Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار سیستان وبلوچستان و فرماندار شهرستان چابهار گفت: 168 هزار و 523 نفر از جمعیت شهرستان چابهار در 406 روستا به صورت سیار با تانکر آب رسانی می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، ایوب درویشی اظهار کرد: در حال حاضر 39 دستگاه تانکر دولتی و غیر دولتی کار آبرسانی به روستاهای فاقد لوله کشی آب به روستاهای چابهار را انجام می دهند و از این تعداد پنج تانکر فرسوده شده و قابلیت آب رسانی به مناطق مورد نیاز را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی 19 تانکر را اجاره ای عنوان کرد و افزود: علاوه بر تانکرهای یاد شده 21 تانکر دیگر برای آب رسانی به روستاهای چابهار نیاز است و ماهانه 6 هزار و 741 سرویس آب با حجم 80 هزار و 892 مترمکعب توزیع می شود همچنین تانکرهای آبرسانی سیار با 9 حلقه چاه آب مورد نیاز مخزن آب و فاضلاب شهری و آب شیرین کن پسابندر را تهیه و در روستاها توزیع می کنند.
فرماندار چابهار ادامه داد: 85 میلیارد ریال اعتبار برای تقویت ناوگان آبرسانی سیار و پرداخت مطالبات معوقه مورد نیاز است به طوری که اعتبار 24 میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به مناطق دریایی جنوب به منظور خرید هشت دستگاه یدک کش و تانکر آبرسانی تامین شده است.
درویشی بیان کرد: امسال از محل اعتبارات تملک دارائی های سرمایه ای 49 میلیارد ریال اختصاص یافت و برای افزایش سهمیه آب از 15 لیتر به 25 لیتر تعداد 21 دستگاه تانکر جدید مورد نیاز است تا بخشی از مشکلات در حوزه آب رسانی سیار مرتفع شود.
وی اجرای دو پروژه مهم آب رسانی در پایین دست دو سد پیشین در سرباز و زیردان در قصرقند مهم عنوان کرد و ادامه داد: پیشرفت های خوبی در مجتمع آبرسانی 261 روستای تلنگ، پیرسهراب و پلان و مجتمع 207 روستایی دشتیاری وجود دارد.
وی خواستار پرداخت مطالبات پیمانکاران حوزه آب رسانی سیار، احداث آب شیرین کن برای تامین آب آشامیدنی وکشاورزی، رهاسازی آب سد زیردان برای استفاده مردم پایین دست بخش های مرکزی، پلان و دشتیاری شد.
وی با بیان اینکه 79 درصد مردم چابهار از آب سالم و بهداشتی محروم هستند، اظهار امیدواری کرد: با اختصاص اعتبار از صندوق توسعه ملی بخش زیادی از مشکلات حوزه آب شهری و روستایی مرتفع و درصد بهره مندی مردم از آب سالم و بهداشتی بیشتر شود.
​درویشی بیان کرد: جمعیت شهرستان چابهار 260 هزار نفر است که بیش از 63 درصد از این جمعیت در 438 روستا ساکن هستند.
وی خواستار انعقاد قرارداد جدید با تانکرهای آب رسانی سیار شد و افزود: مردم روستایی انتظار دارند سرانه 15 لیتر آب برای هر نفر به صورت شبانه روزی به موقع تحویل شود.
وی بر پرداخت مطالبات پیمانکاران و صاحبان تانکرهای آبرسانی سیار استیجاری، تکمیل پروژه های آب رسانی و توجه بیشتر به آب و فاضلاب شهری و روستایی چابهار تاکید کرد و افزود: با بهره برداری از مجتمع آبرسانی 261 روستایی تلنگ، پلان و پیرسهراب بخشی از مشکلات مردم روستایی مرتفع می شود.
فرماندار چابهار بر احداث آب شیرین کن و استفاده از توان سرمایه گذاران بخش خصوصی برای آب رسانی به مناطق شهری و روستایی چابهار تاکید و خاطر نشان کرد: آب شهر چابهار جیره بندی و نیازمند ساخت آب شیرین کن جدید است.
​انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، یاسر اکبریان با اعلام این خبر گفت: ۱۶۱ روستای محروم با جمعیتی بالغ بر ۷۸ هزار نفر در استان لرستان در دولت سیزدهم تاکنون از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند شده اند.

وی افزود : اولویت مهم دولت سیزدهم رفع محرومیت و تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی یکی از اقدامات مهم در راستای رفع این محرومیت ها است‌.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به اینکه آبرسانی به روستاهای محروم در قالب جهاد آبرسانی و رفع محرومیت در دست اقدام است، بیان کرد: برنامه‌ریزی شرکت آب و فاضلاب استان تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی به ۱۶۲ روستا تا پایان سال جاری است.

لازم به ذکر است استان لرستان بیش از سه هزار روستا دارد که تاکنون یکهزار و ۶۰۰ روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب شده اند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902098

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد