Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-02@13:26:00 GMT

چرا نمی‌شود باور کرد هاشمی وصیت‌نامه جدید ندارد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۹۲۴۴

چرا نمی‌شود باور کرد هاشمی وصیت‌نامه جدید ندارد؟

در هفته‌ای که گذشت خانواده هاشمی در گفت‌وگو با یک روزنامه اعلام کردند همچنان از وصیت‌نامه پدرشان آیت‌الله هاشمی بی‌خبر هستند. آنها می‌گویند می‌دانند وصیت‌نامه‌ای هست اما نمی‌دانند کجاست.

در دهه 70 هاشمی وصیت نامه‌ای را به نگارش درآورده بود اما فرزندان بر این باور هستند با توجه به تحولاتی که در این سال‌ها اتفاق افتاده او حتما وصیت نامه جدیدی را مکتوب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیایید قبل از ورود به بحث نظر فرزندان هاشمی و البته وکیل  او  در مورد وصیت نامه آیت‌الله  را با هم مرور کنیم:

محسن هاشمی: «ممکن است وصیتنامه دیگری هم باشد که هنوز آن را پیدا نکردیم.»

یاسر هاشمی: هنوز نتوانسته‌ایم وصیتنامه اصلی ایشان را که خبر داریم نوشته و در جایی گذاشته بود، پیدا کنیم.

فاطمه هاشمی: همان موقعی که پدرم فوت شدند، آقایان آمدند و هرچه بود و نبود را با خودشان برداشتند و بردند.

علیزاده طباطبایی: آقای هاشمی با هوشیاری‌ای که داشتند قطعاً توصیه‌هایی برای مردم داشته‌اند. اما من فکر می‌کنم وصیتنامه آقای هاشمی همان خطبه آخر نماز جمعه‌شان بود. آن، بهترین وصیتنامه بود.

سوالی که حول محور این بحث می‌خواهیم به آن بپردازیم این معناست که چرا هاشمی نمی‌تواند وصیت نامه نداشته باشد.

در فقه شیعه وصیت کردن واجب است. وصیت جز مسائل شرعی است که در قرآن نیز به آن اشاره شده است. آیات 180 تا 182 سوره بقره به این موضوع اختصاص دارد. بر همین اساس می‌توان گفت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به عنوان یک روحانی شیعه، قطعا طی سال‌های متمادی وصیت نامه‌هایی را به نگارش درآورده است و به موضوعات جدید و تحولاتی که ایجاد شده اشاره کرده است. منظور از تحولات دراینجا هم مسائل مالی است هم مسائل اجتماعی.

به نظر می‌رسد هاشمی به عنوان یکی از مهم‌ترین چهره‌های تاثیرگذار در تاریخ انقلاب، در وصیت نامه خود به مسائل اجتماعی و سیاسی اشاره کرده است.

هاشمی رفسنجانی از معدود سیاستمداران یا حتی افراد ایرانی است که به صورت روزانه خاطرات خود را ثبت کرده است. او به صورت مستمر از سال 60 خاطرات خود را ثبت کرده و نوشته است. این خاطرات در قالب کتاب خاطرات تا هرساله منتشر شده است. آخرین کتاب منتشر شده مربوط به سال 73 است. سالی که آیت‌الله به عنوان رییس جمهور در سپهر سیاست ایران حضور داشته است.

به نظر می‌رسد کسی که تمام اتفاقات و تصمیمات زندگی خود را ثبت کرده و انتشار داده است، نمی‌تواند وصیت‌نامه نداشته باشد. فردی با این ویژگی قطعا در مورد اموال و اجتماع خود مسائلی را مطرح و ثبت کرده است.

با توجه به این دو دلیل قفهی و اجتماعی می‌توان نتیجه گرفت که هاشمی رفسنجانی وصیت‌نامه دارد اما اینکه کجاست و دست چه کسی سپرده شده است باید منتظر زمان بود.

قطعا وصیت نامه هاشمی خواندنی و پر از نکات شنیدنی است.

عصرایران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۹۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون ترویج مرکز تحقیقات خراسان شمالی از تلاش برای شکستن خواب بذر گیاه کاپاریس(خاویار گیاهی) خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه کاپاریس یک گیاه چند ساله بوته ای است، اظهار کرد: این گیاه به وفور در این استان وجود دارد اما متاسفانه از این نعمت خدادادی هیچ استفاده‌ای نمی‌شود.

وی با بیان اینکه این گیاه خواص زیادی دارد، گفت: هر بوته کاپاریس ۱۰ متر مربع از فضا را اشغال می‌کند و از سوی دیگر فُرم این گیاه به این شکل است که خود را بر روی زمین می‌اندازد و نقش خیلی مهمی در فرسایش‌های بادی خاک دارد.

باور افزود: از آنجایی‌که خراسان شمالی چند سالی است با مشکل شدید آلودگی گرد و غبار مواجه است این گیاه می‌تواند نقش مهمی را در مقابله با این معضل داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه این گیاه به شدت کم آب طلب است، ادامه داد: این گیاه بیشتر در اراضی شیب دار رشد می‌کند و تا مقدار زیادی می تواند از فرسایش‌های آبی در این اراضی جلوگیری کند.

این عضو هیات علمی بیان کرد: از آنجایی‌که میزان شهد و گل دهی این گیاه بالا است برای پرورش زنبورعسل بسیار مناسب بوده و زنبورها تا حدود زیادی از این گیاه تغذیه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کاپاریس در درمان بسیاری از بیماری‌ها همچون کاهش قند و چربی خون و ... موثر بوده، تاکید کرد: کشور اسپانیا یکی از بزرگترین تولید و واردکننده این گیاه برای تولید دارو است.

باور بیان کرد: به دنبال آن هستیم تا کشت این گیاه را وارد مزارع کنیم، اما از آنجایی‌که بذر این گیاه تا ۹۵ درصد خواب دارد( یعنی از ۱۰۰ دانه بذر، پنج دانه بذر جوانه می زند) به دنبال آن هستیم تا در ابتدا خواب بذر را بشکنیم و تولید نشا را انجام دهیم و سپس کشت آن را در مزارع و عرصه‌های منابع طبیعی انجام دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • در رئال باور داریم تیمی بهتر از ما وجود ندارد
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • سپاهانی ها باور نمی کنند! ؛ مورایس پیگیر وضعیت علیرضا بیرانوند
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • عقیده سالم در افراد، جامعه سالم به دنبال دارد
  • ۱۲۰۰ وصیت نامه شهدای استان سمنان چاپ شده است
  • رجب‌زاده: حکم کمیته انضباطی را باور نمی‌کنم