Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی گفت: یک‌صد هکتار از اراضی شهرک صنعتی شهرستان اهر عملیاتی شده و از ۱۰۰ هکتار ۴۰ هکتار را واگذار کرده‌ایم و در فاز عملیاتی ۳۰ هکتار از زمین‌های شهرک صنعتی اهر قابل‌واگذاری است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، مرتضی نیرومند اسکویی در حاشیه بازدید استاندار از شهرک صنعتی اهر در گفت‌وگو با خبرنگان، اظهار کرد: هر انتقادی که از وضعیت نامناسب ورودی شهرک صنعتی اهر از سوی صنعتگران مطرح می‌شود کاملاً به‌حق و قانونی است که در طول سالیان سال با مشکل تردد به شهرک صنعتی مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی موظف است تا در داخل شهرک‌های صنعتی استان هزینه کند ولی خارج از شهرک‌های صنعتی نه جزو تعهدات ما بوده و نه از نظر قانونی می‌توانیم هزینه کنیم، البته قرار بود وزارت راه و شهرسازی میدانی در ورودی شهرک صنعتی اهر احداث کند تا ورود و خروج ماشین‌آلات واحدهای تولیدی و صنعتی از آن بوده باشد ولی متأسفانه تاکنون عملی نشده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه احداث میدان در ورودی شهرک صنعتی اهر به دلیل نبود منابع مالی وزارت راه و شهرسازی همچنان در هاله‌ای از ابهام است، گفت: در حالی که مشکل تردد تنها مختص به واحدهای تولیدی و صنعتی شهرک صنعتی اهر نمی‌شود بلکه دانشگاه آزاد واحد اهر نیز با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کند و اگر این مشکل حل شود واقعاً برای شهرک صنعتی و دانشگاه هم بسیار عالی خواهد شد.

نیرومند اسکویی تأکید کرد: زمانی قرار بود پلیس‌راه اهر – تبریز از محل فعلی به محل دیگری منتقل شود البته یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های صاحبان صنایع شهرستان اهر همین‌جا به‌جایی پلیس‌راه است ولی تاکنون خواسته واحدهای مستقر در شهرک صنعتی با اینکه در کارگروه رفع موانع تولید استان مصوب شده تا به امروز این امر تحقق‌نیافته است.

وی بابیان اینکه تمامی شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی با مشکل آب دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: خوشبختانه در شهرک صنعتی شهرستان اهر مشکل جدی از لحاظ آب نداریم و برای کل شهرک صنعتی اهر آب موردنیاز را 20 لیتر در ثانیه برآورد کرده‌ایم هرچند آب صنعتی شهرک صنعتی تأمین‌شده و واحدها عمدتاً با مشکل آب شرب مواجه هستند و در قوانین شهرک‌های صنعتی هیچ تعهدی نسبت به تأمین آب شرب نداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی اضافه کرد: یک‌صد هکتار از اراضی شهرک صنعتی شهرستان اهر عملیاتی شده و از 100 هکتار 40 هکتار را واگذار کرده‌ایم و در فاز عملیاتی 30 هکتار از زمین‌های شهرک صنعتی اهر قابل‌واگذاری است.

انتهای پیام/

R7887/P41362/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۳۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • آماده سازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در رفسنجان
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند