Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@03:18:15 GMT

پیکر نیکوکار ندوشنی وقف اعتلای علم پزشکی ایران شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۱۵۴۱

پیکر نیکوکار ندوشنی وقف اعتلای علم پزشکی ایران شد

یزد ـ پیکر مرحوم محمدعلی قاسمی ندوشن، نیکوکار ندوشنی برای اهداف آموزشی و کالبد شکافی و کمک به فرآیند یادگیری دانشجویان این رشته به دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا و وقف اعتلای ایران شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این کار خداپسندانه با وصیت آن مرحوم و رضایت خانواده اش انجام شد و البته خانواده مرحوم قاسمی از دیرباز در راه اعتلای علم، دانش و فرهنگ در این مرز و بوم تلاشی ستودنی و بی وقفه داشته اند و از بنیانگذاران و پیشکسوتان تعلیم و تربیت در ندوشن محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شماری از پزشکان و دانشجویان رشته پزشکی ضمن تجلیل از این اقدام خداپسندانه بر فرهنگ سازی اهدا کالبد و جسد برای اهداف آموزش رشته پزشکی تاکید کرده و معتقدند که وقف جسد، کمک موثری در پیشرفت و گسترش دروازه های آموزش و پژوهش به سوی حرفه مقدس پزشکی است.

به اعتقاد آنها چه بسیار متخصصان و جراحان بزرگی که در این رهگذر و با فراگیری و آموزش بهتر موجب کاهش درد و آلام بیماران شده اند؛ بنابراین حاصل این فکر بزرگ نه تنها در سرای فانی؛ بلکه در جهان باقی نیز مایه تعالی روح و مراتب انسان واقف خواهد شد.

پزشکان بر این اعتقادند که شروع علم پزشکی در تمام دانشگاه های علوم پزشکی سالن تشریح است و دانشجوی پزشکی اولین چیزی که در سالن تشریح یاد می گیرد درس توحید و خداشناسی است، هنگامی که یک دانشجو پزشکی برای اولین بار و از نزدیک، با تشریح کالبد یک انسان خلق سیستم پیچیده و منظم بدن پی می برد و به نحوه کارکرد سلسله اعصاب و چگونگی کارکرد قلب و عروق و سایر اعضاء و جوارح انسانی آشنا می شود در مقابل قدرت و عظمت پروردگار سر تسلیم فرود می آورد.

متولیان آموزش پزشکی نیز می گویند: یکی از معضلات جدی دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور کمبود شدید جسد برای سالن تشریح در راستای آموزش دانشجویان رشته پزشکی است.

جسد استاد مستقیمی پدر آناتومی ایران و استاد آناتومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز بنا بر وصیت خود در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت و جسم این استاد ماهها برای آموزش دانشجویان پزشکی در سالن تشریح زیر تیغ و نگاه دانشجویان بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۱۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نو آورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت درمان آموزش پزشکی برگزار شد.

ابوالفضل باقری فرد، رییس همایش آموزش علوم پزشکی و معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: اگر امروز ما در حوزه های علوم پزشکی سر آمد هستیم به برکت وجود اساتید است،باید انگیزه را در دانشجویان زیاد کنیم تا کار آموزش درست انجام بشود اگر انگیزه ایجاد کنیم دانشجو خودش به دنبال آموزش می رود ایجاد انگیزه با آموزش مرتبط است.

وی افزود: ما در حوزه آموزش علوم پزشکی عدالت و بهره وری را دنبال می کنیم و تکریم اساتید از اولویت های ما است،همچنین توسعه زیر ساخت های آموزشی در دستور کار امسال وزارت بهداشت قرار دارد که اقدامات عملی را در روزهای آتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهد خواهید بود.

باقری ادامه داد: از وظایف ما این است که باید در سازوکار خودمان به آموزش های نوین و تکنولوژی های نوین توجه کنیم آموزش اصلی ما حضوری است و در این حضور است که دانشجو اخلاق حرفه ای را یاد می‌گیرد.

خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این همایش گفت:کارهای بزرگی در آموزش پزشکی کشور انجام شده از این رو امروز می توانیم ادعا کنیم هیچ بیماری قابل درمان در دنیا نیست که در ایران نتوانیم درمان کنیم.

وی افزود: من اسم آموزش علوم پزشکی کشور را آموزش حکمت بنیان می نهم چون یک پیوند نظر و عمل در آموزش پزشکی وجود دارد در بعضی الگوهای آموزشی در کشور فقط نظر محور و تئوری محور است ولی الگوی آموزش پزشکی نظر و عمل را باهم جمع می کند.

سیر پزشکی ایران یک ساله و دو ساله و یک قرن نیست سیر پزشکی ایران یک عمر پیشینه قبل از اسلام دارد،ایران را باید اینگونه معرفی بکنیم

کد خبر 6094563

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه