Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنگره آمریکا بودجه نظامی ۷۰۰ میلیارد دلاری برای سال ۲۰۱۸ تصویب کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری پی.تی.آی، بودجه نظامی ۲۰۱۸ در مجلس نمایندگان آمریکا و سنا و با حمایت حداکثری نمایندگان به تصویب رسید و قرار است برای امضا نزد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برود.

این بودجه همچنین شرایط سختی را برای کمک‌های نظامی و امنیتی آمریکا به پاکستان درنظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بودجه جدید از وزارت دفاع آمریکا و وزارت امور خارجه خواسته شده است تا موضوع همکاری با دولت هندوستان در زمینه‌های دفاعی و نظامی را بررسی کنند.

تد کروز، سناتور جمهوری‌خواه ارشد آمریکایی با استقبال از تصویب این بودجه گفت: تعداد کمی از شرکای آمریکا در قرن ۲۱ بر اهمیت استراتژیک روابط با دولت آمریکا توجه دارند.

وزارت دفاع آمریکا نیز به دنبال ارزیابی رویکرد همکاری با هندوستان و نظارت بر این روند است.

براساس گزارش وزارت دفاع آمریکا، دو کشور هندوستان و ایالات متحده باید از نزدیک در زمینه حل بحران در افغانستان و ثبات در منطقه شامل توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری اقتصادی همکاری داشته باشند.

کنگره آمریکا دولت هندوستان را شریک اصلی نظامی در بودجه نظامی ۲۰۱۷ دانسته بود و در گزارش اخیر کنگره نیز آمده که هندوستان همچنان شریک اصلی نظامی دولت آمریکاست و می‌تواند در زمینه‌های دفاعی و تکنولوژی‌های مرتبط نظامی برای دولت آمریکا همکاری خوبی داشته باشد.

کنگره آمریکا همچنین از وزارت دفاع خواسته است تا از نزدیک کمک‌های امنیتی آمریکا به پاکستان را نظارت کند و تضمین حاصل کند که پاکستان از این کمک‌ها برای حمایت از گروه‌های تروریستی نظیر لشکر طیبه و طالبان پاکستان و همچنین شبکه حقانی استفاده نمی‌کند و اقداماتی را در نظر بگیرند که ارتش پاکستان در صورت حمایت از گروه‌های تروریستی با پیامدهای آن مواجه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • تحولات اوکراین| کمک نظامی آمریکا قادر به توقف روسیه نیست
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر