Web Analytics Made Easy - Statcounter

ما باید بتوانیم در برابر تعارف سیگار دوستان، قدرت نه گفتن داشته باشیم، در این صورت اعتماد به نفس بالا می رود و عزت نفس تقویت می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای ماغر، همزمان با آغاز هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی، ویژه برنامه ای در این راستا با حضور معاون پرورشی و کارشناس مسئول تربیت بدنی و سلامت اداره آموزش و پرروش شهرستان بهمئی  در مدرسه کاردانش امیر کبیر شهر لیکک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پرورشی اداره آموزش و پرروش بهمئی در جمع دانش آموزان این مدرسه، اعتیاد به مواد مخدر را یکی از خطرناک ترین آسیب های اجتماعی دانست.

نورمحمد بزمه تصریح کرد: انسان یک موجود چند بعدی است و بیشترین مشکلاتی که در زندگی برای افراد به وجود می آید، به دلیل بی توجهی به بعد اجتماعی است.

این کارشناس ارشد روانشناسی با تاکید بر لزوم تقویت مهارتهای زندگی در مدارس، گفت:  اگر مهارت های زندگی را به خوبی یاد بگیریم، بسیاری آسیب های اجتماعی در جامعه حل می شود.

بزمه افزود: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی  با ترویج آسیب های اجتماعی فکر  و ذهن جوانان و نوجوانان ما را مشغول می کنند تا نیروی فعال و مستعد جامعه ما را نابود کنند.

وی با اشاره به لزوم کنترل و پایش همه افراد در رابطه با اعتیاد، گفت: آسیب های اجتماعی به خصوص اعتیاد، پست و مقام نمی شناسد ،کارگر و مهندس نمی شناسد، گاهی مواد مخدر در خانه هایی یافت می شود که به ذهن کسی هم خطور نمی شود.

بزمه خاطرنشان کرد: سواد و بی سوادی در اعتیاد معنا ندارد ؛ما پزشک معتاد به مواد مخدر هم داریم.

معاون پرورشی اداره آموزش و پرروش شهرستان بهمئی در ادامه گفت: یک معتاد ذکر و فکر خود را صرف تامین مواد مخدر می کند، حتی کلیه حقوق روزانه کارگر معتاد بدون در نظر گرفتن نیازهای لسلسی خانواده، صرف این بلای خانمان سوز می شود.

بزمه خاطرنشان کرد: یکی از علائم ساده اعتیاد در افراد، تغییر در ساعات خواب و بیداری است، به طوری که روزها خواب و شبها بیدارند.

وی گفت:یکی از عوامل روی آوردن به مواد مخدر، وسوسه های مصرف به عنوان داروی مسکن می باشد.

بزمه افزود: مورد دیگر گرایش مردم به خصوص جوانان به مواد مخدر، مشکل بیکاری است که مسئولان باید برای رفع این مشکل تلاش جدی کنند.

 این کارشناس و مشاور روانشناسی تصریح کرد: کلیدمواد مخدر سیگار است و اولین موردی که ما را وارد وادی خطرناک اعتیاد می کند، سیگار است.

بزمه گفت: ما باید بتوانیم در برابر تعارف سیگار دوستان قدرت نه گفتن داشته باشیم، در این صورت اعتماد به نفس بالا می رود و عزت نفس تقویت می شود.

وی افزود:مهارت مهم دیگر که مانع ایجاد اعتیاد در افراد می شود، مهارت تصمیم گیری است که خانواده در تقویت این مهارت نقش مهمی دارد.

بزمه خاطرنشان کرد: مهارت خودشناسی، عامل مهم دیگری برای مقابله با اعتیاد است ؛انسان با شناخت کافی از خود، می تواند در راستای شکوفا سازی استعداد های فردی گام بردارد.

وی با اشاره به لزوم توجه ویژه مدارس و خانواده ها به آسیب های فضای مجازی و مقابله با آنها، گفت:فضای مجازی با وجود داشتن مزایای زیاد، منشأ بسیاری از آسیب های اجتماعی است ؛افت تحصیلی دانش آموزان و افزایش طلاق در جامعه با آسیب های فضای مجازی مرتبط است.

بزمه افزود: اگر مسئولان مدارس بر عدم استفاده از موبایل تاکید دارند، برای مقابله با آسیب های  ناشی از فضای مجازی است.

معاون پرورشی اداره آموزش و پرروش شهرستان بهمئی در پایان با تقدیر از  پرسنل مدرسه کاردانش امیر کبیر شهر لیکک به دلیل اجرای برنامه های مختلف مبارزه با آسیب های اجتماعی، گفت: دانش آموزان باید با همکاری مسئولان مدارس و استفاده بهینه از  از امکانات موجود در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی و ایجاد نشاط در مدرسه گام بردارند.

 

تصاویر ضمیمه:

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۵۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • ویپ؛ وسیله‌ای برای ترک اعتیاد! و یا وسیله‌ای اعتیاد آور + فیلم