Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@13:57:37 GMT

موكب هاي مردمي در مناطق زلزله زده مستقر شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۷۱۹۲

موكب هاي مردمي در مناطق زلزله زده مستقر شوند

خبرگزاری شبستان: امام جمعه اسالم با بیان اینکه موكب هاي مردمي، ظرفيت خوبي براي سرويس دهي به مردم زلزله زده دارند تصریح کرد: موكب ها در مناطق زلزله زده، مدتي در خدمت زلزله زدگان  باقی بمانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اسالم، حجت الاسلام علی اصغر جدائی، امام جمعه اسالم امروز در خطبه های اول با اشاره به زلزله مهيب کرمانشاه که متأسفانه خسارات سنگيني بوجود آورده و هموطنان عزيزمان آسيب هاي زيادي دیدند گفت: بسیاری عزيزانشان را از دست دادند كه غير قابل جبران است و ضربه سنگيني بدان ها وارد شده و  خانه و زندگي و مال و اموال شان را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: انصاف نيست آن ها، در چنين وضعيت سختي قرار بگيرند و ما هم بي خيال مصيبت جان كاه آن ها، مشغول زندگي روزمره خود باشيم و هر كس هر چه در توان دارد خصوصا در ساخت مسكن بايد به ياري اين مصيبت ديدگان بشتابد.

 

جدایی با بیان اینکه خسارت زلزله ١٨٠٠ ميليارد تومان برآورد و حدود ١١ هزار واحد مسكوني و روستايي و ٥ هزار واحد شهري ١٠٠ درصد؜ تخريب شده است اظهار کرد: كمك بلاعوض دولت هم فقط پنج ميليون تومان است آیا با این مقدار مي شود دوباره اين همه خسارت ها را جبران كرد؟


وی افزود: از دولت انتظار است كه با توجه به حجم شديد خسارات، براي ساخت مسكن زلزله زده ها، در اسرع وقت، به صورت جهادي، اقدام کرده و راضي نمي شدند هموطنان ما در سرماي زمستان، در چادر ها بمانند. همچنین دولت باید حداقل از بانك مسكن بخواهد كه اقساط مسكن هايي كه تخريب شده را، جز بخشودگي ها قرار بدهدو راضي نشود مردم قسط مسكني را بدهند كه صد در صد تخريب شده است.

 

امام جمعه اسالم با بیان اینکه امروز اكثر پيمانكاران و انبوه سازان مسكن، در ساخت مسكن اجحاف و بي انصافي مي كنند و از كار مي دزدند اذعان کرد: آنها به دنبال سود بيش تر هستند و مسكن مهر هم از اين قاعده مستثني نيست خصوصا كه با كم ترين هزينه ها ساخته شد.

 

وی با اشاره به کمک های مردمی تاکید کرد: مسئولين باید در نظم دهي و سازمان دهي اين كمك ها، همت و دقت بيشتري داشته باشند تا همه كمك هاي مردمي به صورت عادلانه بين زلزله زده ها، توزيع  گردد.

 

جدایی با بیان اینکه موكب هاي مردمي، ظرفيت خوبي براي سرويس دهي به مردم زلزله زده دارند تصریح کرد: موكب ها در مناطق زلزله زده، مدتي در خدمت زلزله زدگان  باقی بمانند.

 

وی در ادامه با اشاره به رحلت پيامبر گرامي اسلام(صلی الله علیه و آله ) و امام حسن مجتبي (علیه السلام) گفت: امروز جمعه (٢٨ صفر) سالروز رحلت آخرين رسول الهي، رسول مهرباني، پيامبر رحمت، اسوه انسان كامل، الگوي كامل انسانيت، پيامبر خوشرو، خوشخو، خوشگو، گوهر هستي، عقل كل، صاحب معراج، همنشين جبرائيل امين، صاحب كامل ترين دين الهي، محبوب عرشيان و افلاكيان، واسطه فيض الهي، حضرت محمدبن عبدالله است که رحلت اين بزرگ مرد تاريخ  را تسليت عرض مي كنم.

 

امام جمعه اسالم با بیان اینکه در اين ايام رحلت، بايد عشق و ارادت خودمان را به پيامبر مهرباني ها نشان بدهيم گفت: امام حسن مجتبي (علیه السلام) بعد از شهادت اميرالمومنين شش ماه خليفه مسلمين بودند كه متاسفانه با شيطنت هاي معاويه، امام خيلي مظلوم ماند و از كوفه مجددا به سمت مدينه رهسپار شده و ۱۰ سال در انزوا و خفقان شديد حكومت فاشيستي و ديكتاتوري معاويه، روزگار گذراند.

 

وی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه، علي بن موسي الرضا (علیه السلام) اذعان کرد: مردم ايران اين افتخار را دارند كه يكي از ١٢ امام معصوم شان، يكي از حجت هاي الهي در سرزمين شان حضور دارد و همواره از خيرات و بركات سرشار معنوي امام شان بهره مند هستند.

 

جدایی تاکید کرد: ارادت مردم ايران به امام رضا (علیه السلام) ارادت خاصي است كه واقعا قابل توصيف نيست.


وی با اشاره به هفته بسيج تصریح کرد: بسیج لشكر مخلص الهي است، در بسيج پتانسيل بسيار خوبي براي سازندگي كشور و آباداني شهر ها، ديده مي شود.

 

جدایی با بیان اینکه بسيج مفهوم گسترده اي دارد اظهار کرد: بسيجي واقعي بايد ارتباطش با خدا خوب باشد، اهل دعا و عبادت و ذكر و راز و نياز باشد، باید در صحنه حضور داشته باشد، اهل علم و دانش، دانايي، مطالعه و تحقيق باشد.

 

وی اخلاص در عمل را مهم ترين شاخص كاري بسيجي دانست و افزود: بسيجي واقعي، بايد عاشق شهادت باشد و عاشقانه بدون چشمداشت تلاش كند.

 

جدایی با تاکید بر اینکه بسيجي بايد آماده به رزم باشد خاطرنشان کرد: بسیجی بايد آموزش هاي نظامي را خوب ببيند وگرنه نمي تواند در خدمت انقلاب باشد.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۷۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: یکی از قوانین ویژه که نقش مشارکتهای مردمی در آن دیده شده است نهضت ملی مسکن است.  آنچه امسال به عنوان سال مشارکتهای مردمی در جهش تولید انتطار می رود اتفاق بیفتد در  عرصه مسکن است.

وی اظهار کرد: در عرصه مسکن  هرچه به سمت خودمالکی حرکت کنیم دولت تصدی گری اش را کم کند و بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم فراهم کند زودتر می توانیم مشکل مسکن را حل کنیم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  انتظار می رود دولت در سال جاری با آزادسازی اراضی، زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد. باید بستر سازی لازم برای آزادسازی تسهیلات جهت خود مالکی مردم در بحث نهضت ملی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هرچه نقش مردم را در ساخت و ساز مسکن فراهم کنیم ‌و موانع سر راه آنها برای ساخت مسکن را برداریم اهداف قانون جهش تولید مسکن نیز محقق می شود.

گفتنی است، تقویت مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن باعث مشارکت بیشتر جامعه، همکاری و خلاقیت در فرآیند توسعه می شود. با مشارکت ساکنان در برنامه‌ریزی، طراحی و ساخت خانه‌های خود، دولت‌ها می‌توانند از دانش، مهارت‌ها و منابع جمعی جامعه بهره ببرند که منجر به راه‌حل‌های مسکن پایدارتر، مقرون به صرفه‌تر و از نظر فرهنگی مناسب‌تر می‌شود. این رویکرد مشارکتی نه تنها افراد را برای شکل دادن به محیط زندگی خود توانمند می کند، بلکه حس اتحاد، همکاری و مسئولیت مشترک را در بین اعضای جامعه تقویت می کند.

نقش دولت در ترویج مالکیت شخصی و مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن ضروری است، زیرا شامل فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، مشوق‌ها و چارچوب‌های نظارتی برای حمایت از طرح‌های مسکن فردی و اجتماعی است. با تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی برای توسعه مسکن، دولت‌ها می‌توانند به افراد کمک کنند تا وام‌ها، تأمین مالی و کمک برای ساخت یا خرید خانه‌هایشان را تأمین کنند. علاوه بر این، با تخصیص زمین یا منابع برای مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن، دولت ها می توانند فرصت هایی را برای افراد ایجاد کنند تا فعالانه در فرآیند توسعه شرکت کنند، فضاهای زندگی خود را سفارشی کنند و در عرضه کلی مسکن مشارکت کنند. مهم ترین وظیفه دولت در این راستا، ایجاد بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات بانکی ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم است. یکی از مصداق های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد در ساخت مسکن ویلایی به دست مردم اتفاق می افتد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند