Web Analytics Made Easy - Statcounter

پتانسیل بازار سهام برای عبور از سقف تاریخی وجود دارد. این را نگاهی به بازار سهام نشان می دهد. بازار نیوز - شاخص کل بورس تهران در هفته گذشته سرانجام موفق به فتح کانال ۸۸ هزار واحدی شد. دماسنج بازار سهام پس از ۱۳ نوسان در کانال ۸۷ هزار واحدی سرانجام در آخرین روز از معاملات هفتگی با صعود نرم به کانال ۸۸ هزار واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که عمده نمادهای بزرگ بازار سهام روند کم‌نوسانی را در پیش گرفته بودند بار دیگر رشد قیمتی نمادهای فلزی با محوریت «فولاد» به رشد شاخص کل کمک کرد.  در مقایسه روند معاملات بورس از ابتدای پاییز با تابستان بار دیگر عوامل بنیادی و خوش‌بینی به رشد سودآوری شرکت‌های فلزی، این گروه را در صدر معاملات قرار داد و از سوی دیگر سایر گروه‌ها مانند پالایشی‌ها پس از نقش حمایتی پررنگ از شاخص در هفته‌های اخیر، در مسیر کم‌نوسان قرار گرفتند. خودرویی‌ها نیز بار دیگر از حرکت در مسیر پایدار صعود جاماندند. نقشه بورس در کوتاه‌مدت

در شرایط کنونی تمامی توجه‌ها به سمت قله تاریخی بورس تهران جلب شده است. پیش از این آخرین باری که نماگر اصلی بازار سهام موفق به ثبت رقم ۸۸ هزار واحد شده بود، به ۱۸ دی سال ۹۲ باز می‌گردد. سقف تاریخی بورس تهران نیز در ۱۵ دی‌ماه همان سال در حالی رخ داد که عمده فعالان بازار به رشد حبابی قیمت‌ها در صعود ممتد بورس تا رسیدن به سقف تاریخی در شرایط کنونی اعتقاد داشتند. در شرایط کنونی و در حالی‌که کمتر از ۱۵۰۰ واحد تا رسیدن به سقف تاریخی بورس فاصله باقی است، نوسانات آتی بورس به خصوص در کوتاه‌مدت مورد توجه است. نوسانات قیمت کالا در بازار جهانی، نرخ دلار در بازار ارز داخل و ریسک‌های سیاسی پیش رو را می‌توان مهم‌ترین عوامل برای ارزیابی روند حرکتی شاخص در هفته‌های آتی عنوان کرد.
آینده کوتاه‌مدت بورس

با توجه به مواردی همچون قیمت دلار ، قیمت فلزات پایه در بازار جهانی ، روند قیمت نفت و ریسک های سیاسی موجود ، به‌نظر می‌رسد حالت منطقی روند کم‌نوسان سهام در هفته‌های آتی است. گرچه سیگنال‌های بنیادی می‌تواند در برخی از نمادها خود را نشان دهد اما در بسیاری از گروه‌ها شاید ریسک‌های موجود دلیلی باشد برای تامل بیشتر سرمایه‌گذاران و انتظار برای گذر زمان.

در شرایط کنونی پتانسیل بالقوه برای فتح سقف تاریخی وجود دارد اما رشد پایدار و کم‌ریسک بورس نیازمند رصد متغیرها در کوتاه‌مدت است. گرچه اظهار‌نظرهای مختلفی درخصوص روند آتی قیمت نفت در بازار جهانی، نرخ دلار، آمارهای اقتصادی چین و نوسانات قیمتی کالاها و همچنین ریسک‌های سیاسی مطرح می‌شود اما به‌نظر می‌رسد هیچ‌یک از این موارد با قطعیت کامل همراه نیست و تنها گذر زمان است که می‌تواند چشم‌انداز آینده را روشن‌تر سازد. تداوم ثبات شرایط کنونی در ماه‌های آینده می‌تواند پتانسیل رشدهای قابل‌توجه را در آینده سهام ایجاد کند.اقتصاد نیوز
  برچسب ها: بورس تهران ، بازار سهام ، شاخص بورس

منبع: بازار نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند نزولی قیمت دلار شروع شده است

احمد اشتیاقی گفت: افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است. زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

 

احمد اشتیاقی، تحلیلگر بازار‌های مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به این موضوع که جنگ و مسائل سیاسی بر بازار‌های مالی اثر می‌گذارد و این امر صرفا به ایران اختصاص ندارد، گفت: با رخ دادن جنگ، بی ثباتی در اقتصاد ایجاد می‌شود و این بی ثباتی در روند بازار‌های مالی اثر می‌گذارد.

 

وی با بیان اینکه بازار ارز در جامعه‌ای مانند ایران که در آن انتظارات تورمی پررنگ است، با هر تنش سیاسی دچار التهاب می‌شود، اظهار کرد: ایجاد نوسان در بازار ارز با حمله به کنسولگری ایران در دمشق و پاسخ کشورمان به رژیم صهیونیستی و درگیری‌های بعدی طبیعی است، ولی با کاهش این تنش سیاسی روند صعودی نرخ ارز متوقف یا کاهشی می‌شود. در حال حاضر نیز مشاهده می‌شود که دلار با کاهش چند کاناله به کف کانال ۶۰ هزار تومان رسیده و روند نزولی آن آغاز شده است.

 

اشتیاقی تاکید کرد: با اقدامات بانک مرکزی تورم از ۴۷ به ۳۲ درصد کاهش یافت و رشد نقدینگی به ۲۴ درصد رسید، بنابراین، رشد محدود ۱۰ تا ۱۵ درصدی نرخ دلار کاملا طبیعی است.

 

وی افزود: با رشد تورم قیمت تمامی کالا‌ها نیز رشد می‌کند و در این وضعیت اگر دلار نیز به اندازه ۱۵ درصد رشد کند هنوز با رشد ۳۰ درصدی تورم فاصله دارد که این مهم حاصل اقدامات بانک مرکزی است. در این میان اگر بانک مرکزی بتواند همین روند را ادامه دهد به نتایج مثبتی خواهیم رسید.

 

این تحلیلگر بازار‌های مالی با اشاره به این موضوع که افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است، اظهار داشت: زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان