Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش شرکت صاایران از برنامه‌ریزی برای اشتغال بیش از 15 هزار نفر در شرکت‌های دانش بنیان در چشم اندازهای سه ساله (97-99) دفاتر برنامه خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسن قدس در همایش الکترونیک خودرو در تبریز درباره تاسیس دفاتر برنامه توسعه و پیشرفت در صنایع الکترونیک و فاوا، تاکید کرد: توانمندسازی شرکت‌های فناور کوچک و متوسط، تقویت وفاق و اجماع در حمایت از صنعت ملی، کمک به قانون زدایی و تسریع در فرایندهای قانونی، حمایت از صنعت بومی در برابر محصولات وارداتی، تسهیل در افزایش راندمان و دسترس‌پذیری زیرساخت‌ها از جمله وظایف دفاتر برنامه‌ریزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی افزود: مطالعه و تهیه پیشنهاد برای اسناد راهبردی صنعت ملی، حمایت از مشارکت وسیع صنعت بومی در پروژه‌های ملی و توسعه بازار، افزایش بهره‌برداری و بکارگیری نیروی متخصص و دانش‌آموخته ایرانی، توسعه شرکت‌های خصوصی بزرگ ایرانی با قدرت رقابت در عرصه جهانی، آسیب شناسی صنعت ملی و ارائه راهکار به مراجع مسئول و تصمیم‌ساز از دیگر وظایف آنان به شمار می‌آید. 

  قدس، در مورد چشم اندازهای سه ساله (97-99) دفاتر برنامه، یادآور شد: بازارسازی محصولات و خدمات حدود 400  شرکت فناور داخلی  با عملکرد بیش از هفت هزار میلیارد تومان، کمک به افزایش صادارت  بخش خصوصی کشور به میزان  700 میلیون دلار، کمک به تامین مالی هزار و 100 میلیارد تومان تسهیلات و ضمانت‌نامه برای شرکت‌های فناور، همکاری در جذب حدود  100 میلیارد تومان سرمایه گذاری مولد به منظور توسعه بیش از 300 شرکت نوپا در برنامه‌ریزی‌ها قرار دارد.  

وی در ادامه اثرگذاری این گونه دفاتر در حوزه‌های فناوری الکترونیک و فاوا در سطح ملی از طریق مشارکت در حل 20 مسئله راهبردی، مشارکت در تنظیم 30 نقشه راه مشترک فناوری و 50 فعالیت تقسیم کار ملی را از دیگر برنامه‌ها دانست. 

 او در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اقدامات نهادهای توسعه بازار و فن بازار، بیان کرد: همکاری با حدود 100 نهاد توسعه بازار به منظور دستیابی به فرصت‌های حضور در بازارهای ویژه  و  گاهی صادراتی از کارهایی است که از طریق معرفی محصولات و خدمات انجام می‌گیرد و از طرفی زمینه‌سازی برای همکاری بیش از 400 شرکت‌های فناور توانمند در چارچوب حدود 500 برنامه همکاری مشترک از اقدامات این نهاد محسوب می‌شود. 

قدس، نهادهای توسعه‌دهنده فناوری‌های پرکاربرد از دیگر نهادها دانست که همکاری با حدود  100 نهاد توسعه‌دهنده فناوری‌های پرکاربرد با هدف ارائه بیش از 200 خدمت حل مسئله و یا انتقال فناوری به حدود  100 شرکت فناور در قالب 300 برنامه مشترک را بر عهده دارد. 

وی درباره نهادهای شتاب‌دهنده فناوری تاکید کرد: همکاری با بیش از 10 نهاد شتاب‌دهنده فناوری‌ها به منظور سرمایه‌گذاری روی 100 شرکت نوپا و خوش آتیه به مبلغ 100 میلیارد و نیز اضافه‌کردن این ظرفیت به ظرفیت فناورانه کشور در چارچوب 30 برنامه مشترک از اقدامات این گونه نهادها است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۱۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است