Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-29@04:10:08 GMT

۳ زبان رایج بین داعشی‌ها را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۳۲۰۹

خرداد: گزارش منتشر شده از سوی موسسه‌ای روسی فاش کرد، زبان روسی پس از زبان‌های عربی و انگلیسی در رتبه سوم رایج‌ترین زبان‌ها میان داعشی‌ها قرار داشته و روس‌ها حدود هشت درصد از داعشی‌ها را تشکیل می‌دهند.

به گزارش خرداد از ایسنا، به نقل از شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق، الکساندر سوخارنکو، مدیر موسسه روسی پژوهش درباره چالش‌ها و خطرات جدیدی که متوجه امنیت ملی روسیه است و نیز نویسنده گزارشی با عنوان "زبان روسی، زبان دوم داعشی‌ها" اظهار داشت: موسسه اقتصاد و صلح استرالیا شاخص دیگری از تروریسم جهانی و دسته‌بندی‌ها را در سطح کشورها ارائه کرد و شاخص‌های این موسسه بر چهار عامل تعداد کل حملات تروریستی در کشور، مجموع تعداد قربانیان اقدامات تروریستی، تعداد قربانیان و نیز میزان خسارات وارد شده به کشور استوار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوخارنکو با اشاره به اینکه روسیه در رتبه سی و سوم و میان آمریکا و چاد قرار گرفته است، گفت: داعش وحشی‌ترین گروه تروریستی است، به طوری که اعضای این گروه تروریستی در سطح جهان بیش از ۹۱۰۰ تن را به قتل رسانده‌اند که بیشتر آنها در عراق کشته شده‌اند و این میزان تا ۴۰ درصد افزایش یافته است.

مدیر این موسسه افزود: روس‌ها حدود هشت درصد از اعضای داعش را تشکیل می‌دهند و زبان روسی پس از عربی و انگلیسی در رتبه دوم زبان‌های رائج میان داعشی‌ها قرار دارد.

به گفته نویسنده این مقاله، گزارش دیگری که از سوی مرکز صوفان (SC) با عنوان "فراتر از خلافت، شبه نظامیان خارجی و خطرات بازگشت آنان" منتشر شده، می‌گوید، ۳۴۰۰ روس در صفوف داعش فعالیت دارند و پس از آنها عربستان در جایگاه دوم قرار دارد به طوری که از این کشور ۳۲۰۰ تن عضو داعش شده‌اند، اردن نیز با ۳۰۰۰ عضو در جایگاه سوم و در ادامه تونس با ۲۹۰۰ عضو و فرانسه با ۱۹۰۰ عضو در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

طبق گزارش مرکز صوفان، این کشورها باید نسبت به خطرات بازگشت شهروندانشان از عراق و سوریه پس از طرد داعش از آنجا هوشیار باشند، تاکنون ۴۰۰ داعشی به روسیه، ۷۶۰ داعشی یه عربستان، ۲۵۰ داعشی به اردن، ۲۷۱ داعشی به فرانسه و ۸۰۰ تن دیگر از آنها به تونس بازگشته‌اند.

در پایان این گزارش تاکید شده، گرچه بازگشت داعشی‌ها به کشورهایشان تاکنون موجب افزایش تعداد حملات تروریستی در این کشورها نشده اما این امر احتمالا در آینده رخ خواهد داد.

برچسب ها: زبان رایج ، داعشی‌ها ، زبان روسی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • بازداشت ۳۸ نفر به ظن همکاری با داعش در ترکیه
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • (ویدئو) سکانس خنده‌دار از حرف زدن نعیمه نظام‌دوست به زبان روسی
  • سکانس خنده‌دار از حرف زدن نعیمه نظام‌دوست به زبان روسی (فیلم)
  • گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت