Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-04@09:01:32 GMT

خزان درختان همیشه سبز

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۲۳۴۳

به گزارش پارس نیوز،

مراقبت از فضای سبز در فصل پاییز بسیار مهم است و کار حساسی به حساب می آید. باید همیشه حواستان به تغییرات گیاهانتان باشد. به محض مشاهده کوچک ترین تغییر در گیاهتان باید از طبیعی یا غیر طبیعی بودن این تغییر سردربیاورید. سوال اساسی که در مورد سوزنی برگان مطرح می شود، زرد شدن سوزن هایشان است که گاهی باعث نگرانی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ما همراه باشید! در این مطلب قصد داریم شما را بیشتر با این گیاهان همیشه سبز دوست داشتنی آشنا کنیم!

باید همیشه حواستان به تغییرات گیاهانتان باشد

چرا سوزنی برگان همیشه سبز نمی مانند؟

درختان همیشه سبز نیز مانند سایر گیاهان رشد می کنند. رشد کردن نیازمند تغییر است پس باید نو جای کهنه را بگیرد. سوزن های این گیاهان در پاییز در قسمت نزدیک به ساقه شروع به زرد شدن می کنند تا با ریختن برگ های قدیمی از برگ های جدید استقبال کنند. این اتفاق بعد از فصل تابستان و به آرامی طی چند ماه می افتد و برگ های جدید بلافاصله جای برگ های قدیمی را می گیرند، به همین خاطر شما هیچ وقت شاخه های این درختان را خالی از سوزن ها نمی بینید. حتی گاها متوجه این تغییرات نمی شوید.

سوزن های این گیاهان در پاییز در قسمت نزدیک به ساقه شروع به زرد شدن می کنند

آیا همه سوزنی برگان خزان را تجربه می کنند؟

همه گیاهان همیشه سبز نیاز به نو شدن و رشد مجدد دارند اما دوره ریزش برگ هایشان بسته به نوع گونه و آب و هوای محیط زیستشان متفاوت است. به طور مثال بیش تر درختان کاج هر دو تا پنج سال یک بار برگ های قدیمی خود را رها می کنند؛ این در حالی است که یک صنوبر هر پنج تا هفت سال یک بار از این رویداد استقبال می کند.

گیاهان همیشه سبز دوره ریزش برگ هایشان بسته به نوع آب و هوای محیط شان متفاوت است

چه زمانی زرد شدن و ریزش برگ ها نگران کننده است؟

اگر ریزش و یا زرد شدن سوزن ها زود هنگام و در اول فصل تابستان اتفاق بیفتد، باید نگران شوید! همچنین اگر برگ های تازه رشد کرده، زرد شوند نیز باید نگران شوید! اگر این نشانه ها را دیدید می تواند چند علت داشته باشد: خشک سالی، علف های هرز مزاحم، حشرات. در صورت مشاهده این علایم حتما با متخصص فضای سبز ارتباط برقرار کنید.

اگر ریزش و یا زرد شدن سوزن ها زود هنگام و در اول فصل تابستان اتفاق بیفتد، باید نگران شوید

این فقط یک شباهت ساده است!

هر گردی که گردو نیست! حتما این ضرب المثل را بسیار شنیدید. بسیاری از درختان مخروطی شکل هستند که ظاهرشان شبیه به سوزنی برگان همیشه سبز است ولی درختان و درختچه هایی کاملا متفاوت هستند. درخت سرو مرداب (bald cypress) یکی از همین گونه های مشابه اما خزان دار است. این درخت بعد از تغییر رنگ دادن برگ ها، با شاخه خزان می کند. این گونه ها رفتاری مانند درختان برگ دار عادی دارند. پس مطمئن شوید سوزنی برگان شما از نوع خران کننده ها هستند یا خیر. اگر جزو دسته خزان دار ها هستند، از اینکه مقدار زیادی برگ سوزنی پای درختان مشاهده می کنید نگران نباشید این برگ ها در بهار برمی گردند.

منبع : chidaneh.com

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلارد گفت: آفت جوانه خوار بلوط به جان جنگل‌های بلوط شهرستان فلارد افتاده و موجب شده است جنگل بلوط این شهرستان در معرض خطر و آسیب جدی قرار گیرد.
یونس خلیلی افزود: در همین راستا با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مبارزه با این آفت در شهرستان فلارد را از ۱۶ فروردین امسال آغاز کردیم.
وی گفت: طغیان آفت جوانه خوار بلوط باعث کاهش رویش، زوال جنگل، تغییر در زادآوری و توالی و حتی باعث مرگ و میر درختان می‌شود.
خلیلی خاطر نشان کرد: لارو‌های ابتدایی این آفت در اوایل فصل بهار وارد جوانه‌های بلوط می‌شوند و از آن تغذیه می‌کنند در حالی که لارو‌های رشد کرده و بزرگ شده، از برگ‌ها تغذیه می‌کنند تا جایی که درختان در اواخر بهار کاملا عاری از برگ می‌شوند.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلارد گفت: برای حفاظت و صیانت از جنگل‌های بلوط، کار مبارزه با این آفت در سطح ۶۶۷ هکتار از جنگل‌های بلوط شهرستان فلارد در بخش‌های مرکزی و امامزاده حسن با ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی از ۱۶ فروردین امسال شروع شد.

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی کاشان نسبت به وزش باد شدید
  • (ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد
  • فیلم| علیه خزان شرافت و دروغ دموکراسی در صحن علنی پارلمان اصفهان
  • سقوط درختان و آبگرفتگی معابر در اهواز
  • تجمع اعتراضی مردم در پارک لاله علیه زاکانی / مخالفت مردم با قطع درختان + ویدئو
  • (ویدئو) تجمع اعتراضی مردم در پارک لاله علیه زاکانی؛ مخالفت‌ها با قطع درختان
  • شاهکار جدید در پارک لاله؛ برنامه جدید شهرداری در بوستان‌ مملو از درخت | تصویر
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی