Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛فرزاد فرجی رئیس اداره گاز شهرستان آبادان امروز در جلسه بررسی معضلات شهری و ارائه راهکارهای خدمات شایسته با بیان اینکه در فصل سرما فعالیت این اداره بیشتر و حساس تر می شود، گفت: از تعداد کل ظرفیت اشتراک پذیری ایجاد شده میزان استقبال مردم تنها ۲۸ هزار و ۸۹۰ انشعاب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در کل کشور تنها در شهرهای آبادان، خرمشهر و مسجدسلیمان شهروندان امکان دریافت اشتراک گاز را به صورت اقساطی دارند، افزود: در شهرستان آبادان ۵۴ درصد ظرفیت خالی داریم که آماده واگذاری و تحویل به شهروندان است.

رئیس اداره گاز شهرستان آبادان با اعلام این خبر که کار گازرسانی در شهر چوئبده به طور ۱۰۰ درصد به اتمام رسیده گفت: در شهر اروندکنار نیز با توجه به ظرفیت ایجاد شده تنها ۴۷ درصد از مردم برای دریافت اشتراک گاز مراجعه کرده اند و همچنان ظرفیت خالی اشتراک پذیری در این شهر وجود دارد.

فرجی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در دست انجام بودن طرح توسعه و تکمیل شبکه گذاری گاز درنقاط پراکنده افزود: از ابتدای امسال تاکنون اتصال ۷۰ نقطه جدید به خطوط گازدار در نقاط مختلف شهری همچون ذوالفقار ۷ تا ۱۹ را داشتیم.

وی از ادارات حفار خواست تا پیش از انجام هرگونه حفاری هماهنگی لازم را با این اداره انجام دهند.

به گفته رئیس اداره گاز شهرستان آبادان در ماه های اخیر انجام برخی حفاری های بدون هماهنگی از سوی دستگاه های حفار، باعث آسیب رسانی به شبکه گاز شهری شده است.

فرجی در پایان از مشترکان پرمصرف گاز از جمله نیروگاه گازی، شهرک صنعتی، پخش فرآورده ها، پالایشگاه و شورای آرد و نان (نانوایی ها) خواست تا برای استفاده از سوخت جایگزین در شرایط اضطراری آماده باشند.

انتهای پیام/د

بیش از ۶۲ هزار ظرفیت اشتراک پذیری گاز در آبادان ایجاد شده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۵۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان

معاون امور معادن اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن فعال در استان کردستان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت، مهدی سیفی باغی‌خانی اظهار کرد: معادن نقش مهم و اساسی در اشتغال‌زایی دارند و در حال حاضر ۴۲۰۰ نفر به صورت مستقیم در معادن استان کردستان مشغول به کار هستند.

وی افزود: با توجه به اهمیت معادن در اشتغال‌زایی شغل‌های غیرمستقیم، بسیاری نیز از وجود این معادن برخوردار می‌شوند.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به میزان اکتشافات معادن در سطح استان اشاره کرد و گفت: در بحث اکتشاف معادن دو بخش خصوصی و دولتی امور اکتشافات را در سطح استان انجام می‌دهند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: در بخش دولتی با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان صمت، سازمان زمین‌شناسی و ایمیدرو، اکشتافات معدنی در سطح وسیع به سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور واگذار شده است.

وی اضافه کرد: این اقدام با هدف شناسایی عناصر کمیاب که در حالت عادی به آن توجه نشده، در حال انجام به صورت سطحی و عمقی است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: پس از شناسایی، سرمایه‌گذاری از طریق ایمیدرو انجام می‌شود و سازمان زمین شناسی در امور اکتشافات از توان نیروهای متخصص استانی نیز استفاده می‌کند.

سیفی باغی‌خانی به رسالت بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در بخش خصوصی نیز تعدادی شخصیت حقیقی و حقوقی عملیات اکتشاف را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای متخصص نیز در زمینه اکتشافات معدنی در سطح استان داریم، تصریح کرد: همچنین در این بخش از توان فارغ‌التحصیلان زمین‌شناسی استفاده می‌شود و عمده فعالیت‌ها توسط نیروهای متخصص داخل استان در حال انجام است و در هر جا که نیاز باشد از توان نیروهای متخصص کشوری نیزه بهره می‌بریم.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به وضعیت استان در کشفیات معادن اشاره و خاطرنشان کرد: استان کردستان از لحاظ کیفی و ذخایر معدنی وضعیت بسیار خوبی دارد و ذخایر و معادن فلزی در حال اضافه شدن هستند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: همچنین معادن سنگ آهن و طلا نیز در استان در حال اکتشاف است و سایر اکتشافات قبلی نیز در حال انجام است.

وی به وضعیت سرمایه‌گذاران به بخش معادن نیز اشاره و اضافه کرد: سرمایه‌گذاران نگاه خوب و مثبتی به حوزه معادن دارند و با تاکید مقام معظم رهبری بر حوزه معادن و جایگزینی آن به جای نفت اهمیت معادن روز به روز در حال بیشتر شدن بوده و استقبال سرمایه‌گذاران بیشتر است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: بیشترین معادن سطح استان در شهرهای قروه، بیجار و سقز وجود دارد.

کد خبر 751580

دیگر خبرها

  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • معارفه رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد