Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان گفت: درگذشته نه چندان دور بی مهری نسبت به کتاب باعث شد تا نسل های سوم و چهارم انقلاب با کتاب؛ این یارمهربان فاصله بگیرند و فرهنگ استفاده از کتاب در زندگی هایمان کمرنگ شود.

مهدی شیخ موحد درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا با توجه به هفته کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: «امروزه با ورود فضای مجازی به زندگی ها کمتر کسی است که به سمت کتاب و کتابخوانی برود وبیشترین اوقات خود را دراین فضاها سپری می کنند و به عنوان مهمترین آسیب در این زمینه محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی گفت: «یکی ازآسیبهای پیشرفت علم و عصر ارتباطات سرگرم شدن افراد در همه سطوح است و این قضیه ازکوچک تا بزرگ رامشغول به خود کرده است و همه زندگی ها خصوصا نوجوانان را به سمت دیگری کشانده است و هدایت در این مسیر؛ کاری بسیار بسیارسخت است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان افزود: «متاسفانه با پیشرفت علم و تکنولوژی و استفاده از ابزارهایی مانند اینترنت؛ کامپیوتر؛ موبایل و تبلت اقبال عمومی جوانان به سمت و سوی فضاهای مجازی علناً و عملاً ناخواسته کشیده شده ایم؛ دراین مسیرهدف نامشخص است اما میدان وسیع ترشده و فراتر رفته است و باید تدابیری بهتر اندیشیده شود.»

شیخ موحدگفت: «باتوجه به هجوم همه جانبه فضای مجازی و استفاده همه؛ خصوصاجوانان دراین محیط و استقبال بیش از حد و اندازه و سرگرم شدن و به نوعی غرق شدن دراین دریای بیکران؛ تلنگررفتن به سمت و سوی کتاب و کتابخوانی میتواندتااندازه ای بسیار اندک ازغرق شدن جوانان در این مسیرجلوگیری کند.»

این استاد دانشگاه ادامه داد: «متولیان امر در این زمینه در دهه های قبل بسیار ضعیف عمل کردند و سرانه مطالعه کتاب در بین ایرانیان زیرحداستاندارد است و از آن بسیار فاصله داریم، در گذشته نه چندان دور بی مهری نسبت به کتاب باعث شد تا نسلهای سوم و چهارم انقلاب با کتاب؛ این یارمهربان فاصله بگیرند و فرهنگ استفاده از کتاب در زندگی هایمان کمرنگ شود و جای آن را چیزدیگری بگیرد و قفسه های کتاب در خانه ها رخت بربسته است و درخانه ها فضای برای کتاب و کتابخانه نداریم.»

وی افزود: «کاربسیارمشکلی است؛ اما میتوان دوباره فرهنگ کتاب را در بین همه زنده کرد و برای محقق شدن این امرهمتی مضاعف لازم است تا جوانانی که به سمت فضای مجازی رفته و با کتاب و فرهگ غنی کتابخوانی ناآشنا شده اند با برنامه ریزی های دقیق و مدون آنهارا به این سمت سوق داد و ازگرفتارشدن درمنجلاب فضاهای مجازی و ولگردی دراین محیط آلوده کمی کاسته شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان ادامه داد: «باید فرهنگ کتاب را از مهدهای کودک دوباره آغاز کرد و بابرنانه ریزی صحیح و حساب شده کودکان را به سمت خواندن کتاب ازهمان سنین ترغیب کرد تا درآینده دچارمشکل نشود و دراین راه خانواده ها باید درکنارفراهم کردن امکانات اولیه برای فرزندان فکری هم باید به حال تغدیه روح آنها صورت بگیرد و به جای تشویق کودکان ورفتن آنهابه سمت بازی ها و فضاهای مجازی به سمت کتاب وکتابخانه هدایت کنیم.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۵۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟

بر اساس بیانیه اخیر دولت هند مبنی بر منع مسافرت شهروندان هندی به ایران و اسرائیل شنیده‌ها حاکی از عدم حضور هند به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه کتاب تهران است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ کمتر از 11 روز مانده به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران،‌ حضور هندی‌ها به عنوان مهمان ویژه این رویداد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که پس از صدور بیانیه دولت هند در روز 24 فروردین که در آن  به شهروندانش توصیه کرد که با توجه «به شرایط حاکم بر منطقه» تا اطلاع ثانوی از سفر به ایران و اسرائیل خودداری کنند. بعید است که ناشران هندی بتوانند خود را به نمایشگاه کتاب تهران برسانند. پیگیری‌های دوطرف تا این لحظه به نتیجه‌ای ختم نشده است.

نگاهی به سالن رایت نمایشگاه کتاب دهلی/ رایت سنتر دهلی چه قابلیت هایی برای نشر ایران دارد؟

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مذاکره با وزارت فرهنگ هند پیگیر حضور ناشران این کشور در نمایشگاه کتاب تهران است،‌  یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب تهران و معاون فرهنگی وزرات ارشاد در گفت‌وگو با تسنیم ضمن تایید این پیگیری‌ها گفت: نتیجه این پیگیری‌ها به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • یاری شهروندان به پلیس در اجرای قانون حجاب
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند