Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@03:15:47 GMT

جزئیات مدل جدید اینترنت ثابت غیرحجمی

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۰۹۱۷

آذری جهرمی گفت: در مدل جدید تعرفه اینترنت ثابت غیرحجمی، منافع مردم ، شرکت‌های اینترنتی و حمایت جدی از تولید کنندگان محتوای داخلی دیده شده است.

به گزارش ایلنا، محمد جواد آذری‌جهرمی در حاشیه بازدید از یازدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال با اشاره به اینکه وضعیت ارتباطات در مناطق زلزله‌زده غرب کشور کاملا عادی است، گفت: نخستین حوزه‌ای که در زلزله غرب ایران وضعیت را به حالت نرمال رساند، ارتباطات بود و گزارشی از وضعیت نامناسب ارتباطی در منطقه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آذری‌جهرمی تصریح کرد: در حال برنامه‌ریزی برای به دست آوردن منحنی وقوع خطرات در حوزه ارتباطات هستیم و مدیر کل پدافند غیرعامل  وزارت ارتباطات با کمک دانشگاه امیر کبیر مسوول مطالعه در این زمینه شدند تا طرح جامعی  تهیه و در حوادث این چنینی خسارت ها به حداقل ممکن برسد.

وزیر ارتباطات درباره تعرفه های اینترنت ثابت اظهار داشت : اپراتورهای اینترنت ثابت در این خصوص جلسه‌ای در سازمان تنظیم مقررات داشتند و در این رابطه توجیه شدند،  البته در این چند روزه بعد از اعلام مدل تعرفه های جدید هم با استقبال مواجه شدیم و هم ابهامی در این خصوص ایجاد شد که بیشترین ابهام به بحث استفاده منصفانه،  ارتباط داشت.

وی به مردم توصیه کرد در این زمینه کمی صبر داشته باشند تا شرکت‌های ارائه‌کننده اینترنت ثابت، جدول تعرفه‌های خود را اعلام کنند.

محمد جواد آذری جهرمی تاکید کرد: در مدل جدید تعرفه اینترنت ثابت غیرحجمی، منافع مردم، شرکت‌های اینترنتی و حمایت جدی از تولید کنندگان محتوای داخلی دیده شده و پیش‌بینی ما این است که بیش از 80 درصد کاربران از این مدل تعرفه گذاری رضایت داشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  درباره ضرورت ارائه اینترنت حجمی برای کاربران کم مصرف نیز ، خاطر نشان کرد: قبلا در مصوبه 237 یکی از اپراتورها به صورت داوطلبانه اینترنت غیر حجمی ارائه می کرد که بعد از مدتی،  مدل ارائه اینترنت خود را به حجمی تغییر داد و برای عدم تکرار مواردی از این قبیل، این مدل تعرفه گذاری طراحی شده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور