Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه تفکر دوستی آمریکا مشکل گشا است اندیشه غلط و خطرناکی است گفت: آمریکا برای هیچ کشوری حتی کشورهای دوستدارش هم گره‌گشا نبوده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمدحسن قدیری ابیانه ظهر امروز در همایش وقف و رسانه استان مرکزی با اشاره به مشکلات کشور اظهار داشت: همه افراد در این فکرند که چرا با توجه به اینکه ایران یک کشور ثروتمند و نفت‌خیز است اما با مشکلات مالی و مسکن و غیره روبه‌رو‌ست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام تصریح کرد: در سال گذشته درآمد نفتی 70 هزار میلیارد تومان و در ازای هر نفر 73 هزار تومان در ماه بود پس در نتیجه این توهم نفتی نتیجه ایجاد باور‌های غلط در ذهن مردم را به دنبال دارد که تصور می‌کنند تامین نیاز‌های مردم با دولت است و با منابع نفتی تمام مشکلات مردم جبران می‌شود.

قدیری ابیانه بیان کرد: در حقیقت دولت با این درآمد‌های اندک نمی‌تواند حتی حقوق کارکنان خود را پرداخت کند تا اینکه بخواهد قدمی در برطرف کردن مشکلات مردم بردارد و لازم به ذکر است که دولت 700 هزار میلیارد تومان بدهی دارد که این بدهی به تعبیری در ازای هر خانواده چهار نفره برابر 35 میلیون تومان بوده است.

سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک بیان کرد: دولت برای جبران کمبودهای مالی به استقراض روی آورده ‌تا جایی که ابتدای امسال 70 هزار میلیارد تومان استقراض کرده ‌که البته این مبلغ هم اکنون بیشتر شده است، گفت: این مبلغ برابر با 10 سال درآمد نفتی کشور است و اگر بخواهیم این مبلغ را بین هر خانواده با متوسط تعداد اعضای چهار نفر تقسیم کنیم دولت به هر خانواده 35 میلیون تومان بدهکار است.

وی ادامه داد: اینکه ملت دچار تنبلی اجتماعی شوند و از دولت توقع داشته باشند که نیاز‌های آن‌ها را برطرف کند شایسته کشور و مردم عزیز ما نیست، در کشور ما میانگین ساعت کاری مفید در ادارات دولتی 22 دقیقه در روز است در حالی که همین میانگین در کره جنوبی 9 ساعت در روز رقم خورده است.

قدیری ابیانه عنوان کرد: بر اساس آمار منتشر شده ساعت مفید یک کارمند در ایران 22 دقیقه در روز است در حالی که این آمار در کشورهای مختلف از جمله کره حدود 9.5 ساعت در روز است و عملکرد یک کارمند کره جنوبی برابر با عملکرد 26 ساله یک کارمند ایرانی است، در صورتی که مردم به توانمندی خود توجه و تکیه داشته باشد و دولت نیز از امکانات و منابع به درستی استفاده کند می توان شاهد پیشرفت های ویژه در بخش های مختلف بود.

اگر دوستی با آمریکا گره باز می‌کرد برای پاکستان و مصر گره‌گشا بود

سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک عنوان کرد: توقع ما از دولت باید در حد امکاناتش باشد و نباید تمام نگاه‌ها به دست دولت و دولتمردان باشد که مشکلات را برطرف کنند بلکه مردم باید تلاش کنند خود نیازهایشان را برطرف کرده و با هم و در کنار هم مشارکت داشته باشند چون هرجا و هر لحظه که مردم مشارکت داشته‌اند ما موفق بوده‌ایم.

قدیری ابیانه خاطرنشان کرد: این تصورات سبب شده که تمام بخش‌های سیاسی کشور در محور توزیع ثروت و نه تولید ثروت گردش داشته باشند.

وی اضافه کرد: این اندیشه که دوستی با آمریکا معضلات و مشکلات را برطرف می‌کند کاملا اشتباه است چون اگر دوستی با آمریکا گره باز می‌کرد برای پاکستان و مصر هم گره‌گشا بود نه اینکه این دو کشور با مشکل فقر روبه‌رو هستند پس در می‌یابیم که آمریکا تنها به دنبال دزدی و چپاول ملت‌ها است و دوستی با آمریکا مشکلی را برطرف نمی‌کند.

مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام تصریح کرد: نگاه دست بگیر داشتن و طلبکار بودن در ایران فراگیر شده و در دعاها و مداحی‌های ما هم باب شده که به جای طلب یاری از ائمه با نام گدایی با آن‌ها مناجات می‌کنند.

قدیری ابیانه بیان کرد: وقف قول به امامان معصوم و خدا نیست بلکه عمل است و تنها برای نسل حاضر این کار را نکرده و برای آیندگان هم این اقدام را انجام داده است و می‌توان گفت که وقف بالاترین مظهر کار خیریه است.

وقف، صدقه جاری است

وی ادامه داد: وقف، صدقه جاری است که همواره در ادیان الهی و به‌ویژه دین مبین اسلام بسیار تاکید شده است، حضرت رسول اکرم(ص) و اهل بیت(ع) مطهر ایشان نخستین واقفان جهان اسلام نامیده شده‌اند.

سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک عنوان کرد: وقف مسئله‌ای است که علاوه‌بر این دنیا در دنیای آخرت هم همراه ما است و باید حرکتی انجام شود که وقف تنها مربوط به ثروتمندان نباشد و همه در آن مشارکت داشته باشند.

قدیری ابیانه خاطرنشان کرد: پیشنهاد من به سازمان اوقاف این است که پروژه‌هایی را شناسایی و با کمک رسانه‌ها به مردم معرفی کند تا مردم همانند اوراق مشارکتی که برای بیمارستان آ
آیت‌الله خوانساری خریداری کردند در دیگر پروژه‌ها هم مشارکت داشته باشند.

وی اضافه کرد: ترویج جهانی اسلام باید یکی از اهداف اصلی ما و به‌ویژه اوقاف در وقف کتاب باشد که با مطالعه و تفکر می‌توان به آن دست پیدا کرد و باید به گونه‌ای رفتار کرد که هر شخص غیرمسلمانی که وارد کشور ما می‌شود مسلمان از این کشور خارج شود و اگر این اتفاق رخ ندهد به این معناست که ما کم کاری کرده‌ایم.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۳۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

دیگر خبرها

  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • دُم خروس بیرون زد!
  • مومنی: ببینید عزیزان با نرخ تورم در ایران چه گلی کاشته‌اند!
  • مقیمی: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران