Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماره جدید ماهنامه «جهان کتاب» با پرونده‌ای درباره کارنامه ادبی فردریک دار نویسنده فرانسوی منتشر شده و روی پیشخوان مطبوعات آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیصد و چهل و دومین شماره ماهنامه «جهان کتاب» به تازگی منتشر شده و روی پیشخوان مطبوعات آمده است.

«پخش بزرگ یا کوچک: درنگی بر مسائل توزیع کتاب در ایران» نوشته مجید رهبانی درباره مشکلات پخش و توزیع کتاب در بازار نشر؛ و «چرخه کتاب در فرانسه» نوشته نسیم وهابی دو مقاله ای هستند که ابتدای این شماره مجله مذکور چاپ شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وهابی تجربه سال ها کتاب فروشی در شهر پاریس و رشته فنون فنون و نشر کتاب کودک را در کارنامه دارد و در این مقاله به پخش و توزیع کتاب در فرانسه پرداخته است.  

در مطلب بعدی که با عنوان  «ادوارد براون، شرق‌شناس ایران‌دوست» چاپ شده، کتاب «ادوارد براون و ایران» از حسن جوادی توسط کاوه بیات مورد نقد و بررسی قرار گرفته است. نوشتار بعدی هم یک نقد کتاب به قلم سجاد آیدنلو است که درباره کتاب «بوطیقا و سیاست در شاهنامه» اثر محمود امیدسالار نوشته شده است. این مقاله هم با عنوان «نقد و ردّ نظریات شرقی و غربی در شاهنامه‌شناسی» چاپ شده است.

مقاله «فروغ به روایت فرزانه میلانی» نقدی کتاب «فروغ فرخزاد؛ زندگی‌نامه ادبی، همراه با نامه‌های چاپ‌نشده» است که مهدی جامی آن را نوشته است. کتاب مذکور هم نوشته فرزانه میلانی است. «مستور جدید: تولّد درخشان یک داستان‌نویس خلاق» هم عنوان مقاله‌ای از زری نعیمی است که در بررسی رمان رساله درباره نادر فارابی از مصطفی مستور نوشته شده است. در ادامه نوشتار «قیچی‌ها مرد هستند!» از امین فقیری به مجموعه داستان «کولی با شکلات» می پردازد. نگاهی به دفتر شعر «کارناوال در شهر بزرگ» از تورج رهنما، بهانه ای بوده تا کامیار عابدی در مقاله بعدی کارنامه ادبی رهنما را بررسی کند. در مطلب بعدی، عباس سلیمی آنگیل در یادداشتی با عنوان «و همچنان غلط می‌نویسند!» به کتاب غلط ننویسیم از چاپ اول تا ویراست دوم نوشته و گردآوری امید طبیب‌زاده پرداخته است.

«بازگشت به وضعیت طبیعی» درباره کتاب «بهیموت یا پارلمان طولانی»، «مارکسیسم: علم یا ایدئولوژی» درباره کتاب علم و ایدئولوژی، «رابطه مندی، اساس درک هستی و چیزها» درباره کتاب «فضاهای امید» و «ملودی ملال در موسیقی متن زندگی» درباره کتاب «فلسفه ملال» هم دیگر مقالاتی هستند که در ادامه چاپ شده اند.

زندگی و کارنامه «شریف ماردین (۱۹۲۷-۲۰۱۷)» سیاست‌پژوه و جامعه‌شناس ترک موضوع یادداشتی است که نادر انتخابی در ادامه مطالب این مجله نوشته است. در مقاله بعدی، پیر لومتر «تمام هنر فردریک دار» را در مورد میراث ادبی فردریک دار نویسنده پرکار و شناخته شده ادبیات پلیسی فرانسوی نوشته است. این مقاله به قلم یاسمن منو به فارسی ترجمه شده است. «سوگ نوشت: فردریک دار» نوشته داگلاس جانسون هم دیگر مقاله پرونده مربوط به دار در این شماره جهان کتاب است که مریم زارع آن را ترجمه کرده است.

شانزدهمین قسمت از سلسله نوشتارهای «نام های آثار ادبی از کجا آمده اند؟» نوشته گری دکستر با ترجمه پرتو شریعتمداری هم در این شماره چاپ شده و در آن درباره نمایشنامه «در انتظار گودو» صحبت شده است. در بخش «هزار و یک داستان» ۳ رمان و مجموعه داستان مورد نقد و بررسی قرار گرفته اند؛ «عمارت نیمه شب»، «کاپوزی» و «یک روز بلند طولانی».

«بوی چمدان می‌دهم» و «نخند» هر دو از رضا احسان‌پور و «گربه همسایه» از مصطفی مستور ۳ دفتر شعری هستند که در بخش «وقت شعر» مورد نقد و بررسی قرار گرفته اند.

«فرهنگ اصطلاحات عامیانه همدانی»، «نویسنده رستم‌التواریخ کیست؟»، «اسناد وزارت خارجه ایران درباره سیدجمال‌الدین حسینی (اسدآبادی)، «کردها، عرب‌ها، انگلیسی‌ها: خاطرات والاس لایان در عراق»، «زخم آبروی ماست»، «هنردرمانی خلاق» هم کتاب هایی هستند که در بخش «معرفی کوتاه» به طور اجمالی به آن ها پرداخته شده است.

«تازه‌های بازار کتاب» هم پایان بخش مطالب این شماره از مجله جهان کتاب را تشکیل می دهد.

این مجله با قیمت ۱۰ هزار تومان روی پیشخوان آمده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۸۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «برای قلب‌های شکسته» نوشته مریم هاشمی به تازگی توسط نشر نزدیکتر منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب به گفته نویسنده‌اش شامل یک روایت بلند درباره عشق است.

این کتاب درباره انسان‌هایی است که در تلاطم روزمرگی‌ها زمانی را نیز به عاشقی اختصاص می‌دهند و در میان تمامی آشوب‌ها و سختی‌های اجتماعی، شعله عشق و محبت را در دل خاموش نمی‌کنند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«وقتی دلت می‌شکند همه این کلمات گم می‌شوند و تا بیایی دوباره پیدایشان کنی بخش زیادی از عمر گذشته و این در حالی است که ما فقط یک بار زندگی می‌کنیم و فقط یک بار صد درصد با شور و اشتیاق عاشق می‌شویم و اعتماد می‌کنیم و وای به حال آن‌هایی که این صددرصد ها را کم و کمتر می‌کنند… از آدم‌های صادق خوشم می‌آید، از آنهایی که تکلیفشان با خودشان و دیگران معلوم است، اصلاً آدم‌هایی که رک هستند و مثلاً وقتی تو را می‌بینند و از تو خوش‌شان نمی‌آید محکم حرف‌شان را پرت می‌کنند توی صورتت، اما حداقل با دروغ مثل یک خنجر ذره ذره درون تو فرو نمیبرندش تا کم کم زجر بکشی و از بین بروی… آنها حداقل کمتر وقت زندگی‌ات را می‌گیرند!»

این کتاب با ۶۴ صفحه و شمارگان ۳۰۰ نسخه عرضه شده است.

کد خبر 6089786 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش
  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • ویدئوی دیدنی از تاثیر حجاب و پوشش روی مشتری های یک فروشنده خانم | از شماره تلفن خواستن برای خریدهای بعدی تا ...
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند