Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-30@17:06:27 GMT

فرار به جلو با پرندگان !!!!

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۴۲۴۱

توقع هرگونه فرار به جلو از دولت داشتیم، اما فرار به جلو با پرندگان دیگر نوبر است. لطفاً حتی در مورد شکار پرندگان نیز تدبیر کنید و ساز و کار ارائه دهید؛ چرا که تنها طرح مسئله و بیان درد، دردی را دوا نمی‌کند. به گزارش بلاغ، در روزهای اخیر باز موجی از اهانت‌ها و کج بینی‌ها به کشاورزان و مردم شریف خطه مبارک فریدونکنار آنهم به بهانه واهی و تکراری "کشتار پرندگان در فریدونکنار" در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود ، گرچه حفظ محیط زیست و حیات وحش بر همه واجب است چون هم سفارش دین است و هم در طبع انسانی بشر وجود دارد و با ارزش است، اما بر خود لازم دانستم چند سوال جدی از دولت‌مردان و سازمان محیط زیست مطرح کنم تا شاید ابعاد مختلف این ماجرا مشخص شود :

1- آیا عجیب نیست که‌هر سال دقیقاً در ایامی که وارونگی دما و آلودگی شدید هوا در شهرهای بزرگ و صنعتی اتفاق می‌افتد و تا تعطیلی مدارس در روزهای متمادی کشیده می‌شود، بلافاصله موجی در شبکه‌های اجتماعی علیه صید پرندگان در فریدونکنار به راه می‌افتد ؟.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



2- آیا عجیب نیست زمانی که شهرهای جنوبی و مرکزی کشور درگیر گرد و غبار هستند و به جای پیگیری جان میلیونها انسان، افکار را به سمت شکار پرندگان سوق می‌دهند ؟

3- آیا عجیب نیست که‌ هر سال این موج علیه مردم این خطه به راه می‌افتد و هیچ تمهیدات و ساز و کاری برای اصلاح آن اندیشیده نمی‌شود و مردم را از اشتغال آبا و اجدادی خود که قدمت دیرینه دارد زیر بار اتهامات واهی می‌برند ؟.


4- آیا عجیب نیست که مردمی که از دیرباز شش ماه کشاورزی می‌کردند و شش ماه صید تا ارتزاق حلال، که به واسطه برکت خداوند میسر می‌شد بکنند را متهم کنیم، اما آن زمانی که‌ همین کشاورز زحمتکش در حال درو کردن برنج است ۳۰ هزار تن برنج هندی وارد کشور کنیم و آنجا هیچ کمپینی در حمایت از انسان‌های زحمتکش این دیار به وجود نمی‌آید ، اما برای پرندگان دغدغه دارند؟


5-آیا عجیب نیست که فردی مجهول‌الهویه مستندی مجهول را درست کند و آن را دست‌مایه فشار به این مردم شریف قرار دهند ، به جای آنکه در این وضعیت اقتصادی اسف‌بار به فکر چاره باشیم ؟

6-آیا عجیب نیست که بیشتر مصرف کنندگان پرندگان صید شده پایتخت نشینان و بعضاً همین مسئولین دولتی هستند؟

7- آیا عجیب نیست واردات و صادرات پوست حیوانات نادر به وفور در کشور انجام می‌شود و دمی از سازمان محیط زیست در نمی‌آید و انگار منافعی در میان است که این دیده می‌شود و آن نه ؟

و دهها سوال از این دست ....

به نظر می‌رسد بعد از ناکامی در برجام و اقتصاد ، ناکامی سازمان محیط زیست هم در مدیریت و تدبیر ریزگردها و...، باید مسائلی همچون شکار پرندگان به گردن مردم زحمتکش و رنج کشیده بیافتد ...

توقع هرگونه فرار به جلو از دولت داشتیم، اما فرار به جلو با پرندگان دیگر نوبر است. لطفاً حتی در مورد شکار پرندگان نیز تدبیر کنید و ساز و کار ارائه دهید؛ چرا که تنها طرح مسئله و بیان درد، دردی را دوا نمی‌کند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۴۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند

محمدرضا علیمرادی  اظهار کرد: با آبگیری پروژه هامونک در تالاب بین المللی هامون با هدف ایجاد زیستگاه حیات وحش، دسته‌های بزرگ پرندگان فلامینگوی مهاجر مهمان هامون شدند.

وی علت حضور پرندگان مهاجر و عدم وجود گرد وغبار را زیر آب رفتن کانون های گردو غبار با توجه به باد شدید بیان کرد و افزود: با توجه به ورود سیلاب‌ها و روان آب‌های منطقه پرندگان مهاجر به منطقه کشانده شده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان عنوان کرد: برخی از این گونه ها به صورت مهاجر عبوری برای برگشت به منطقه سیبری و برخی برای گذراندن فصل تولید مثل به تالاب هامون رسیده اند که این امر موجب ایجاد تنوع زیستی و چشم اندازی متفاوت در این پهنه اکولوژی می‌شود.

وی افزود: مشاهده پرندگان، لانه ها و تخم گذاری آنها در تالاب بین المللی هامون نوید بخش حیات مجدد گونه های جانوری در این تالاب است.

علیمرادی بیان کرد: گونه‌هایی مانند پرستوی دریایی، چوب پا، چنگر، حواصیل، کاکائی، بوتیمار و فلامینگو در هامون هیرمند و در بخش هایی از هامون سابوری به تالاب هامون زیبایی و زندگی بخشیده است.

حفاظت از گونه های پرندگان مهاجر در اولویت است

وی از ایجاد هامونک‌ها در تالاب بین المللی هامون خبر داد و افزود: این هامونک‌ها با هدف ذخیره آب و ایجاد زیستگاه حیات وحش در محیطی امن از تالاب هامون با تعبیه پنج تختک جزیره ای برای زاد و ولد پرندگان مهاجر و بهره مندی ذینفعان تالاب از آب پایدار ایجاد شده است هامونک‌ها به معیشت مردم بومی نیز کمک بسزایی خواهد کرد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در روزهای اخیر ده‌ها گونه از پرندگان مهاجر در حاشیه آبگیرها و تالاب هامون فرود آمده اند، خواستار مشارکت مردم و حفاظت شهروندان از پرندگان مهاجر شد.

وی تصریح کرد: از مردم درخواست می‌کنیم با مشاهده افراد سودجو و شکارچی که قصد شکار و صید پرندگان مهاجر در تالاب بین المللی هامون را دارند بلافاصله با محیط زیست سیستان و بلوچستان تماس بگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • پرنده‌ای که تا ارتفاع بیش از ۱۱ هزار متری پرواز می‌کند
  • رکورد جهانی ارتفاع پرواز با این پرنده زده شد
  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • فرار یک بوفالو از چنگ شیرهای گرسنه + فیلم
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس