Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی اعلام کرد: در حال حاضر در منطقه بیش از نیروی انسانی، به پتو، آب و مواد غذایی احتیاج است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صادق مفرد درباره نحوه امدادرسانی گروه‌های جهادی به زلزله‌زدگان اظهار داشت: «گروه‌های جهادی از استان‌های مختلف برای حضور و امدادرسانی در مناطق زلزله‌زده تماس گرفتند اما زمینه حضور برای همه گروه‌های جهادی در روزهای ابتدایی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای اول حادثه، به دلیل اعزام نیروهای امنیتی، نیروهای امدادی آموزش دیده و تیم‌های پزشکی، شرایط برای حضور پررنگ نیروهای مردمی در روزهای اول وجود ندارد.»

او افزود: «بخشی از همین گروه‌های جهادی که از استان‌های مختلف در منطقه حاضر شدند دست‌و پا گیر هستند و ما درخواست داریم گروه‌ها بدون هماهنگی وارد منطقه نشوند. حتی از ظرفیت‌های گروه‌های جهادی استان کرمانشاه و استان‌های همجوار هم به‌طور کامل استفاده نشده است تا زمانی‌که آوار برداری اولیه انجام شود و بتوان از ظرفیت‌ نیروهای مردمی استان‌ها بیشتر استفاده شود.»

مفرد با بیان اینکه در صورت نیاز به حضور نیروهای جهادی اطلاع‌رسانی انجام می‌شود، ادامه داد: «حتی از منطقه اعلام کردند نیاز به اعزام تیم‌هایی که خدمات پزشکی ارائه می‌دهند هم نیست و فعلا نیروهای موجود کافی است. اولویت حضور در منطقه حادثه دیده ابتدا با گروه‌های متخصص و استان‌های همجوار است که می‌توانند با خودشان وسیله نقلیه و امکانات بیاورند تا باری بر دوش منطقه نباشند.»

مسئول جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: «قرارگاهی از مجموعه سپاه وبسیج شکل گرفته و سازندگی منطقه "سرپل زهاب" را به‌عهده گرفته است. فردا از سوی گروه‌های جهادی استان‌های کردستان و کرمانشاه و بخشی از تهران روستاها را شناسایی می‌کنند و پس از آن به 30 منطقه تقسیم می‌شوند و هر روستای پرجمعیت و آمار تخریب بالا به یک استان واگذار می‌شود و سازندگی هر استان مسئول ساخت‌وساز یک منطقه می‌شود که به دلیل شرایط آب‌و هوایی منطقه حادثه دیده، باید هر چه‌زودتر این کار آغاز شود شود.»

به گفته مفرد برای شروع کار ساخت‌و ساز باید ابتدا آوار برداری‌ها انجام و شرایط برای حضور نیروها فراهم شود. قطعا از تمام گروه‌های جهادی که آمادگی دارند استفاده می‌کنیم اما اعزام از سوی استان انجام می‌شود و باید به سازندگی استان‌ها مراجعه کنند.»

او افزود: «مجموعه بسیج دانشجویی دبیرخانه بلایای طبیعی را در منطقه مستقر می‌کند تا از از ظرفیت مازاد استان‌ها در توزیع در نقاط دیگر استفاده می‌کند.»

مسئول جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه نیاز اصلی منطقه در حال حاضر کمک‌های اولیه و اقلامی که اعلام شده است گفت: «در همین راستا پویشی به‌نام "جان ایران" راه‌اندازی شده است. از مردم تقاضا می‌کنیم مالی و اقلام مورد نیاز و اساسی کمک کنند، در حال حاضر در منطقه بیش از نیروی انسانی، به پتو، آب و مواد غذایی احتیاج است.»

مفرد در پایان گفت: «می‌توان در دانشگاه‌ها، پایگاه‌های بسیج مساجد و هرجا که دسترسی هست غرفه‌هایی برای جمع‌‌آوری کمک‌های آماده و به منطقه ارسال کرد تا در منطقه استفاده شود.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ نیروی هلال احمر در جست و جوی «یسنا»

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با بیان اینکه چند روز پس از گمشدن «یسنا دیدار»، هنوز هیچ نشانه‌ای از این کودک چهار ساله کلاله‌ای پیدا نشده است گفت: جستجوی‌های تخصصی برای پیدا کردن این کودک ادامه دارد.

قاسم غریب آبادی  اظهار کرد: از عصر یکشنبه نهم اردیبهشت با اطلاع از گم شدن کودک چهار ساله اهل روستای «یلی‌بدراق» شهرستان کلاله، نیروهای هلال احمر در کنار مردم محلی جست و جوی خود را برای یافتن یسنا آغاز کردند.

وی افزود: جمعیت هلال احمر با تمام ظرفیت پای کار آمد و به دلیل مطالبه مردمی یک فروند بالگرد هم برای گشت زنی در منطقه حاضر شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان ادامه داد: چندین دستگاه پاراموتور و هلی شات در کنار سگ‌های زنده یاب به همراه روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر از نیروی هلال احمر و مردمی به صورت هوایی و زمینی در منطقه حضور و کار گشت زنی را انجام دادند.

غریب آبادی گفت: نیروهای هلال احمر در سه روز نخست به صورت خطی متر به متر تا شعاع پنج تا ۶ کیلومتری را گشت زنی کردند.

وی افزود: دیروز صبح فرماندار کلاله نشست شورای مدیریت بحران را در همان روستا برگزار کرد و تصمیم گرفته شد تا امروز (پنجشنبه) گشت‌زنی به صورت تخصصی با هلی‌شات و پاراموتورها و دسته‌های امنیتی و دوربین‌های دید در شب انجام شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان بیان کرد: تاکنون اثری که نشانه دهنده زنده و یا مرگ این کودک باشد در منطقه پیدا نشده است.

وی افزود: چهار تیم هلال احمر همچنان در منطقه مستقر هستند و نیروهای تخصصی هم اقدامات لازم جست و جوی را انجام می‌دهند.

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ نیروی هلال احمر در جست و جوی «یسنا»
  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد
  • تاکید رئیس‌جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هرچه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس