Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان گفت: ۴۶ درصد جانباختگان حوادث رانندگی سیستان و بلوچستان مربوط به معابر شهری و عابر پیاده است.

سرهنگ علی نا‌م‌درست در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: بیش از 17 ارگان در انتظام بخشی ترافیک دخیل هستند ولی در حال حاضر پلیس راهور استان در این زمینه تنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه پلیس راهور سیستان و بلوچستان جهت انتظام‌بخشی ترافیک به تعامل سایر ارگان‌ها نیازمند است، افزود: متاسفانه در حال حاضر ادارات دیگر استان در زمینه انتظام بخشی ترافیک یا ورود ندارند یا بسیار کند هستند.

وی خاطرنشان کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی استان سیستان و بلوچستان جهت برنامه‌ریزی و اعزام کارشناس برای آموزش در مراکز آموزشی و ادارات آمادگی کامل دارد که در این راستا هر درخواستی از جانب ادارات استان ارسال شود، در اولین فرصت برای آموزش مباحث راهنمایی و رانندگی به پرسنل آن کارشناسان مجربی اعزام می‌کنیم.

نا‌م‌درست تصریح کرد: آمار نشان می‌دهد انسان عامل 70 درصد تصادفات است، بنابراین ضرورت آموزش به افراد در زمینه مباحث راهنمایی و رانندگی به طور جدی احساس می‌شود و همه ارگان‌ها باید در زمینه آموزش ورود کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان افزود: آموزش و پرورش یکی از محل‌هایی است که آموزش مباحث ترافیکی در آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است بنابراین انتظار داریم آموزش و پرورش استان به آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس ورود کند.

وی اظهار داشت: طبق آخرین ارزیابی انجام شده ما در استان در روزهای شنبه، یکشنبه و سه‌شنبه به ویژه در ساعات 18 تا 21 بیشترین تصادفات را در سطح معابر داریم و بیشترین نوع برخورد، برخورد خودرو با عابر و سپس خودرو با موتورسیکلت است.

نا‌م‌درست ادامه داد: حدود 46 درصد فوت شده‌های حوادث رانندگی سطح استان مربوط به معابر شهری و عابر پیاده است که در مدت 6 ماهه نخست امسال 14 مرد و 4 زن در استان به این نحو جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مردم استان باید مطلع باشند که مسئولیت نگهداری اطفال زیر 7 سال بر عهده والدین آنها است و در صورتی که حادثه رانندگی برای این کودکان رخ دهد، طبق قانون نظر پلیس بر این است که 50 درصد تقصیر به والدین بر می‌گردد.

انتهای پیام/

R7843/P41362/S6,65/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۱۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • کار گذرگاه عابر پیاده دقیقا چیست؟ 
  • واژگونی مرگبار یک ال ۹۰ در رشت
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!