Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شما هم در فصول سرد سال، با کاهش دما و کوتاه شدن روز سخت‌تر از خواب بیدار می‌شوید؟ اگر پاسخ شما به این سؤال مثبت هست باید بگویم که شما تنها نیستید. بسیاری از افراد در زمستان و پائیز احساس خستگی و تنبلی دارند. در ادامه پنج راهکار انرژی‌بخش و مؤثر در این زمینه ارائه‌شده است، با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 1. اجازه دهید کمی نور داخل اتاق‌خوابتان وارد شود.
در فصول سرد سال با کوتاه‌تر شدن روزها، سیکل و نظم خواب شما هم دچار تغییر می‌شود و نظم طبیعی خود را از دست می‌دهد. کمبود نور باعث می‌شود که مغز شما هورمونی به نام ملاتونین را بیشتر ترشح می‌کند که درواقع هورمونی خواب‌آور است.
به‌محض اینکه از خواب بیدار شدید پرده‌های پنجره‌ی اتاقتان را کنار بزنید تا نور بیشتری وارد منزلتان بشود. روزانه از منزل خارج شوید تا مستقیماً نور خورشید را دریافت کنید. پیاده‌روی بسیار کوتاه داشته باشید. از وجود نور کافی و هوای تازه در منزلتان اطمینان حاصل کنید.

 2 . شب‌ها به‌اندازه‌ی کافی بخوابید.
خواب کافی در طول شب یک عامل بسیار حیاتی برای رفع احساس خستگی‌ این فصول است. با آمدن فصل پائیز حس خواب‌آلودگی زیاد می‌شود اما این اصلاً به معنای اینکه شما به خواب بیشتری نیاز دارید، نیست. درواقع با خواب زیادتر شما در طول روز احساس کسالت بیشتری می‌کنید. بدن ما در زمستان و پائیز نسبت به تابستان به خواب بیشتری نیاز ندارد. هشت ساعت خواب در طول شبانه‌روز کافی است. نظم بخشیدن به خواب، رفتن و بیرون آمدن از تخت خواب بایستی هرروز به یک منوال باشد.
از راحتی تخت خواب خود مطمئن باشید. تلویزیون را موقع خوابیدن حتماً خاموش‌کنید.

 3. به‌طور روزانه و مرتب ورزش کنید.
در غروب‌های کسل و خسته‌کننده پاییز و زمستان ورزش کردن شاید آخرین کاری باشد که به آن فکر می‌کنید. اما پس از انجام چندی از حرکات ورزشی هرچند کوتاه، شگفت‌زده خواهید شد. انجام حرکات ورزشی انرژی فوق‌العاده‌ای را ایجاد می‌کند، خستگی سر شب را کاهش می‌دهد و کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد. تلاش کنید تا به‌طور میانگین ۱۵۰ دقیقه در طول هفته ورزش کنید.

4. آرام باشید و سعی کنید استرس خود را کنترل کنید.

این شما هم از اینکه تعداد زیادی از کارها را در طول روز باید انجام بدید تحت‌فشار هستید؟ این مسئله در ایجاد خستگی نقش به سزایی دارد. استرس باعث ایجاد احساس خستگی در شما می‌شود.
برای درمان و کنترل استرس یک راهکار سریع و زودبازده وجود ندارد، اما نکات کوچکی هستند که با انجام آن‌ها می‌توانید استرس را کاهش دهید. یوگا، مدیتیشن، تمرینات تنفسی به کاهش استرس و ایجاد حس آرامش کمک می‌کنند.

 5. به‌اندازه غذا بخورید.

داشتن اضافه‌وزن و یا کمبود وزن در میزان انرژی روزانه و القای حس خواب‌آلودگی شما تأثیر بسزایی دارد. درنتیجه از سلامت و کافی بودن غذای روزانه‌ی خود اطمینان حاصل کنید.
با تمام شدن فصل تابستان افراد تمایل دارند که با سالادها خداحافظی کرده و بیشتر از غذاهای نشاسته دار مانند پاستا، سیب‌زمینی و نان استفاده کنند. بااین‌حال برای داشتن انرژی بیشتر می‌توانید میوه‌ها و سبزیجات را در برنامه‌ی غذایی‌تان اضافه کنید.

منبع: پارسی طب

انتهای پیام/

با این روش ها  در فصل سرما  سرحال تر از خواب بیدار شوید

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترافیک صبحگاهی تهران پس از تعطیلات ۳ روزه

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ وضعیت ترافیک صبحگاهی معابر پایتخت در اولین روز پس از تعطیلات ۳ روزه را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: از صبح امروز و همزمان با پایان تعطیلات شاهد افزایش حجم ترافیک در معابر تهران بودیم. همچنین در برخی از مسیر‌ها نظیر بزرگراه شهید بابایی و ... نیز ترافیک صبحگاهی با فرآیند بازگشت از سفر‌ها همزمان شده بود که همین موضوع نیز سبب افزایش حجم ترافیک صبحگاهی شد.»

وی با بیان اینکه در تعطیلات اخیر ماموران پلیس راهور تهران بزرگ، روز‌های پرکاری را پشت سر گذاشتند، گفت: افزایش بارش‌ها، وضعیت رخ داده در بزرگراه شهید خرازی و بزرگراه شهید اردستانی و ... سبب آماده‌باش کامل ماموران پلیس راهور تهران بزرگ شد. از صبح امروز نیز شاهد شکل‌گیری روند ترافیک صبحگاهی بودیم. این روند از حوالی ساعت ۶ صبح در مسیر‌های شرقی پایتخت به سمت شمال و مرکز و مسیر‌های غربی پایتخت به سمت شمال و مرکز شکل گرفت. از حدود ساعت ۶:۳۰ بار ترافیک از مسیر جنوب به سمت شمال و مرکز آغاز شد و در حال حاضر نیز گرچه از حجم آن کاشته شده، اما شاهد ترافیک پرحجم در برخی از معابر و بزرگراه‌ها هستیم.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره وضعیت ترافیکی پایتخت در صبح روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، گفـت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی امروز انجام شد، شاهد ترافیک پرحجم در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید بابایی تا تقاطع نیروی زمینی، مسیر غرب به شرق آزادراه تهران کرج تا مقطع پل آزادگان، بزرگراه شهید سلیمانی در محدوده بزرگراه شهید صیاد شیرازی، مسیر غرب به بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از ستاری تا ولیعصر، بزرگراه شهید زین الدین در محدوده بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه علامه در محدوده شقایق، بزرگراه امام علی (ع) در محدوده خیابان جانبازان و بزرگراه لشگری در محدوده شیشه مینا بودیم.

شریفی ادامه داد: در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری، بزرگراه شهید آبشناسان در محدوده سردار جنگل سنگین، بزرگراه شهید همت در محدوده‌های جنت آباد، بوستان نهج البلاغه و بزرگراه چمران نیز ترافیک سنگین بود. در مسیر غرب به شرق بزرگراه جلال آل احمد در محدوده پل آزمایش تا زیرگذرگیشا، بزرگراه محمد علی جناح بعد از پل شیخ فضل الله نوری و بزرگراه شهید حکیم در حدفاصل بزرگراه‌های شهید ستاری و اشرفی اصفهانی نیز ترافیک نیمه سنگین بود.

وی از ترافیک سنگین در مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید نواب صفوی از انتهای بزرگراه شهید چراغی تا ورودی تونل توحید خبر داد و گفت:‌در بزرگراه آیت‌الله سعیدی در حدفاصل میدان فتح تا میدان آزادی نیز شاهد ترافیک نیمه سنگین صبحگاهی در مسیر جنوب به شمال بودیم.

به گفته رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در مسیر غرب به شرق خیابان آزادی از تقاطع شهیدان، در خیابان جانبازان از میدان امام رضا (ع)، خیابان ولیعصر در حدفاصل پارک وی تا تجریش و مقاطعی از خیابان خیام نیز ترافیک صبحگاهی پرحجم بود.

شریفی با بیان اینکه آمادگی لازم برای مدیریت ترافیک عصرگاهی وجود دارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود که ترافیک عصرگاهی از حدود ساعت ۱۷ آغاز شده و تا حوالی ساعت ۲۰ ادامه داشته باشد، توصیه پلیس در این ساعات پرهیز از تردد غیرضروری با خودروی شخصی و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی است.

دیگر خبرها

  • ترفندهایی برای سرحال شدن بعد از خواب شبانه
  • رایزنی صبحگاهیِ گروسی و اسلامی در اصفهان
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • ترافیک صبحگاهی تهران پس از تعطیلات ۳ روزه
  • وضعیت جاده‌ها / ترافیک سنگین صبحگاهی در آزادراه تهران - کرج