Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛یونس فاتح معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان آذربایجان‌شرقی با اعلام اینکه 20 درصد از طرح‌های جاری اشتغال این استان را طرح‌های قالی‌بافی تشکیل می‌دهند، گفت: دو هزار و 603 تخته قالی به مساحت 11 هزار و 247 مترمربع در هفت‌ماهه امسال توسط مددجویان تحت حمایت این نهاد بافته‌شده که از این تعداد دو هزار و 109 تخته فرش، 59 ورنی و 435 عدد تابلو فرش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه ارزش قالی‌های بافته‌شده مددجویان در هفت‌ماهه امسال 10 میلیارد و 690 میلیون تومان بوده است، افزود: سال گذشته مددجویان قالی‌باف تحت حمایت کمیته امداد استان هفت هزار و 217 تخته قالی به مساحت 34 هزار مترمربع بافته‌اند که 30 میلیارد تومان ارزش داشته است.

فاتح بابیان اینکه یکی از اهداف کمیته امداد ایجاد اشتغال پایدار و هدایت مددجویان به سمت توانمندسازی است، اعلام کرد: قالی‌های بافته‌شده توسط مددجویان به‌صورت تضمینی از آنها خریداری می‌شود و مبلغ آن پس از فروش به‌طور کامل در اختیار مددجویان قرار می‌گیرد و برخی از تولیدات نیز توسط خود قالیبافان به فروش می‌رسد.

وی رویکرد کمیته امداد را توانمندسازی مددجویان تحت حمایت از طریق اجرای طرح‌های اشتغال، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و پرداخت تسهیلات اشتغال عنوان کرد و افزود: اکنون بیش از 35 هزار طرح اشتغال، تحت نظارت کمیته امداد استان در حال اجرا است که از این تعداد هشت هزار و 870 طرح مربوط به طرح‌های قالی‌بافی می‌شود.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بیش از هشت هزار مددجوی تحت حمایت این نهاد در سطح استان قالی‌بافی می‌کنند، گفت: همه مددجویان شاغل به بافت فرش با مشارکت سازمان فنی و حرفه‌ای، میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و اتحادیه قالی‌بافان استان کارت مهارت دریافت کرده‌اند.

وی بابیان اینکه برای ارتقای مهارت‌های مددجویان قالی‌باف آموزش‌های پایدارسازی و توسعه برگزارشده است، افزود: چهار هزار و 482 نفر از مددجویان قالی‌باف در استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفته‌اند.

فاتح با اشاره به اینکه حمایت از هنر قالی‌بافی یکی از سیاست‌های اصلی کمیته امداد درزمینهٔ اشتغال خانگی است، گفت: کمیته امداد یکی از نهادهای حمایتی در مقوله اشتغال بوده که ایجاد اشتغال کوچک ازجمله راه‌اندازی کارگاه‌های قالیبافی را به‌عنوان بهترین راه‌حل برای اشتغال مددجویان در نظر گرفته است.‌

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان آذربایجان شرقی در مورد نحوه اعطای تسهیلات به مددجویان قالی‌باف اعلام کرد: مددجویان پس از آموزش و کسب مهارت قالی‌بافی بر اساس متراژ قالی و نوع بافت آن تسهیلات دریافت می‌کنند.

 

انتهای پیام/ش

اجرای بیش از 35 هزار طرح اشتغال، تحت نظارت کمیته امداد استان آذربایجان شرقی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۶۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح زائرسرای ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد

زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در مشهد مقدس افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد کشور در مراسم افتتاح  زائرسرای «کرامت 2» ویژه مددجویان کمیته امداد  که در مشهد برگزار شد با تاکید بر ضرورت حفظ عزت و کرامت مددجویان، گفت: مددجویان ولی‌نعمتان ما هستند و وظیفه داریم زمینه بهترین برنامه فرهنگی یعنی زیارت امام رضا (ع) را برای این خانواده‌ها فراهم کنیم.

وی افزود: برای ساخت این مجموعه اقامتی شهرداری، شورای شهر و همه دستگاه‌ها پای کار آمدند و این پروژه با الگوگیری از زائرسرای کرامت یک به اتمام رسید و امروز شاهد افتتاح آن هستیم.

بختیاری با بیان اینکه زائرسرای شماره یک کرامت در سال 1401 میزبان 14 هزار 161 زائر و 105 گروه اردویی بود، اضافه کرد: این عدد در سال 1402 به 18 هزار و 63 مددجو افزایش یافت که با افتتاح مجموعه شماره 2 کرامت باید برای میزبانی از 40 هزار زائر برنامه‌ریزی کنیم تا مددجویان به همراه خانواده‌های خود به زیارت امام هشتم(ع) مشرف شوند.

رئیس کمیته امداد، خدمت به مددجویان را افتخار همه امدادگران در کمیته امداد عنوان کرد و گفت: باید همان‌گونه که برای فرزندان خود قدم برمی‌داریم برای این عزیزان هم قدم برداریم و همه عوامل کمیته امداد باید عزت و کرامت مددجویان را مدنظر داشته باشند.

بختیاری با اشاره به اینکه این زائرسرا امکان افزایش 50 درصدی زیارت مددجویان را فراهم کرده است، افزود: زائرسرای کرامت 2 سالانه 20 هزار مددجو را پذیرا خواهد بود گفت: کمیته امداد یکی از نهادهای پیشران در اشتغال کشور است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • افتتاح زائرسرای ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • بافت قالی برای امور عام المنفعه در همت آباد