Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان با اشاره به اینکه سپاه نینوا مسئولیت بازسازی ۷ روستایی زلزله‎زده کرمانشاه را برعهده گرفته، گفت: سپاه نینوای استان گلستان آماده دریافت کمک‎های مردم استان گلستان به زلزله‎زدگان کرمانشاه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سردار رحمت‌الله صادقی که در حال حاضر در مناطق زلزله‎زده کرمانشاه به سر می‎برد، در حاشیه جلسه توجیه منطقه‌ای برای بازسازی 7 روستای زلزله‌زده واگذار شده به سپاه گلستان با حضور سردار غلامی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور، ضمن اعلام همدردی با خانواده‎های جانباخته زلزله اخیر اظهار داشت: سپاه نینوا استان گلستان این آمادگی را دارد که برای دریافت کمک‎های نقدی و غیرنقدی هم‎وطنان زلزله‎زده در کرمانشاه اقدام کند و در این راستا پایگاه‎های بسیج و حوزه‎های مقاومت سطح نواحی وارد عمل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: پس از وقوع این حادثه مقام معظم رهبری از همه آحاد ملت درخواست کرد که به یاری زلزله‎زدگان بشتابند و براساس این فرمان فرماندهی معظم کل قوا، در مناطق زلزله‌زده‎ کرمانشاه حاضر شدیم تا از نزدیک میزان ابعاد خسارت و نیازها را ببینیم.

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان یادآور شد: از هم‎استانی‎ها درخواست داریم در این ایام 28 صفر در مراسم‎های مذهبی حضور پررنگ داشته و برای طلب‎ مغفرت این درگذشتگان دعا بفرمایند و همچنین کمک‎های نقدی و غیر نقدی خود را از زلزله‎زدگان دریغ نکنند.

وی گفت: رده‎های مقاومت بسیج نیز این آمادگی را دارند تا با دریافت کمک‎های غیر نقدی مانند پتو، لباس، چادر، مواد خوراکی از هم‎استانی‎ها این کمک‎ها را به دست حادثه‌دیدگان زلزله غرب کشور برسانند.

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان با بیان اینکه امروز برای توجیه بازسازی 7 روستای زلزله‎زده در کرمانشاه نشستی با سردار غلامی مسئول بسیج سازندگی کشور داشتیم، افزود: در این جلسه نام و موقعیت جغرافیایی روستاهای مورد نظر، ماموریت و کارهای مورد نیاز، ابزار و امکانات لازم برای بازسازی و نوع امداد و خدمات مورد بحث قرار گرفت.

صادقی تاکید کرد: در این جلسه مقرر شد تیم ستاد بحران سپاه نینوا گلستان بلافاصله بازدید میدانی از 7 روستای واگذار شده داشته باشد تا امکانات و اقدامات اولیه مورد نیاز بر اساس اولویت‎ها را مشخص کند.

انتهای پیام/

R41471/P41362/S6,70/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • دوزین در استان گلستان لرزید
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند