Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پاتریک هارت ویگ» یک مسئول اتاق بازرگانی اتریش سفلی در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به اتریش در پاسخ به این سوال که وضعیت روابط تجاری با ایران را چگونه می‌بینید، گفت: روابط اقتصادی بین ایران و اتریش همیشه و حتی قبل از تحریم‌ها خیلی خوب بود، به طوری که از استان اتریش سفلی به ایران سالانه 400 میلیون یورو انواع کالاهای صنعتی صادر می‌شد و ایران چهارمین و یکی از مهمترین شریک های تجاری ما در قاره آسیا محسوب می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول بخش فعالیت های خارجی سیاست های انتقالی و زیر ساخت اتاق بازرگانی اتریش سفلی افزود: البته این روابط تجاری به خاطر تحریم ها ضعیف شد و به همین دلیل شرکت‌های اتریشی امیدوار و علاقه مند هستند تا این روابط را با ایران احیا و تقویت کنند.

وی با بیان اینکه احیای روابط اقتصادی و تجاری با ایران امری زمان بر است، بیان داشت: شرکت ویث voith که سازنده انواع ماشین آلات صنعتی و هیدرولیک از قبیل توربین های آبی، قطعات لوکوموتیو و ماشین الات مربوط به صنایع کاغذ سازی است و این شرکت در استان اتریش سفلی واقع شده است، قبل از تحریم‌ها تعداد زیادی توربین به ایران برای تولید برق فروخته بودند.

خبرنگار فارس برخی از توربین های ویث اتریش را در نیروگاه کوهرنگ دیده است.

هارت ویگ افزود: به همین دلیل شرکت ویث هیدرو علاقه مند به ادامه این همکاری است، ضمن اینکه تعداد ایرانیانی که در اتریش زندگی می‌کنند و حتی برخی از آنها فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند، بسیار زیاد است، بنابراین بخشی از امید ما برای توسعه روابط تجاری با ایران ناشی از همین شرکت های اتریشی است که صاحبان آن ایرانی هستند و در کشور ما فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند.

وی در مورد این که فعالان اقتصادی اتریش بیشتر در چه زمینه‌هایی تمایل به برقراری روابط اقتصادی با ایران دارند، اظهار داشت: شرکت های اتریشی شرکت های بسیار بزرگی نیستند و این شرکت ها کوچک تا متوسط هستند و بنابراین کوچک تر از آن هستند که  خودشان به تنهایی بتوانند در ایران سرمایه گذاری کنند، بلکه این شرکت ها حتما نیازمند شریک تجاری در ایران هستند. 

این مقام اتریشی در پاسخ به این سوال که آیا شرکت‌های اتریشی علاقه مند به سرمایه گذاری مشترک با ایران هستند، گفت: به صورت صریح این مسئله را نمی توانم پاسخ دهم، اما به نظر می رسد علاقه شرکت‌های اتریشی برای سرمایه‌گذاری مشترک در ایران خیلی زیاد نیست و کم است. 

وی در مورد نحوه ارتباطات بانکی بین ایران و اتریش و وضعیت آن بیان داشت: بخش مالی ضعیف‌ترین حلقه زنجیره ارتباطات اقتصادی دو کشور است. 

وی بیان داشت: شرکت های ایرانی هنوز نتوانسته‌اند آنچه اتحادیه اروپا از نظر استانداردهای مالی تقاضا می‌کند را فراهم کنند.

و به همین دلیل هم بانک های اتریشی دست به عصا در این زمینه عمل می کنند و اگر شرکت های ایرانی این استانداردها را نداشته باشند، برای بانک های اتریشی بسیار مشکل زاست اما خوشحال هستیم که یک بانک منطقه ای در اتریش به نام اوبر بانک موافقتنامه ای امضا کرده اند که فعالیت های مالی را با ایران تسریع کنند. 

وی در پاسخ به اینکه آیا اتریش در برقراری مراودات تجاری متاثر از سیاست های آمریکاست و یا اینکه برنامه ای مستقل برای ادامه مراودات بازرگانی دارد گفت: اتریش وابسته زیادی از این نظر به آمریکا ندارد زیرا ما عضو اتحادیه اروپا هستیم و این اتحادیه یک اتحادیه گمرکی و اقتصادی است که البته تمام فعالیت های خارجی را به صورت متحد و یکپارچه انجام می‌دهد، بنابراین تصمیماتی که ما در مورد مراودات تجاری با ایران می‌گیریم، به اتحادیه اروپا بستگی دارد و براساس انچه که در بروکسل برای 28 کشور عضو اتحادیه اروپا تصمیم گیری می‌شود، عمل می کنیم. 

وی اظهار داشت: این تصمیمات در یک کشور انجام نمی شود و در سطح اتحادیه اروپا اتخاذ می شود، بنابراین هر تصمیمی که اتحادیه اروپا اتخاذ کند و اتریش هم همراه با تصمیمات اتحادیه اروپا خواهد بود و در این چارچوب از امکانات و تاریخچه خوب استفاده می‌کنیم. 

به گزارش فارس، هیات تجاری ایرانی از بخش هایی از شرکت ویث هیدرو دیدن کردن که مدیران این شرکت بسیار علاقه مند بودند، تا بتوانند در مناقصات مربوط به ساخت قطارهای شهری موتوری ایران شرکت کنند و بیان داشتند که اگرچه شرکت‌های چینی در مناقصات مربوط به ساخت قطارهای متروی تهران حضور داشته‌اند، اما اتریش حضور نداشته است.

این شرکت که فعالیت‌های گسترده‌ای در سراسر دنیا دارد انواع، تولید کننده انواع ماشین‌آلات صنعتی تولید کاغذ، توربین‌های آبی و قطعات قطارهای شهری که با نیروی محرکه برق کار می کند است، ضمنا در بخشی از این شرکت سیستم های کنترل توربین‌های آبی مربوط به سد دز مشاهده شد که ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی سفارش داده شده بود.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۴۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم

نایب‌رئیس اتاق ایران در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران‌اکسپو، گفت: ابراز علاقه‌مندی این تعداد از کشورهای مختلف برای بازدید از توانمندی‌های صادراتی ایران نشان می‌دهد که باوجود تحریم‌ها، ایران قادر است مسیر رشد و توسعه را طی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم حسین پیرموذن،نایب‌رئیس اتاق ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق بازرگانی ایران بازدید از نمایشگاه ایران‌اکسپو 2024 که درواقع نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران است، اولویت این دوره هیات نمایندگان اتاق ایران را تلاش در راستای تقویت صادرات غیرنفتی دانست و تأکید کرد: کمک به درآمدزایی کشور با توجه به تنگناهای اقتصادی و ارزی حاکم، یکی از برنامه‌های اصلی اتاق ایران در دوره دهم است.

وی تصریح کرد: بخش خصوصی و در رأس آن اتاق ایران تلاش می‌کند طی سالی که به‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است، زمینه تولید و صادرات بیشتر را فراهم کند. در این مسیر به حمایت‌های دولت هم نیاز دارد. خوشبختانه همکاری که برای برگزاری ایران‌اکسپو در ابتدای امسال بین بخش خصوصی و دولت صورت گرفت شروع خوب و امیدوارکننده‌ای درهمین راستا بود.

او ادامه داد: در ایران‌اکسپو توانمندی‌های صادراتی ایران را به نمایش گذاشتیم و با حضور هیات‌های تجاری از 25 کشور مختلف، نشان دادیم که اقتصاد ایران علی‌رغم محدودیت‌های ناشی از تحریم توانسته است سطح تولید و به دنبال آن صادرات خود را ارتقا دهد.

نایب‌رئیس اتاق ایران مشارکت اتاق در برگزاری ایران‌اکسپو و ایجاد پاویونی در این نمایشگاه را در راستای نمایش ظرفیت‌های استان‌های مختلف کشور، مؤثر ارزیابی کرد و افزود: هیات‌های تجاری مختلفی که به دعوت اتاق ایران از نمایشگاه اکسپو دیدن کردند، نشست‌های رودررویی با فعالان اقتصادی ایرانی داشتند که همچنان ادامه دارد. بدون شک ایران برای مقابله با محدودیت‌های ناشی از تحریم به برگزاری نمایشگاه‌هایی از این دست نیاز دارد تا بتواند خود را به بهترین شکل معرفی کند.

پیرموذن از مطلوبیت کالاهای ایرانی در بین فعالان اقتصادی دیگر کشورها سخن گفت و تأکید کرد: ابراز علاقه‌مندی این تعداد از کشورهای مختلف برای بازدید از توانمندی‌های صادراتی ایران نشان می‌دهد که باوجود تحریم‌ها، ایران قادر است مسیر رشد و توسعه را طی کند.

او تأکید کرد: اتاق ایران حضور پررنگ در بازارهای جهانی و برپایی نمایشگاه‌های دائمی را در برنامه کاری خود دارد و ایجاد پیوندهای اقتصادی برای تقویت صادرات غیرنفتی را دنبال می‌کند. درواقع افزایش سطح درآمدهای ارزی کشور در این تنگناهای اقتصادی یکی از برنامه‌های اصلی اتاق ایران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطلاعات نادرست چت جی پی تی در اتریش دردسرساز شد
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی