Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از جام جم آنلاین، همیشه وقتی حرف از خودروهای پرنده می‌شود، دنیایی با حال‌وهوای داستان‌های علمی‌ ـ تخیلی بخصوص هری‌پاتر و امثال آن در ذهن نقش می‌بندد. این ایده با وجود پیشرفت‌ شگرف علم در قرن حاضر، هنوز در تصور عموم دست‌نیافتنی ‌و محدود به ژانر علمی‌تخیلی است، اما شرکت تاکسی آنلاین اوبِر (Uber) ادعا می‌کند، ایده خودروهای پرنده در آینده نزدیک محقق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم، اوبِر قصد دارد، طی پروژه اوبِر اِلِوِیت تا حداکثر سال ۱۳۹۹/ ۲۰۲۰ نخستین نمونه واقعی خودروی مسافربری پرنده را به آسمان بفرستد. جِف هولدِن، از مدیران اوبِر در کنفرانس سالانه وب‌ سامیت در پرتغال اعلام کرد، سیستم تاکسی هوایی اوبِر تا حدود سه سال دیگر در سه شهر لس‌آنجلس، دالاس ـ فورت وُرث و دبی اجرا خواهد شد. لس‌آنجلس به طور خاص، ازجمله پرترافیک‌ترین شهرهای دنیاست که زیرساخت قدرتمندی در حوزه حمل‌ونقل عمومی ندارد. به گفته هولدِن، پروژه اوبِر اِلِوِیت قادر است مشکل ترافیک این شهر را با صرف هزینه‌های فوق‌العاده مقرون‌بصرفه‌ حل کند.

این سیستم چگونه کار می‌کند ؟
درست مثل خدمات عادی اوبِر، تاکسی هوایی اوبِر را نیز باید از طریق اپلیکیشن اوبِر سفارش بدهید. سپس باید خودتان را به نزدیک‌ترین ایستگاه هوایی اوبِر در بالای یکی از ساختمان‌های بلند اطراف برسانید، اما پیش از سوار شدن در تاکسی پرنده لازم است، از یک دروازه کنترل تردد عبور کنید که اجازه عبور از آن را همان اپلیکیشن اوبِر صادر می‌کند. ضمنا وزنتان نیز باید چک شود تا از حداکثر وزن قابل‌تحمل تاکسی پرنده اوبِر سنگین‌تر نباشید. بعلاوه، هولدِن اطمینان داده است، قیمت جابه‌جایی با تاکسی‌های هوایی اوبِر به‌هیچ‌وجه گران نخواهد بود و قیمت‌ها در پایین‌ترین حد ممکن نگه داشته خواهد شد تا حدی که استفاده از این سرویس در مقایسه با تردد با خودروی شخصی ارزان‌تر خواهد شد. هولدِن همچنین پیش‌بینی کرده است، تاکسی هوایی اوبِر، روزانه ده‌ها هزار پرواز بر فراز شهرهای اعلام‌شده داشته باشد.

شرکت اوبِر در راستای تکمیل این‌ پروژه حتی با ناسا توافق‌نامه‌ای امضا کرده است که به موجب این قرارداد، ناسا مسئول طراحی سیستم کنترل ترافیک هوایی اوبِر خواهد بود. هرچند احتمالا تصور تحقق این ایده هنوز برایتان باورکردنی نیست، جالب است بدانید که ۱۹ شرکت دیگر، علاوه بر اوبِر درحال ساخت خودروهای پرنده هستند و چون عموم مردم اطلاعات دقیقی از نحوه پیشرفت این پروژه‌ها ندارند، هنوز باورشان نمی‌شود، ساخت خودروهای پرنده چندان دور از واقعیت نخواهد بود.    

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۱۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران

به گزارش تابناک، «کورس ربیعی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه ماه اردیبهشت‌ زمان مناسبی برای ورود پرندگان تابستان‌گذران است، گفت: پرستوهای دریایی، چلچله‌ها، حواصیل‌ها، زنبورخوارها، و گلاریول‌های بال‌سرخ به‌همراه حدود 60 نوع دیگر از پرنده‌ها که شاید جمعیت آنها به یک میلیون بال برسد، با گرم‌شدن هوا خود را به محیط‌های طبیعی مازندران می‌رسانند.

وی تصریح کرد: این پرندگان در واقع برای تغذیه نیامده‌اند بلکه زمان آشیانه‌سازی و زادآوری آنهاست، لذا نیاز است گردشگران و طبیعت‌دوستان که به دل طبیعت می‌زنند؛ مراقب باشند آرامش آنها را بر هم نزنند.

ربیعی یادآور شد: زایش تنوع جانوری چون گوزن‌ها و شوکاها نیز در این فصل است و آنها برای تولیدمثل نیاز به آرامش دارند. 

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان مازندران با اعلام اینکه روز گذشته، شنبه، بازدید میدانی از میانکاله داشته و یک بال قو و فلامینگو را دیده است، گفت: گرچه با آغاز نشانه‌های سپری‌شدن زمستان، پرنده‌های زمستانه نیز مهاجرت به زیستگاه‌های اصلی را از سر می‌گیرند اما تالاب‌های مازندران در طول سال، میزبان پرنده‌های مختلفی است.

وی تصریح کرد: آب‌بندان‌ها، تالاب‌ها و محیط طبیعی مازندران مسیرهای چندگانه مهاجرتی است؛ هم مقصد است و هم محل گذار و استراحت و هم محل جابه‌جایی پرندگان؛ در واقع این موجودات زیبا در این توقفگاه‌ها، هم زیست دارند و هم آشیانه‌گذاری و تولیدمثل، اما مانند قوها و فلامینگوها نهایتاً به مبدأ بازمی‌گردند.

ربیعی با بیان اینکه جمعیت قابل‌توجهی از پرندگان تابستان‌گذران از جمله گلاریول‌های بال‌سرخ عاشق زمین‌های تالابی هستند، گفت: منبع غذایی خوبی برای آنها به‌ویژه حشرات در این نوع مناطق وجود دارد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش مازندران با اشاره به پایش‌های انجام‌شده در اوج حضور پرندگان زمستان‌گذران، نتیجه این سرشماری را ورود 200 هزار بال پرنده زمستان‌گذران به محیط‌های طبیعی استان اعلام کرد که نسبت به سال گذشته چندان تفاوتی نداشته است.

وی گفت: نیمی از این تعداد پرنده، در پناهگاه حیات وحش میانکاله به‌دلیل تنوع محیطی بالا، زمستان‌گذرانی داشتند.

بین 850 تا 900 تالاب در مازندران وجود دارد که تالاب‌های میانکاله، ازباران، سرخ‌رود، و لپو معمولاً بیشتر از دیگر تالاب‌ها در فصول مختلف سال، نشانه‌های روشنی از زیستمندی پرندگان مهاجر و بومی را به‌همراه دارند.

دیگر خبرها

  • پرنده‌ای که تا ارتفاع بیش از ۱۱ هزار متری پرواز می‌کند
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • رکورد جهانی ارتفاع پرواز با این پرنده زده شد
  • رونالدو مغلوب پرنده سعودی شد!
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • چگونه یک تخت خواب دنج برای چیدمان رویایی بسازیم
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • (ویدئو) اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان (فیلم)
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)