Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سرهنگ علی نا‌م‌درست رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به تلاش راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان جهت رفع نقاط حادثه‌خیر موجود در معابر شهری و بین شهری، اظهار داشت: در این راستا از ابتدای سال تاکنون با تلاش کارشناسان ما ۱۷۵ نقطه حادثه‌خیز معابر شهری در استان شناسایی و جهت رفع نقص به شورای ترافیک شهر‌ها ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام درست گفت: آمار افرادی که در مدت ۷ ماه نخست امسال در جریان حوادث رانندگی در سطح استان سیستان و بلوچستان جان خود را از دست داده‌اند نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷ درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به تاثیر مطلوب سامانه هوشمند مانیتورینگ راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان در زمینه رصد و کاهش جرائم راهنمایی و رانندگی در استان، افزود: شناسایی خودرو‌هایی که دستور جلب قضایی دارند، رصد گره‌های ترافیکی سطح شهر و شناسایی خودرو‌های پلاک مخدوش که در این استان شایع است از جمله موارد استفاده از این سامانه در استان است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۸ هزار خودرو و بیش از ۴۲۰۰ موتورسیکلت در سطح استان پلاک شده و بیش از ۲۲۹ هزار اعمال قانون توسط ماموران راهنمایی و رانندگی در معابر شهری سطح استان انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۱۷ دستگاه دولتی در تخلفات راهنمایی و رانندگی شهرستان‌های مختلف استان دخیل شناخته شده و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند. در این راستا دستگاه‌های مختلف باید مطلع باشند که هرگونه کنده‌کاری یا خاموشی در معابر شهری باید با مجوز صورت گیرد تا شاهد کاهش تصادفات باشیم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان سیستان و بلوچستان گفت: توقف دوبل، توقف در حریم میادین، حرکت در پیاده‌رو و نشستن کمربند عمده تخلفات رانندگان سطح استان هستند.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از مشکلات فعلی معلولان، مناسب سازی مسیر تردد آنها و بهره گیری از وسایل حمل و نقل عمومی است و این درحالی است که در اجرای هر پروژه‌ای، شهرداری باید مناسب سازی شهری برای معلولان را مدنظر قرار دهد، زیرا حق قانونی و شهروندی آن‌ها است.

این موضوع نه تنها قشر معلول جسمی، حرکتی که ۱۰ درصد از جمعیت هر کشوری را در بر می‌گیرد بلکه حتی برای افراد عادی نیز امری مهم است، اما متاسفانه رعایت این موضوع در برخی پروژه‌های شهری دیده نمی‌شود.

به همین علت است که یکی از گلایه‌های همیشگی معلولان موضوع مناسب سازی شهری است، زیرا زیست و رفت و آمد در شهر را برای آن‌ها با مشکل مواجه می‌کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور آذرماه سال گذشته از شهرداری تهران خواست به موضوع مناسب‌سازی ساختمان‌ها برای معلولان ورود کند و گفته بود در دنیا پارک‌هایی برای معلولان ایجاد شده، اما متأسفانه در تهران شاهد احداث چنین پارک‌هایی نیستیم و تقاضا داریم این ظرفیت در پایتخت ایجاد شود.

سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران هم در خصوص مناسب سازی تهران برای معلولان گفته بود با توجه به وجود حدود ۹۰۰ هزار تن معلول در شهر تهران باید ۱۲ هزار کیلومتر پیاده رو مناسب سازی شود، اما بر اساس گزارشی که از ستاد مناسب سازی فضا‌های شهری دریافت کرده ام، تنها ۲/۳ درصد از معابر شهر تهران یعنی ۲۲۸ کیلومتر معبر اصلی و فرعی برای معلولین مناسب سازی شده است.

اهمیت این موضوع و پیام های متعدد معلولان عزیز باعث شد این موضوع را از مدیر کل سلامت شهرداری تهران پیگیری کنیم.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از جمله خدماتی که شهرداری ارائه می‌کند مناسب سازی معابر شهر برای معلولان است، اما مناسب سازی را نباید به مسائل کالبدی محدود کنیم و خدمات فرهنگی، اجتماعی هم موظف هستیم برای معلولان عزیز مناسب سازی کنیم.

وی اظهار کرد: در حال انجام مناسب سازی خدمات فرهنگی و اجتماعی برای معلولان هستیم و برای مناسب سازی معابر هم برنامه منظم دارد که در معاونت شهرسازی شهرداری تهران پیگیری می‌شود و همه مناطق شهرداری بر اساس برنامه مشخص شده مناسب سازی معابر را انجام دهند.

صاحب با بیان اینکه تا مناسب سازی کامل شهر برای معلولان فاصله داریم گفت: ابتدای راه مناسب سازی هستیم و با همت مدیریت شهری در آینده شاهد اتفاقات خوب در این حوزه خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • رفع ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • (تصویر) پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران قدیم
  • تهران قدیم/ پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران (عکس)
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • تهران قدیم| پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران/ عکس
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است