Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی آب فاضلاب شهری مازندران با اشاره به اینکه تصفیه خانه فاضلاب شهری رامسر براساس استاندارد محیط زیست احداث می شود، گفت: مردم نگران نباشند.

پرویز یزدان پناه در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: تصفیه‌خانه فاضلاب شهری به طور معمول فاصله متعارف و استانداردی با محدوده شهری دارد و پس از تعریف فرآیند شهری، بهره برداری و اجرا آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در مازندران برخلاف سایر استان‌ها، زمین هایی که به صورت بایر و کویری باشد وجود ندارد و بیشتر این اراضی دایر و کشاورزی است.

معاون فنی آبفا مازندران خاطرنشان کرد: هیئت وزیران در رابطه با استان های شمالی مصوبه ای داشته که ضوابط استقرار صنایع در کشور این مناطق را شامل می شود.

یزدان‌پناه با اشاره اینکه درباره تصفیه خانه فاضلاب سیستم پیشرفته در سایر استان‌ها 400 متر از محدوده جمعیتی را شامل می‌شود، اظهار کرد: طرح مصوب هادی در محدوده مطرح قرار دارد و ممکن است خانه هایی به صورت ویلایی ساخته شود اما داخل بافت تعریف نشده است.

وی با بیان اینکه هدف از رعایت فاصله منظور درون بافت و مصوب بنیاد مسکن و راه و شهرسازی است، خاطرنشان کرد: این فرآیند به گونه ای است که از جهت بو، صدا و زیست محیطی به هیچ وجه مشکلی ایجاد نمی کند.

معاون فنی آبفا مازندران با اشاره به اینکه به نظرات تجمع‌کنندگان شهر رامسر احترام گذاشته می‌شود، گفت: این پروژه تمام مراحل زیست محیطی و بهداشتی را بر اساس کمیسیون ماده هشت ضوابط استقرار صنایع و کارخانجات پس از استعلام از وزارت جهاد و محیط زیست گذرانده است.

یزدان‌پناه با بیان اینکه این کارخانه بو و پسابی ندارد که وارد رودخانه می شود، اظهار کرد: به صورت آنلاین سازمان محیط زیست این امر را در کنترل و آیتم های آزمایشگاهی با ضوابط استاندارد تطبیق دارد. نمونه این تصفیه خانه در نزدیکی از یکی از روستاهای شهرستان ساری احداث شده و هم اکنون فعال است و مشکلی نیز ایجاد نکرده است.

وی با اشاره به اینکه در رامسر چاه جذبی پاسخگو نیست و فاضلاب موجب آلودگی رودخانه و دریا می‌شود، تصریح کرد: با تاکید استاندار مازندران اولویت نخست محیط زیست است و حل مشکل دریاپشته رامسر در دستور کار قرار دارد که عملیات این پروژه در ابتدای سال 97 اجرایی می شود.

معاون فنی آبفار مازندران گفت: با اعتبار80 میلیارد تومانی بانک توسعه اسلامی این پروژه تا حدود 4 سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، اهالی روستاهای رامعترمسر در طی هفته گذشته دو تجمع اعتراض آمیز در مقابل فرمانداری و دادگستری این شهرستان برگزار کرده  و نسبت به احداث تصفیه خانه در این مناطق معترض شدند.

فرماندار رامسر در این زمینه حاضر به مصاحبه نشد و مسئولیت مصاحبه را بر دوش مسئولان استانی گذاشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۸۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران