Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رضایی زاده عضو هیت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صنعت گیاهان دارویی بسیار گسترده است تاجایی که کشور چین توانسته 100 میلیون شغل در این زمینه تعریف کرده است.

امروزه استفاده از گیاهان دارویی و معطر به دلیل گرایش مجدد انسان به طبیعت و محصولات طبیعی، اثرات جانبی مواد سنتزی و نیز کشف داروهای جدید از ترکیبات طبیعی رشد بسیار بالایی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این خصوص حرکت‌های بسیار خوبی در زمینه افزایش تولید و استفاده از گیاهان دارویی و داروهای گیاهی اتفاق افتاده است به طوری که صدور مجوزها و تولید داروهای گیاهی و فرآوردهای طبیعی به بیش از1600 قلم رسیده است. همچنین افزایش بیش از 95 درصدی شرکت‌های دانش بنیان برای تجاری سازی و تولید 586 محصول و گسترش بیش از 400 شرکت فعال در زمینه گیاهان دارویی از جمله علائم رشد استفاده از گیاهان دارویی است.

عضو هیت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص جایگاه طب سنتی در تبدیل دانش به ثروت افزود: در حوزه طب ایرانی یک زمینه وجود دارد که طی آن افراد شاغل در این حوزه یک دوره تخصصی داروسازی سنتی را می‌گذرانند به عنوان داروساز، ایده‌ها و فرمول‌های طب ایرانی را به شکل امروزی استاندارد و آنها را قابل عرضه به بازار می‌کنند.

توسعه طب سنتی در ایران و کشورهای جهان

رضایی زاده تصریح کرد: در دنیای امروز طب سنتی گردش اقتصادی و بازار بسیار مناسبی پیداکرده است در کشورهای غربی و توسعه یافته نیز این حوزه شدیدا رشد داشته و گسترش پیدا کرده است.

وی بیان کرد: در صورتی که طب سنتی همگام با بازار پیشرفت کند و به روز شود و از استانداردهای روز داروسازی بهره ببرد، پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه دارو بر پایه طب سنتی برای کشور به ارمغان می‌آورد و درواقع یکی از بهترین پتانسیل‌ها را برای خلق ثروت از دانش دارد.

ایران 90 درصد اقلیم گیاهان دارویی را داراست

عضو هیت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: ایران یکی از کانون های تنوع زایی و تنوع زیستی گیاهان دارویی است، کشور ما از 11 اقلیم مربوط به گیاهان دارویی 9 اقلیم را داراست و چیزی در حدود 90درصد اقلیم های مناسب برای رشدگیاهان دارویی در کشور ما موجود است.


انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۲۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان گفت: آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است و نقش اصلی در زمینه پرورش و شکوفایی ابعاد علمی، اخلاقی، جسمی و روحی فرزندان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، ابوالفضل رفیعی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در مراسم گرامیداشت مقام معلم با بیان اینکه آموزش و پرورش در زمینه تعلیم و تربیت نقش بسیار ارزشمندی دارد، اظهار کرد: آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است و نقش اصلی در زمینه پرورش و شکوفایی ابعاد علمی، اخلاقی، جسمی و روحی فرزندان و آینده‌سازان این کشور برعهده معلمان است.

وی افزود: در اندیشه ناب و اصیل اسلامی، معلمان و اساتید به عنوان سرمایه‌های عظیم اجتماعی هستند که با تلاشی دل‌سوزانه، خالصانه و سرشار از حس وظیفه‌شناسی در کنار تعلیم و تربیت، در مسیر ترویج ارزش‌های انسانی و اسلامی و نیز تقویت هویت ملی قدم بر داشته‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان با تاکید براینکه زیرساخت اصلی اجتماع از مسیر آموزش و پرورش می‌گذرد و ریشه پیشرفت و اقتدار کشور در زمینه‌های علمی، فناوری، پزشکی و دفاعی نیز به این نهاد بر می‌گردد، افزود: جامعه مرهون معلمان متعهد ، مسئولیت‌پذیر و فداکار است،. ضمن اینکه توجه و اهمیت دادن به آموزش و پرورش، سرمایه‌گذاری برای تربیت نسل آینده و ساخت کشوری پیشرفته و قوی است.

وی با تاکید بر نقش بارز همه معلمان به‌ویژه بانوان معلم در تربیت و تقویت مبانی اعتقادی و هویتی دانش‌آموزان، آن‌را حاصل کار جمعی تمام ارکان آموزش و پرورش و مدارس و تک تک معلمان دانست.

رفیعی با بیان اینکه دولت سیزدهم از بدو تشکیل برای رفع مشکلات فرهنگیان و به‌ویژه تعالی شأن و منزلت معلم در جامعه تلاش می‌کند، گفت: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان و سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی بود که در این راستا و تحقق عدالت به انجام رسید.

کد خبر 749401

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین خبرها از دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • آخرین جزییات از دوره جدید کالابرگ
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی