Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@05:33:46 GMT

"هور" منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۴۲۰۶

'هور' منتشر شد

خبرگزاری شبستان:پیش‌شماره دوهفته‌نامه «هور» که نشریه‌ای تخصصی در حوزه هنرهای تجسمی و رسانه است، منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، امتیاز این نشریه متعلق به گروه تجسمی روایت فتح و مرکز تجسمی حوزه هنری است و نام سیدمسعود شجاعی طباطبایی، مسعود نجابتی، احمدرضا دالوند و محمدحسین نیرومند به عنوان اعضای شورای سیاست‌گذاری و احمدرضا دالوند به عنوان سردبیر در شناسنامه این نشریه به چشم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشریه دارای قطع سلطانی (30 در 40 سانتی‌متر) است و با هدف حمایت از کالای ایرانی و همسویی با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کشور، با استفاده از کاغذ ایرانی به صورت چهاررنگ در 16 صفحه منتشر شده است.

در صفحه پایانی این نشریه اعلامیه‌ای خطاب به مسئولین هنری کشور با عنوان «سخنی با وزارت ارشاد» به چشم می‌خورد که به‌نوعی یکی از اولویت‌های شورای سیاست‌گذاری نشریه در آن هویداست.

این شماره با عناوینی چون:

 بیان معنوی هنر عاشورایی، پیوند هنرهای بومی و آیین های عاشورایی، بررسی اگزوتیک در هنر معاصر ایران، تاسیس دانشگاه هنرهای اسلامی رویای تحقق نیافته استاد فرشچیان، تکیه ولایت طرحی در محاق، گزارش تصویری نسل کشی میانمار، پوستر سه لت که به نشریه الحاق شده تحت عنوان: آمریکا تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی، معرفی کتاب: خانواده مسلمان و فضای مجازی، معرفی یک کتاب راهبردی: مقدمه ای بر جنگ نرم، جستاری درباره واقعیت افزوده، پارادوکس جان هنرمند و هویت ملی، ذهن زیبا، هنرهای شهری، زوال منظره نگاری و رواج باب راس، هدف باضافه طراحی مساوی است با دیزاین، سخنی با وزارت ارشاد .... را می خوانیم. «نشان» هور اثر مسعود نجابتی، ویراستار محمد عبدعلی و طراح گرافیک محمد صمدی است.  

این شماره از هور در کیوسک سراسری مطبوعات توزیع نشده است و علاقه‌مندان برای تهیه آن می‌توانند به نشانی تهران، خیابان سمیه، مرکز تجسمی حوزه هنری مراجعه کنند. بنا بر اعلام دست‌اندرکاران نشریه «هور»، به‌زودی شرایط توزیع از طریق روزنامه فروشی های سراسر کشور فراهم خواهد شد.

پیش‌شماره دوهفته‌نامه «هور» که نشریه‌ای تخصصی در حوزه هنرهای تجسمی و رسانه است، منتشر شد.

پایان پیام/37

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۴۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت

ایتنا - شاکیان گفتند که OpenAI دیگر یک شرکت غیرانتفاعی نیست و اکنون 90 میلیارد دلار ارزش دارد. در همین حال، ChatGPT و کوپایلوت «صدها میلیارد دلار به ارزش بازار مایکروسافت» اضافه کرده‌اند. طبق گزارش The Verge، گروهی از نشریات شامل Chicago Tribune، New York Daily News و Orlando Sentinel از مایکروسافت و OpenAI شکایت کرده‌اند. این هشت نشریه، که همگی متعلق به گروهAlden Capital  (ACG) هستند، در شکوائیه خود این شرکت‌ها را متهم کرده‌اند که «میلیون‌ها مقاله و مطلب دارای حق‌چاپ‌شان را بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه، با هدف تقویت تجاری‌سازی محصولات هوش مصنوعی مولدشان، از جمله ChatGPT و کوپایلوت، به سرقت برده‌اند».
 
به گزارش ایتنا و به نقل از انگجت، این تازه‌ترین شکایتی است که علیه مایکروسافت و OpenAI به دلیل استفاده از مطالب دارای حق چاپ بدون رضایت صریح ناشران مطرح شده است. نیویورک‌تایمز نیز در اواخر سال گذشته از این شرکت‌ها شکایت کرد و مدعی شد که آنها از «محتوای دارای حق چاپ به ارزش تقریباً یک قرن» استفاده کرده‌اند. این نشریه گفت که محصولات این شرکت‌ها می‌توانند مقالات تایمز را کلمه به کلمه ارائه دهند و می‌توانند «از سبک بیانی آن تقلید کنند»، با اینکه توافق‌نامه مجوز قبلی نداشته‌اند.
 
مایکروسافت در پاسخ خود به دادگاه، که با هدف رد بخش‌های کلیدی این شکایت ارائه شده بود، تایمز را متهم به «آینده‌شناسی روز رستاخیزی» با این ادعا کرد که هوش مصنوعی مولد می‌تواند برای روزنامه‌نگاری مستقل یک تهدید باشد.
 
نشریات گروه ACG از همین موضوع شکایت دارند که چت‌بات‌های این شرکت‌ها در مدت کوتاهی پس از انتشار مقاله‌های آنها بدون دادن یک لینک برجسته به منابع آنها، این مطالب را کلمه به کلمه بازتولید می‌کنند. آنها در شکایت خود چندین نمونه را ذکر کردند. علاوه بر این، این چت‌بات‌ها ظاهراً دچار توهم هستند و گزارش‌های نادرستی را به انتشارات ACG نسبت می‌دهند.
 
این ناشر استدلال کرده است که برای کامپیوترها، تراشه‌های تخصصی و برقی که برای ساخت و راه‌اندازی محصولات هوش مصنوعی خود استفاده می‎‌کند هزینه پرداخت می‌کند. و با این حال شرکت‌های موردشکایت از مقالات دارای حق چاپ «بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه برای دریافت امتیاز» استفاده می‌کنند، در حالی که می‌دانند برای آموزش مدل‌های زبان بزرگ خود به محتوا نیاز دارند. این شاکیان به اعتراف قبلی OpenAI اشاره کردند که گفته بود «آموزش مدل‌های پیشرو هوش مصنوعی امروزی بدون استفاده از متریال دارای حق چاپ غیرممکن است».
 
شاکیان گفتند که OpenAI دیگر یک شرکت غیرانتفاعی نیست و اکنون 90 میلیارد دلار ارزش دارد. در همین حال، ChatGPT و کوپایلوت «صدها میلیارد دلار به ارزش بازار مایکروسافت» اضافه کرده‌اند.
 
این نشریات به دنبال مبلغی اعلام‌نشده برای جبران خسارت خود هستند و از دادگاه می‌خواهند که به این متشاکیان دستور دهد مدل‌های GPT و LLM را که از متریال آنها استفاده می‌کنند نابود کنند.

دیگر خبرها

  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • لیست ۱۶ نفره جبهه پایداری و شورای ائتلاف منتشر شد
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران منتشر شد
  • بررسی آراء و اندیشه های علامه مصباح یزدی در حوزه تعلیم و تربیت
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • جای خالی آقای حرف حساب