Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بیمه ایران معین با اشاره به حادثه زلزله در غرب ایران می گوید صنعت بیمه باید بیش از پبش فرهنگ بیمه گری و بیمه گذاری را در بین عامه مردم رواج دهد، چرا که ایجاد فرهنگ بیمه در بین اقشار مختلف جامعه سبب می شود که در چنین حادثه‌هایی فشارهای مالی بر مردم کاسته شود او معتقد است با اهمیت به صنعت بیمه می توان به پیشرفت اقتصاد ایران کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره حادثه زلزله در غرب ایران و لزوم ایجاد فرهنگ بیمه در بین عامه مردم گفت: متاسفانه فرهنگ بیمه گری و بیمه‌گذاری هنوز آن طور که باید در کشور جا نیافتاده است و مردم با اهمیت بیمه‌های بازرگانی از جمله بیمه‌های مهندسی سیل و زلزله آشنایی ندارند.

وی ادامه داد: اگر در حادثه زلزله اخیر ساختمان های تجاری و مسکونی بیمه بودند بار مالی این چنینی برای مردم به وجود نمی آمد و شرایط به مراتب بهتر می‌بود. علاوه بر این اگر بیمه گری در ایران گسترش یابد به جز اینکه در حوادث طبیعی فشار های مالی بر مردم کاسته می‌شد اقتصاد کشور نیز قوت پیدا می کرد.

مدیرعامل بیمه ایران معین با بیان اینکه در مواقع زلزله همه مسئولان باید دست به دست هم دهند تا شرایط بهبود یابد افزود: ما سعی کردیم با ارسال کمک هایی به مناطق زلزله زده سهمی در کمک به هم وطنانمان داشته باشیم. مبالغی که قرار بود ما برای سر رسید و سالنامه های سال ۱۳۹۷ هزینه کنیم را به تهیه موارد ضروری برای آسیب دیدگان زلزله اختصاص دادیم. البته صنعت بیمه می تواند با فرهنگ سازی و اعمال درست مدیریت ریسک همواره سعی در بهبود معیشت جامعه کند و این موضوع باید همیشه مد نظر گرفته شود.

وی همچنین با بیان اینکه باید سعی شود تا ضریب نفوذ بیمه در ایران بالا رود گفت: اگر مردم ایران علاوه بر بیمه حوادث با انواع بیمه ها از جمله بیمه عمر و سرمایه گذاری آشنا شوند ضریب نفوذ بیمه تقویت می شود و با این کار صنعت بیمه در اقتصاد نقش پر رنگ‌تری خواهد داشت.

این عضو شورای راهبردی بیمه ایران با بیان اینکه به دلیل مقررات محدود کننده حاکم بر روند بیمه در کشور ما سرمایه‌گذزاران خارجی رغبتی به فعالیت در حوزه بیمه ندارند، گفت: قوانین فعالیت شرکت‌های بیمه‌ای در مناطق آزاد نیازمند بازنگری و تغییر اساسی است.

مدیر عامل بیمه ایران با تاکید بر اینکه عمده ثروت و سرمایه‌ها در مناطق ویژه اقتصادی است و همین امر می‌تواند مناطق آزاد را به قطب مهمی در جهت جذب سرمایه در بخش بیمه مبدل کند اظهار کرد: متاسفانه فروش بیمه های اشخاص برای شرکت های بیمه‌ای ثبت شده در این مناطق امکان پذیر نیست. به بیان دیگر این شرکت‌ها نمی‌توانند بیمه‌نامه‌های عمر، حادثه و درمان را بفروشند و بر اساس مقررات ذکر شده منع قانونی وجود دارد.

حمیدی با تاکید بر لزوم بازنگری این قوانین گفت: اگر مشتری در مناطق ویژه اقتصادی بخواهد از بیمه‌ای استفاده کند که قابلیت پوشش تمامی خطرات را داشته باشد بدلیل محدودیت شرکت‌های بیمه‌ای ثبت شده در این مناطق برای ارائه این خدمات، ترجیح می دهد کلیه خدمات را از یک شرکت بگیرد و شرکت بیمه دیگری را در سرزمین اصلی انتخاب کند. به همین دلیل سهم عمده بیمه در مناطق ویژه اقتصادی در اختیار شرکت‌های بیمه سرزمین اصلی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!

نتیجه یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که محبوب‌ترین نقاط برای گردشگران در اروپا در عین حال بیشترین مراکز مورد علاقه جیب‌بُرها در این قاره هم هستند.

به گزارش زی‌سان به نقل از یورونیوز؛ این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصد‌های اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشور‌های فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهر‌های این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند.

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است.

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکار‌های تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشور‌های اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهر‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

tags # سرقت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد (فیلم)
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • اطلاعیه احتمال قطعی یا افت فشار آب در برخی از مناطق ارومیه
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت