Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@20:12:39 GMT

حلقه مفقوده امدادرسانی به زلزله‌زدگان کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۵۲۰۲

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس ضمن تقدیر از تلاش مسئولان در جریان امدادرسانی به زلزله‌زدگان کرمانشاه، نسبت به عدم هماهنگی و مدیریت نامنسجم در زمان وقوع بحران انتقاد کرد و با اشاره به عدم تمدید قانون مدیریت بحران از سوی وزارت کشور، از پیگیری این مسئله در مجلس خبر داد.

محمود صادقی در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به بازدید روز پنجشنبه اخیر خود از محل وقوع زلزله کرمانشاه، با تاکید بر لزوم حفظ آرامش در زمان وقوع بحران اعلام کرد: معتقدم در زمان وقوع بحران نباید به‌دنبال پیدا کردن مقصر یا تشدید انتقاد از مقصران احتمالی باشیم؛ چرا که زمان ارزش فراوانی دارد و ممکن است عطف توجه به این مسائل، امدادرسانی به آسیب‌دیدگان را تحت‌الشعاع قرار داده و آسیب‌هایی مضاعف برای آن‌ها به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در عین حال تاکید کرد: نکته اساسی که همواره در زمان وقوع حوادث طبیعی و اتفاق‌های غیرمترقبه با آن درگیر بودیم، بحث ناهماهنگی در مدیریت بحران است که متاسفانه در جریان امدادرسانی به آسیب‌دیدگان زلزله کرمانشاه نیز شاهد آن بودیم.

یکپارچگی در مدیریت بحران حلقه مفقوده در امدادرسانی به زلزله‌زدگان کرمانشاه

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس ضمن قدردانی از زحمات مسئولان در مسیر امدادرسانی به زلزله‌زدگان یادآور شد: متاسفانه علی‌رغم زحمات فراوان مسئولان مختلف در این راستا باز هم شاهد برخی ناهماهنگی‌ها بودیم و باوجود آن‌که بسیاری از دستگاه‌های مسئول خدمات مناسبی در زمینه‌های مختلف اعم از برقراری مجدد برق، گاز، آب و دیگر مایحتاج ارائه کرده و همچنین اقدامات مناسبی نسبت به ارائه دیگر امکانات رفاهی به ساکنان این مناطق داشتند اما همچنان حلقه مفقوده در این راستا همان بحث انتظام، یکپارچگی و مدیریت امور است.

عضو فراکسیون امید مجلس دهم اضافه کرد: درحالی که در قانون مربوط به نحوه عملکرد سازمان مدیریت بحران، یک تقسیم کار ملی در زمان بروز چنین بحران‌هایی مورد تاکید قرار دارد که هر دستگاه در جایگاه خود نسبت به انجام وظایف و ارائه خدمات اقدام کند، متاسفانه شاهد این تقسیم کار نیستیم.

وی ادامه داد: بر این اساس نگرانی که احساس می‌شود این است که باتوجه به این عدم هماهنگی و مدیریت یکپارچه، درصورتی که مدتی از زمان وقوع بحران بگذرد، شاهد نابه‌سامانی‌هایی در انجام عملیات بازسازی و ارائه دیگر خدمات باشیم.

بی‌اعتمادی مردم نسبت به نهادهای حاکمیتی و دولتی در امدادرسانی

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس ضمن ابراز امیدواری نسبت به بهبود اوضاع، از واکنش به‌موقع و همدلانه مردم در کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان تقدیر کرد و گفت: این مسئله نشان‌دهنده احساس مسئولیت و نوع‌دوستی مردم کشورمان است اما در عین حال به نظر می‌رسد نوعی بی‌اعتمادی نسبت نهادهای حاکمیتی و دولتی نیز در میان آن‌ها دیده می‌شود و به این دلیل راساً وارد عملیات امدادرسانی شده‌اند که طبیعتاً این مسئله نیز به افزایش ناهماهنگی‌ها دامن زده است.

کوتاهی وزارت کشور در تمدید قانون مدیریت بحران از سال ۹۳ تاکنون

رییس فراکسیون شفاف‌سازی و سالم‌سازی اقتصادی و انضباط مالی مجلس دهم با بیان این‌که ناهماهنگی در مدیریت بحران کاملاً مشهود است، از پیگیری این مسئله در مجلس خبر داد و گفت: بنابر بررسی‌هایی که داشتیم، قانون سازمان مدیریت بحران آزمایشی بوده و این قانون باید در سال ۹۳ تمدید می‌شده اما وزارت کشور در این رابطه کوتاهی کرده و نسبت به تمدید قانون اقدام نکرده است.

صادقی در پایان تصریح کرد: در مجموع علی‌رغم حضور بسیاری از مسئولان رده‌بالا اعم از وزرا و معاونان وزرا در صحنه، هنگامی که مدیریت یکپارچه وجود نداشته باشد، این زحمات آن‌چنان که باید و شاید به بار نمی‌نشیند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۵۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبش، به عنوان هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شد.

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، امروز(هشتم اردیبهشت) در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، اظهار کرد: افزایش حوادث کوهستان ناشی از  گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را نیز از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیرهای پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استانها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گاها در برخی از استانها در مسیرهای کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند.  

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگردهایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک  آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به  قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال نیز اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب نیز امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶