Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فریده‌ دهقان منشادی‌ دانشیار‌ مدیر گروه فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مسئول شاخه سلامت زنان انجمن فیزیوتراپی و دبیر علمی‌ در پنجمین سمینار تازه‌های الکتروتراپی‌ که صبح امروز‌ در هتل المپیک‌ تهران برگزار شد، اظهار کرد: از محورهای‌ اصلی این سمینار‌ می‌توان به‌ اختلالات ادراری‌ در بیماران با ضایعات‌ عصبی اشاره کرد، همچنین یکی دیگر از محورهای این سمینار‌ مربوط به جایگاه فیزیوتراپی در ترمیم‌ زخم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به جمعیت بالای مبتلایان به دیابت‌ که این افراد اغلب‌ درگیر‌ زخم‌های دیابتیک‌، زخم‌های بستر‌ یا‌ زخم‌های پس از جراحی‌ می شوند‌ و برخی از این زخم‌ها نیز مقاوم به درمان هستند‌، ترمیم زخم‌ باید چند تخصصی‌ باشد‌ که یکی از این تخصص‌ها رشته فیزیوتراپی است.

برای زخم‌های مقاوم به درمان نمی‌توان عمل جراحی انجام داد

دانشیار‌ مدیر گروه فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مسئول شاخه سلامت زنان انجمن فیزیوتراپی، افزود: ما در این سمینار‌ به استفاده از ابزارها  و تجهیزات‌ در رشته فیزیوتراپی‌ نیز توجه ویژه‌ای داریم‌، این ابزارها‌ و تجهیزات‌، روش‌های ارزیابی‌ در فیزیوتراپی‌ را تشکیل‌ می‌دهند‌؛ بنابراین‌سخنرانانی‌ را از گروه بیومکانیک‌ دانشگاه‌های صنعتی شریف‌ و تهران را به این سمینار‌ دعوت کردیم‌، زیرا اغلب‌ این تجهیزات را گروه‌های مهندسی‌ مانند بیومکانیک‌ می‌سازند‌.

دهقان‌ منشادی‌ یادآور شد: فیزیوتراپیست‌ها در تمام مراحل ترمیم زخم‌ در کنار سایر متخصصان جراحی‌، پوست‌ و پرستاران‌ در کنار بیماران حضور دارند‌ و تجهیزات مختلف‌ الکتروتراپی‌ بسته به مرحله زخم‌ ( حاد یا مزمن ) استفاده می‌کنند. برای زخم‌های مقاوم به درمان نمی‌توان عمل جراحی انجام داد، بنابراین فیزیوتراپیست‌ها می‌توانند به کاهش التهاب‌، درد‌ و تسریع‌ فرآیند ترمیم این زخم‌ها کمک شایانی‌ کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۳۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا