Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست آموزش و پرورش گفت: هدف مطالعه کتاب افزایش سطح علمی و مقابله با جهل و نادانی است و مطالعه کتب درسی و امتحان دادن لازم است ولی کافی نیست لذا ما به مطالعه خیلی بیشتری نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، صبح امروز در مدرسه غیر دولتی رویش به مناسبت روز جهانی کتاب و کتابخوانی ، زنگ کتاب نواخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی حدادیان در این مراسم اظهار داشت: دو نوع آموزش و پرورش وجود دارد، آموزش و پرورش رسمی که از سال 1295 در کاشان مشغول به کار است و آموزش و پرورش غیر رسمی که در تمام جوامع وجود دارد و هدف آن افزایش سطح علم، آگاهی و دانش است.

سرپرست آموزش و پرورش کاشان گفت: به جز کتاب های درسی و کمک درسی باید کتاب های دیگری نیز در فهرست کتاب‌هایی که مطالعه می‌کنیم باشد که هدف آن افزایش سطح علمی و قابله با جهل و نادانی است.

حدادیان اذعان داشت: جهل و نادانی از اول زندگی انسان وجود داشته و علی رقم پیشرفت های کنونی هنوز هم وجود دارد که در هر دوره شکل و ظاهر آن متفاوت است لذا با گسترش دانش می‌توانیم با جهل مقابله کنیم.

وی ضمن اشاره به این که جهل امروزی می‌خواهد دانش آموزان تک بعدی باشند و فقط به دنبال منافع مادی باشند و توانایی تولید علم و دانش را نداشته باشند خاطرنشان کرد: مطالعه کتب درسی و امتحان دادن لازم است ولی کافی نیست لذا ما به مطالعه خیلی بیشتری نیاز داریم.

سرپرست آموزش و پرورش کاشان بیان کرد: یکی از ابزارهای ارتباط با دیگران صحبت کردن است و اگر یک بیت شعر یا یک آیه قرآن میان صحبت های خود استفاده کنیم کلام ما زیبا تر می‌شود که نیاز به مطالعه و تحقیق دارد.

مصطفی جوادی مقدم نیز در سخنان کوتاهی اظهار داشت: برای دانش‌آموزان و دانشجویان هر روز 24 آبان و روز کتاب است و روز کتاب برای افرادی است که کمتر با کتاب سر و کار دارند.

رئیس اداره ارشاد کاشان گفت: ما دو نوع کتاب داریم نوع اول کتاب درسی که آموزش نام دارد و کتاب غیر درسی که انسان های موفق فقط به کتاب درسی بسنده نکرده اند و به کتاب های دیگر هم رجوع کرده اند.

وی افزود: از الزامات آداب معاشرت ادبیات است و شکل گرفتن شخصیت از کودکی انجام می‌گیرد.

انتهای پیام/

R7845/P1486/S6,1369/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۸۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان گفت: آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است و نقش اصلی در زمینه پرورش و شکوفایی ابعاد علمی، اخلاقی، جسمی و روحی فرزندان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، ابوالفضل رفیعی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در مراسم گرامیداشت مقام معلم با بیان اینکه آموزش و پرورش در زمینه تعلیم و تربیت نقش بسیار ارزشمندی دارد، اظهار کرد: آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است و نقش اصلی در زمینه پرورش و شکوفایی ابعاد علمی، اخلاقی، جسمی و روحی فرزندان و آینده‌سازان این کشور برعهده معلمان است.

وی افزود: در اندیشه ناب و اصیل اسلامی، معلمان و اساتید به عنوان سرمایه‌های عظیم اجتماعی هستند که با تلاشی دل‌سوزانه، خالصانه و سرشار از حس وظیفه‌شناسی در کنار تعلیم و تربیت، در مسیر ترویج ارزش‌های انسانی و اسلامی و نیز تقویت هویت ملی قدم بر داشته‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان با تاکید براینکه زیرساخت اصلی اجتماع از مسیر آموزش و پرورش می‌گذرد و ریشه پیشرفت و اقتدار کشور در زمینه‌های علمی، فناوری، پزشکی و دفاعی نیز به این نهاد بر می‌گردد، افزود: جامعه مرهون معلمان متعهد ، مسئولیت‌پذیر و فداکار است،. ضمن اینکه توجه و اهمیت دادن به آموزش و پرورش، سرمایه‌گذاری برای تربیت نسل آینده و ساخت کشوری پیشرفته و قوی است.

وی با تاکید بر نقش بارز همه معلمان به‌ویژه بانوان معلم در تربیت و تقویت مبانی اعتقادی و هویتی دانش‌آموزان، آن‌را حاصل کار جمعی تمام ارکان آموزش و پرورش و مدارس و تک تک معلمان دانست.

رفیعی با بیان اینکه دولت سیزدهم از بدو تشکیل برای رفع مشکلات فرهنگیان و به‌ویژه تعالی شأن و منزلت معلم در جامعه تلاش می‌کند، گفت: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان و سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی بود که در این راستا و تحقق عدالت به انجام رسید.

کد خبر 749401

دیگر خبرها

  • افزایش یارانه اعتباری خرید کتاب هیات علمی، دانشجویان و طلاب
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود/جدول دروس تغییر می‌کند
  • نقش موثر معلمان در مقابله با جنگ نرم دشمن
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟