Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه گفت: اقدامات درمانی مصدومان حادثه زلزله مناطق غربی کشور پس از ترخیص از بیمارستان نیز ادامه خواهد داشت.

به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سید حسن هاشمی در حاشیه عیادت از مصدومان زلزله غرب کشور بستری در بیمارستان فیروزگر تهران، با اشاره به اینکه امکانات درمانی در مرکز استان‌ کرمانشاه به دلیل حجم وسیع مصدومان محدود بوده است، افزود: به همین دلیل ما موظف بودیم که مصدومان را به استان های مختلف از جمله تهران منتقل و در بیمارستان های مختلف بستری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مصدومان بستری شده، از اقدامات درمانی صورت گرفته رضایت دارند، اما نگران وضعیت مناطق زلزله زده و خویشاوندان خود در آن مناطق هستند.
هاشمی با اشاره به اینکه برخی از مصدومان چندین عمل جراحی نیاز دارند، گفت: در زمان مقرر این جراحی ها انجام خواهد شد و برای دوره نقاهت به کرمانشاه منتقل می شوند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه برای همراهان مصدومان زلزله، مهمانسرا و همراه سرا در نظر گرفته شده است، افزود: کلیه هزینه ها رایگان بوده و وزارت بهداشت با کمال افتخار در خدمت این عزیزان است.
وی با اشاره به حضور فعال و ‌بی نظیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این مدت، افزود: تا پایان سال، هر یک از دانشگاه های علوم پزشکی مامور رسیدگی به مصدومان ترخیص شده از بیمارستان ها هستند و مصدومان پس از ترخیص از بیمارستان رها نخواهند شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در عین حال سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کمک خواهند کرد و با این دانشگاه همکاری های لازم به منظور ساماندهی کامل مصدومان زلزله زده را خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه رسیدگی به همه مصدومان بستری شده در بیمارستان های البرز، شیراز و همدان همانند بیمارستان های تهران است، افزود: دانشگاه های علوم پزشکی و‌ بیمارستان های تابعه نیز موظف هستند‌ پیگیر درمان کامل مصدومان زلزله زده نیز باشند چرا که نباید آنها حساس کنند رها می شوند.
هاشمی در ادامه با تاکید بر اینکه دغدغه زلزله زدگان در حوزه بهداشت و درمان نسبت به سایر حوزه ها کمتر است، گفت: مشکلات دیگر این مصدومان و زلزله زدگان در حال برطرف شدن است.
وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات درمانی صورت گرفته از سوی اورژانس کشور در همان ساعات ابتدایی زلزله، گفت: به دلیل آسیب برخی از بیمارستان ها در اثر زلزله، بیمارستان های صحرایی ایجاد کردیم و مردم احساسشان بر این است که وزارت بهداشت و اورژانس آنچه را که در توان داشته انجام داده است.
هاشمی افزود: تا دو هفته آینده در کرمانشاه نیز تمام مصدومان مرخص خواهند شد و مراقبت های روزانه و پیگیری درمان آنها همانند سایر بیمارستان ها انجام ‌خواهد شد.
وزیر بهداشت در خصوص اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز گفت: کلیه تحهیزات پزشکی و دارو ارسال شده و بخشی از این اقلام اهدایی از سوی دانشکاه های علوم پزشکی، بدون استفاده از اعتبارات دولتی بوده است و به همت ‌کادر درمانی اعم از پزشک و پرستار بخشی از نیازهای دارویی و تجهیزات پزشکی تامین شد و در حال حاضر براساس اعلام استاندار که مسئول اصلی ستاد بحران است، هیچ کمبودی از نظر تجهیزات، دارو و خون وجود ندارد.
21 آبان ماه زلزله ای در استان کرمانشاه حوالی ازگله در عمق 11 کیلومتری زمین روی داد. شدت این زمین لرزه به اندازه ای بود که در بیشتر استان ها و برخی کشورهای منطقه نیز احساس شد.
براساس آخرین اطلاعات اعلام شده از ستاد مدیریت بحران کشور، تاکنون در این زمین لرزه 432 نفر جان باخته و 9397 نفر زخمی شده اند.
اجتمام**2181**تنظیم ناهید حاجی خانی انتشاردهنده:علی خورسندی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر محمدتقی آشوبی گفت: با تلاش‎ها و پیگیری‎های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک دستگاه MRI به ارزش ۵۰ میلیارد تومان از سوی سازمان بهداشت جهانی در اختیار مرکز آموزشی درمانی رازی رشت قرار گرفت که در این مرکز درمانی نصب و امتحان شد و به زودی برای خدمات رسانی به بیماران به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه مرکز آموزشی درمانی رازی رشت دومین مرکز درمانی پرتردد شهر رشت به ‎لحاظ تعداد بیماران مراجعه کننده و کادر آموزشی و درمانی است، افزود: سالانه دست کم بین ۵۰۰ تا هزار بیمار برای انجام MRI از این مرکز درمانی به دیگر مراکز آموزشی درمانی رشت و یا بخش خصوصی مراجعه و دوباره برای ادامه درمان به این مرکز بازمی گردند که این امر موجب زحمت بیمار و خانواده اش و همچنین صرف هزینه و وقت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات تشخیصی و درمانی از اهداف مدیران و مسئولان این دانشگاه است، گفت: بیمارستان رازی رشت یک مرکز آموزشی درمانی برای بیماری‌های ارولوژی، ریه، کبد، گوارش، کلیه، بیماری‌های عفونی، پیوند کلیه، پوست، جراحی عروق، روماتولوژی، هماتولوژی، غدد، توراکس تالاسمی، اورژانس، هموفیلی و دیگر بیماری‌ها است که به رغم ارائه خدمات سلامت محور به مردم، از برخی تجهیزات نظیر MRI محروم بود.

مرکز آموزشی درمانی رازی رشت ۷۴ سال پیش تأسیس شد.

دیگر خبرها

  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید