Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلوبال ریسرچ نوشت هدف از سفر اخیر ترامپ به شرق آسیا، نه هموار کردن راه صلح و کمک به افزایش امنیت کشورهای منطقه، بلکه فروش بیشتر سلاح بود. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو پایگاه اینترنتیگلوبال ریسرچ در یادداشتی نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اصولا هیچ توجهی به برقراری صلح و امنیت در قاره آسیا ندارد و هدف اصلی سفر اخیر او به آسیا، بازاریابی برای صنایع تسلیحاتی آمریکا و فروش هر چه بیشتر جنگ‌افزار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفر ترامپ به پنج کشور آسیایی به برقراری صلح در آسیا و یا حتی دیپلماسی، هیچ ارتباطی ندارد. این تور آسیایی صرفا سفری تجاری برای کمک به صنایع نظامی آمریکا و فروش تسلیحات است.

یکی از نخستین کارهایی که ترامپ پس از استقرار در کاخ سفید انجام داد، خارج کردن آمریکا از پیمان «شراکت ترنس- پَسیفیک» بود. این پیمان در فوریه ۲۰۱۶ میلادی، یعنی در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما پس از چند سال مذاکره میان دوازده کشور حاشیه اقیانوس آرام امضاء شد. ترامپ معاهده‌های تجاری چند جانبه را دوست ندارد، زیرا در این گونه معاهده‌ها، دیگر تسلط کامل بر همه طرف‌ها ندارد. او می‌خواهد صاحب اختیار همه چیز باشد. هدف سفر اخیر او به آسیا نیز صرفاً فروش تسلیحات از طریق قراردادهای دوجانبه است.

ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن در توکیو آشکارا گفت که خریداری مقدار زیادی تجهیزات نظامی آمریکایی توسط توکیو، به معنای ایجاد شغل‌های بیشتر برای آمریکا و امنیت بیشتر برای ژاپن است.

ترامپ استعداد زیادی در دامن زدن به آتش تنش‌ها دارد. او کره‌شمالی را تهدیدی برای جهان متمدن خواند. این در حالی است که او به خوبی می‌داند کره شمالی فقط در برابر تهدید‌ها و تجاوزهای آمریکا از خود دفاع می‌کند. کیم جونگ­‌اون قصد ندارد به هیچ کشوری حمله کند. رهبر کره شمالی و دیگر مردم این کشور، حافظه تاریخی بسیار بدی نسبت به آمریکا دارند. در جنگ شبه جزیره کره بین سال‌های ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ میلادی، که آمریکا یکی از طرف‌های اصلی جنگ بود، کره‌شمالی تقریبا به طور کامل ویران شد و حدود ۳ میلیون نفر از مردم این کشور کشته شدند. این تعداد، حدود یک سوم جمعیت کره‌شمالی در آن زمان بود.
 خطر آمریکا برای جهان
مردم دنیا می‌دانند که تن‌ها تهدید برای تمدن جهان و همه بشریت، آمریکا است. آمریکا دولت سرکشی است که برای قوانین و معاهده‌های بین‌المللی، زندگی انسان‌ها و حتی شهروندان خود، هیچ ارزش و احترامی قائل نیست. ده‌ها میلیون نفر در سراسر جهان از زمان پایان جنگ جهانی دوم به این سو، به طور مستقیم توسط ارتش آمریکا یا ناتو یا به شکل غیرمستقیم از طریق جنگ‌های نیابتی یا مزدوران آمریکایی، کشته شده‌اند. همه این جنگ‌ها با هدف حفظ سلطه جهانی آمریکا صورت گرفته است. خوشبختانه، طی سال‌های اخیر، کشورهایی پیدا شده‌اند که شجاعانه در برابر این هیولای قاتل، آمریکا، ایستاده‌اند و با وجود تحریم‌ها و دیگر اقدام‌های اقتصادی مخرب آمریکا، همچنان در برابر آن مقاومت می‌کنند. ونزوئلا و ایران نمونه این کشور‌ها هستند.

ترامپ در سفرش به عربستان در ماه مه امسال، قراردادی به ارزش ۱۱۰ میلیارد دلار برای فروش انواع تسلیحات مرگبار از بمب گرفته تا هواپیما و تانک، با عربستان امضاء کرد که این رقم، حد نصاب جدید در بین قراردادهای فروش تسلیحات است.
سفر ترامپ به کره جنوبی و سخنان جنجالی وی در پارلمان
ترامپ در دومین ایستگاه از سفر خود به پنج کشور آسیایی، در کره‌جنوبی یک بار دیگر کره‌شمالی و رهبرش را تهدید کرد. بدیهی است تهدید کره‌شمالی و رهبر این کشور، به برقراری صلح در شبه جزیر کره، کمک نمی‌کند. بیش از هشتاد درصد مردم کره‌جنوبی، خواستار صلح با کره‌شمالی هستند. رئیس جمهور کره‌جنوبی که اخیراً به سمت ریاست جمهوری این کشور برگزیده شد، با شعار اتحاد دو کره و رساندن خانواده‌های کره‌ای جدا شده به یکدیگر، بر سر کار آمد. اما این کار چگونه ممکن است؟ نزدیک به ۳۰ هزار سرباز آمریکایی در خاک کره جنوبی مستقر هستند. زرادخانه تسلیحاتی شبه جزیره کره، که شماری سلاح هسته‌ای نیز در خود جای داده است، می‌تواند تمام آسیای شرقی را در یک لحظه نابود کند.

با وجود این، دونالد ترامپ به دنبال فروش میلیارد‌ها دلار سلاح جدید به سئول است. او بهترین فروشنده سلاحی است که صنایع تسلیحات آمریکا می‌توانست آرزویش را داشته باشد. ترامپ به دنبال خارج کردن اقتصاد آمریکا از بحران و افزایش تولید ناخالص داخلی از راه فروش تسلیحات است؛ حتی اگر این کار به بهای نابودی کشور یا کشورهایی منجر بشود. در ذهن ترامپ چیزی به عنوان هموار کردن راه برای برقراری صلح و امنیت نمی‌گنجد. او به دنبال فروش سلاح‌های بیشتر به کره‌جنوبی است و در این راستا، از دامن زدن به تنش‌ها میان دو کره هم فروگذار نمی‌کند.

رئیس جمهور آمریکا از پارلمان کره‌جنوبی به عنوان مکانی برای تهدید رهبر کره شمالی و مردمش استفاده کرد. او در پارلمان کره جنوبی گفت: «من به این شبه جزیره آمده‌ام تا مستقیما پیامی به رهبر کره‌شمالی بفرستم. سلاح‌هایی که در پی به دست آوردن آن‌ها هستی، تو را ایمن‌تر نمی‌کند، بلکه کشور تو را در معرض خطر بزرگتری قرار می‌دهد. هر گامی که در این مسیر تاریک بر می‌داری، خطری را که با آن روبرو می‌شوی، بیشتر می‌کند. کره شمالی بهشتی نیست که پدربزرگت در سر می‌پروراند. این جهنمی است که هیچ کس شایسته آن نیست.»

در حالیکه دونالد ترامپ مانند یک امپراتور در پارلمان کره جنوبی صحبت می­‌کرد، سه ناو هواپیمابر آمریکایی به شکل تهاجمی در برابر ساحل کره‌شمالی قرار گرفتند. ترامپ به خوبی می‌دانست با این اقدام تحریک‌آمیز نمی‌تواند رهبر کره شمالی را به جنگ وادارد و عملاً اقدامی علیه رهبر کره‌شمالی نکرد.

نویسنده مقاله در پایان به جنگ یمن اشاره کرد و نوشت: از ماه مارس سال ۲۰۱۵ میلادی، سعودی‌ها با حمایت و تسلیحات آمریکا و انگلیس، یمن را بمباران و مدارس، بیمارستان‌ها، خیابان ها، بنادر و هر گونه زیرساخت حیاتی را نابود کردند. آن‌ها علاوه بر بیمارستان‌ها و مدارس، به طور مشخص شبکه آبرسانی و بهداشت عمومی را هدف حمله قرار دارند تا حداکثر لطمه را به غیرنظامیان وارد کنند. همچنین بسیاری (از مردم یمن) به این علت جانشان را از دست می‌دهند که سعودی ها، دوباره با حمایت آمریکا و انگلیس، واردات و توزیع داروی‌های مهم را ممنوع کرده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا گفته است که در صورت انتخاب مجدد، کمکی به اوکراین اختصاص نخواهد داد، مگر اینکه اروپا نیز بودجه‌ای برای کمک به این کشور اختصاص دهد.

رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با مجله تایم گفت: "اگر اروپا به اندازه مبالغی که آمریکا برای کمک به اوکراین متحمل می‌شود، ما نیز پرداخت نخواهم کرد. اگر اروپا نپردازد، پس چرا ما باید پرداخت کنیم. "

در ۱۰ فوریه، ترامپ که متقاضی نامزدی ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه است، در گفتگو با هواداران خود در کارولینای جنوبی، از یکی از دیدارهایش با رهبران کشور‌های عضو ناتو در زمانی که رئیس جمهور آمریکا بود گفت. به گفته وی، سپس یکی از همکاران خارجی وی از او پرسید که آیا ایالات متحده آماده است تا در صورت تهدید احتمالی روسیه و در صورت عدم پرداخت کمک مالی به ناتو، ایالات متحده از این اتحاد دفاع کند. ترامپ پاسخ داد که از چنین اتحادی دفاع نخواهد کرد و علاوه بر این، روسیه را تشویق خواهد کرد تا هر کاری که می‌خواهد انجام دهد. رئیس جمهور سابق مشخص نکرد که این مکالمه چه زمانی و در کجا انجام شده است.

روسیه بار‌ها موضع خود را در مورد وضعیت پیرامون اوکراین در سطوح مختلف نشان داده است. همانطور که ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه پیشتر اشاره کرد، مسکو همیشه برای حل دیپلماتیک بحران آماده بوده و می‌ماند و آماده پاسخگویی به پیشنهادات واقعا جدی است، در حالی که رژیم کی‌یف مذاکرات با روسیه را قطع و ممنوع کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • گزینه عجیب معاون اولی ترامپ؛ زنی معروف به «قاتل سگ‌ها»!
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است
  • پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد