Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@22:00:33 GMT

چقدر می‌توانیم در صادارت نرم‌افزار مدعی باشیم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۲۹۱۶

چقدر می‌توانیم در صادارت نرم‌افزار مدعی باشیم؟

رییس کمیسیون نرم‌افزار سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به جایگاه صادرات نرم افزاری ایران در جهان، آفریقای جنوبی و برخی کشورهای آسیای شرقی را برخی از بازارهای مقصد نرم افزارهای ایرانی نام برد.

خبرگزاری ایسنا: رییس کمیسیون نرم‌افزار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران با اشاره به جایگاه صادرات نرم افزاری ایران در جهان، آفریقای جنوبی و برخی کشور‌های آسیای شرقی را برخی از بازار‌های مقصد نرم افزار‌های ایرانی نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاهین اکبریان طبری با بیان این که صنایع مختلف نرم‌افزاری در کشور همچون نرم‌افزار‌های کاربردی و بانکی جایگاه بهتری در صادرات این نرم‌افزار‌ها به کشور‌های دیگر دارند، گفت: با این‌که جا انداختن برند ایرانی در کشور‌های منطقه و آسیا کاری دشوار است، اما برخی نرم‌افزار‌های بانکی که در آفریقای جنوبی و آسیا و حتی در عراق و افغانستان یا کشور‌های همسایه شمالی استفاده می‌شوند، برند‌های ایرانی هستند.

وی افزود:، اما این که صادرات نرم‌افزار ایرانی به کشور‌های دیگر یک صورت سیستماتیک با پشتوانه ملی و حاکمیتی باشد، چنین چیزی نیست. برخی متولیان امر حتی به درستی نمی‌دانند که نیاز‌های نرم‌افزاری کشور برای صادرات چیست، در حالی که عده‌ای که مدعی این حوزه هستند از دولت وام‌های کلان می‌گیرند.

رییس کمیسیون نرم‌افزار سازمان نصر تهران با مقایسه قدرت نرم‌افزاری ایران با ترکیه، اظهار کرد: جایگاه ایران در این صنعت در مقایسه با ترکیه جایگاه نازل‌تری است. اگر درخششی در حوزه نرم‌افزاری در کشور داشته‌ایم به خاطر استعداد و درخشش چند فرد یا شرکتی خاص بوده است.

اکبریان طبری با اشاره به برخی آمار و ارقام نادرست در حوزه پیشرفت در قدرت نرم‌افزاری کشور گفت: وقتی سنجه‌های غلطی انتخاب می‌کنیم، طبیعتا اعداد و ارقام نادرستی به دست می‌آید. اگر این باور در کشور به وجود بیاید که بخشی از صادرات ما مربوط به بخش نرم‌افزاری باشد باید در ابتدا شرکت‌های داخلی تقویت شوند.

وی با اشاره به بازار فروش بازی‌های نرم‌افزاری، بیان کرد: در حوزه فروش بازی‌ها کسی به برند توجه نمی‌کند، چرا که اگر یک بازی بتواند مورد قبول مخاطب قرار بگیرد به تدریج فراگیر می‌شود، اما این بازی‌ها باید قدرت رقابت با شرکت‌های بین‌المللی را هم داشته باشد تا بتوان از این مجرا صادرات نرم‌افزاری کشور را افزایش داد.

رییس کمیسیون نرم‌افزار سازمان نصر تهران در مورد بازی‌های رایانه‌ای، ادامه داد: در این حوزه مساله‌ای که باعث فشار بر شرکت‌های داخلی می‌شود، نبود قانون کپی‌رایت در کشور است. این تفکر در کشور وجود دارد که فکر می‌کنید که نبود قانون کپی‌رایت برای کشور یک مزیت است، در حالی که همین مساله باعث عدم رشد شرکت‌های داخلی شده است.

اکبریان طبری همچنین با اشاره به وجود تحریم‌ها در حوزه نرم‌افزار‌های اینترنتی نیز، اظهار کرد: عدم خدمات رسانی یک نرم‌افزار اپ‌استور شرکت گوگل باعث شده است تا بسیاری از برنامه‌ها را نتوان به کشور‌های دیگر صادر کرد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۲۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقف به عنوان یک سنت حسنه با دانش‌های جدید آمیخته شده است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امرالله حسنی‌نیا، معاون امور اوقافی، حقوقی و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه در حاشیه نمایشگاه دستاورد‌های وقف با بیان اینکه وقف در جمهوری اسلامی سنت دیرینه‌ای است و بسیاری از افراد گمان می‌کنند که با حوزه علم و فناوری خیلی ارتباط نداشته باشد، گفت: این نمایشگاه دستاورد‌های وقف به همین دلیل برگزار شد که فعالیت‌های وقف را در حوزه‌های دانش بنیان و علوم و نیاز‌های جدید همسان سازی کنند. درواقع سازمان اوقاف سرمایه عظیم که در اختیار داشته در خدمت تولید و اشتغال قرار داده است.

وی اظهار کرد: وقف یک سنت حسنه است که با دانش‌های جدید آمیخته شده و نتیجه آن را در نمایشگاه مشاهده می‌کنید. بیش از ۳۰ شرکت که به مرحله تجاری رسیده از سوی اوقاف حمایت شده و محصولات خوبی داشته مثل پرورش ماهی در قفس و موتور‌های برقی که تنها حامی آنها وقف بوده است.

معاون امور اوقافی، حقوقی و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: در بحث وقف با توجه به اینکه نه اموال دولتی و عمومی است و صرفا امانتی است که باید تلاش کنیم حداکثر بهره وری را داشته باشیم به گونه‌ای که خدمتی به جامعه کرده باشیم. خیرین و افراد نیک اندیش که می‌خواهند وقفی انجام دهند خوب است در حوزه‌هایی که بهره وری بیشتر دارد وقف کنند.

وی عنوان کرد: در حوزه تثبیت مالکیت موقوفات رشد خوبی داریم و تعیین حد و حدود نقشه‌ها و کاداست مد نظر است و در سال گذشته به دلیل حمایت سیستم ثبتی و قضایی به اندازه ۱۰ سال گذشته توانستیم تثبیت مالکیت موقوفات را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • لگدمال شدن آزادی در کشور‌های مدعی حقوق بشر
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • وقف به عنوان یک سنت حسنه با دانش‌های جدید آمیخته شده است
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • پتانسیل تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴