحظه و فوري خبرها، مرجعيت خبري را درخصوص اخبار زمين‌لرزه به‌دست آورند که موفقيت بزرگي است.
افکار
115

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • بیمارستان محب مهر پلمب نشده است
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل حجاب یا اختلاف ملکی؟
  • تکذیب پلمب یک بیمارستان به دلیل کشف حجاب در شمال تهران
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب؟