Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه پایگاه اینترنتی خانه ریاضیات اصفهان، علی رجالی به دلیل فعالیت و تلاش در حوزه های دانشگاهی و عمومی برای بسط دانش ریاضی، تعهد به ترویج ریاضیات در مدارس، مشارکت در بنیان‌ گذاری خانه ریاضیات و مشارکت در راه‌اندازی انجمن‌های علمی - آموزشی معلمان در اصفهان موفق به کسب این جایزه شد.
مراسم اعطای هجدهمین دوره جایزه ترویج علم ایران، 25 آبان سالجاری در تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایرنا برندگان جوایز ترویج علم سال 1396 دکتر اسماعیل کهرم پرنده شناس برجسته و فعال محیط زیست، دکتر مقصود فراستخواه استاد جامعه شناسی، بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان، موزۀ علوم و فناوری، تهمینه رزمجویی آموزگار مدارس عشایری، دکتر علی رجالی از پایه گذاران خانه ریاضیات و انجمن‌های علمی-آموزشی معلمان در اصفهان و مریم فیروزی از تهیه کنندگان صدا و سیما بودند.
رجالی برنده جایزه ترویج علم در این مراسم تاکید کرد: علم را باید به میان خانواده ها ببریم اما تا بستر و زیربناهای لازم توسط وزارتخانه ها و سیاستگذاران فراهم نشود، هرچه در زمینه ترویج علم تلاش کنیم به جایی نخواهیم رسید.
علی رجالی دانش آموخته دکترای آمار از دانشگاه استنفورد (آمریکا) و عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان است. مشارکت در بنیانگذاری مسابقات ریاضی ایران، تأسیس خانه ریاضیات اصفهان و راه اندازی انجمن های علمی معلمان، بخشی از تلاش های 40 ساله این استاد ریاضی محسوب می شود.
نخستین خانه ریاضیات کشور در سال 1377 در اصفهان تشکیل شد و به دنبال آن، 35 خانه ریاضیات در سراسر کشور ایجاد شدند.
با توجه به شناختی که جامعه بین المللی آموزش ریاضی از خانه های ریاضیات بدست آورد، 2 خانه ریاضیات در فرانسه و بلژیک با الگوگیری از خانه ریاضیات اصفهان تشکیل شد و در آخرین کنگره بین المللی آموزش ریاضی شبکه بین المللی خانه های ریاضیات شکل گرفت.
مراسم جایزه ترویج علم ایران به مناسبت روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه مصادف با دهم نوامبر(19 آبان) برگزار می شود.
ت/3011 / 6022 خبرنگار: آسیه معینی - انتشار دهنده : عمادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۰۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی به همت انجمن علمی ایران‌شناسی پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 با حضور پژوهشگران ایرانی و خارجی از ساعت 9 صبح تا 19 عصر در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار خواهد شد.

ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی و ایران‌شناسان جهان، ایران‌شناسی و زبان‌ها و گویشهای ایرانی، ایران‌شنای و متون ادب فارسی، ایران‌شناسی و جغرافیا، ایران‌شناسی و تاریخ ایران، ایران‌شناسی و هویت ایرانی، ایران‌شناسی و فرهنگ و... از محورهای مهم این کنگره است.

بیش از 80 مقاله علمی و پژوهشی در این کنگره پذیرفته شده است. مقالات برگزیدۀ این همایش، در موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) و در مرجع دانش سیویلیکا منتشر خواهد شد.

این کنگره با سخنرانی دکتر محمود جعفری دهقی، رئیس و دبیر علمی همایش، دکتر اصغر دادبه، دکتر زهره زرشناس و محمدعلی عزت‌زاده، دبیر اجرایی همایش، در ساعت 9 صبح پنج­شنبه 20 اردیبهشت در تالار فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی کار خود را آغاز می‌کند. پس از پایان مراسم افتتاحیه نشست‌های تخصصی در سه تالار فردوسی، حافظ و خیام خانه اندیشمندان علوم انسانی اجرا می‌شود. نشست پایانی کنگره با سخنان مهندس محمدرضا سحاب، قرائت بیانیۀ کنگره از سوی آقای زمان رضاخانی، گزارش برگزاری از سوی آقای محمدعلی عزت­زاده و سخنان دکتر محمود جعفری دهقی، تا ساعت 19 به پایان خواهد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه
  • از اعداد «هم‌‌نهشتِ کَرجی» تا دنباله فیبوناچی| شرح آب‌شناس بزرگ ایرانی از قنات
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان