Web Analytics Made Easy - Statcounter

درماه ژانویه پروازهای آزمایشی سرنشین دار نخستین اوکتوکوپتر الکتریکی هیبریدی شخصی دنیا انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از نیواطلس، در ماه ژوئن برای نخستین بار  از یک اوکتوکوپتر به نام SureFly رونمایی شد که بدنه فیبر کربنی و ظرفیت حمل ۲ نفر را داشت. در همین راستا سازندگان آن اعلام کرده اند نخستین پرواز سرنشین دار آن در ماه ژانویه انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وسیله نقلیه هوایی، «نخستین اوکتوکوپتر الکتریکی هیبریدی شخصی دنیا» لقب گرفته است. شورفلای ۴۹۹ کیلوگرم دارد و روی سقف آن ۴بازو وجود دارد که به هرکدام از آنها دو پروانه چسبیده است.

علاوه برآن یک موتور گازی نیز برق لازم را برای به حرکت درآوردن ۸ موتور الکتریکی فراهم می کند. همچنین دو پک باتری لیتیوم یونی در اوکتوکوپتر وجود دارد که در صورت از کارافتادن موتور، برق لازم را فراهم می کند.

همچنین به گفته تولید کننده، نسخه نهایی وسیله نقلیه مجهز به چتر نجات اضطراری خواهد بود.

حداکثر سرعت شورفلای ۱۱۳ کیلومتر برساعت است و تخمین زده می شود با هر بار شارژ بتواند ۱۱۳ کیلومتر را طی کند. درحال حاضر نسخه های اولیه آن با کمک خلبان پرواز خواهد کرد اما مدل های آتی به طور خودکار پرواز خواهند کرد و قابلیت حمل ۱۸۱ کیلوگرم بار را خواهند داشت.

 شرکت تولید کننده قصد دارد تا اواخر  ۲۰۱۹ میلادی اجازه  پرواز شورفلای را از مقامات دریافت کند. قیمت آن نیز حدود ۲۰۰ هزار دلار تخمین زده شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد

شینهوا نوشت که فوجیان حدود ساعت هشت صبح به وقت محلی لنگرگاه «جیاننان» در شانگهای را ترک کرد. در این آزمایش «ثبات و قابلیت توان رانشی و سامانه‌های الکترونیکی» فوجیان سنجیده خواهد شد.

فوجیان پس از «لیائونینگ» و «شاندونگ» سومین ناو هواپیمابر چین و بزرگترین کشتی نیروی دریایی این کشور است.

ناو هواپیمابر فوجیان که برای اولین بار در ژوئن ۲۰۲۲ (خرداد- تیر ۱۴۰۱) از آن رونمایی شد، کاملا به صورت داخلی طراحی و ساخته شده است.

این ناو هواپیمابر بزرگتر و به لحاظ فناوری پیشرفته‌تر از شاندونگ (رونمایی شده در ۲۰۱۹) و لیائونینگ است که چین در سال ۱۹۹۸ از اوکراین خرید و آن را بازطراحی کرد.

به غیر از ناو‌های هواپیمابر کلاس فورد (یک کلاس جدید از ناو‌های هسته‌ای توسعه یافته برای نیروی دریایی آمریکا)، فوجیان تنها ناو هواپیمابر در جهان خواهد بود که مجهز به آخرین سامانه الکترومغناطیسی پرتاب هواپیما است.

شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین بار‌ها افزایش آمادگی جنگی و پیشرفت‌های فناوری پیش از صدمین سالگرد تاسیس ارتش خلق چین در سال ۲۰۲۷ را خواستار شده است. برخی از افسر‌های نظامی آمریکا پیشتر مدعی شدند که چین تا آن سال یک حمله نظامی برای گرفتن تایوان را آغاز می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد
  • از جی کلاس برقی تا تغییر نام مدل های بنز
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون