Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@03:05:52 GMT

نامزد شناسی با عطر مورد علاقه اش

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۹۴۰۴۴

نامزد شناسی با عطر مورد علاقه اش

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، اگر شما هم دوست دارید با توجه به عطرهایی كه بیشتر مورد پسندتان است بعضی از ویژگی‌های شخصیتی‌تان را بشناسید با ما همراه شوید. ببینید شما در كدام دسته قرار می‌گیرید و كدام عطر و بو را بیشتر می‌پسندید.

 

این روزها با گرم شدن هوا بازار خرید و انتخاب عطرهای مختلف گرم‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتما برای شما هم پیش آمده كه با حس كردن بوی خاصی، خاطره‌ای از گذشته در ذهن‌تان تداعی شود. حس بویایی یكی از حواسی است كه احساسات را به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد چون بوهای مختلف احساسات متفاوتی را در افراد ایجاد می‌كنند از این رو اشخاص ناخودآگاه متناسب با اینكه می‌خواهند چه پیغامی را به اطرافیان منتقل كرده و به آنها اعلام كنند كه چه علایق و شخصیتی دارند عطرهای مختلفی را انتخاب و استفاده می‌كنند.

 

دكتر تقوی، روانشناس سلامت افراد را براساس نوع عطرهای مورد پسندشان و رفتارها و عادت‌هایی كه در انتخاب، خرید و مصرف عطر دارند به هشت گروه تقسیم كرده و بارزترین ویژگی‌های آنها را بیان می‌كند. اگر شما هم دوست دارید با توجه به عطرهایی كه بیشتر مورد پسندتان است بعضی از ویژگی‌های شخصیتی‌تان را بشناسید با ما همراه شوید. ببینید شما در كدام دسته قرار می‌گیرید و كدام عطر و بو را بیشتر می‌پسندید.

  

گوشه‌گیرها (اسکیزوئیدها)؛ سرد  و تلخ را بیشتر می‌پسندند 

آنچه در آنها بسیار مشهود است، این است که كمتر به برقراری ارتباط با دیگران و داشتن روابط دوستانه علاقه‌مند هستند. از تعامل‌های انسانی ناراحت می‌شوند و فعالیت‌های انفرادی برای آنها در اولویت قرار دارد. این دسته افراد درونگرا هستند و عواطفی کند و محدود دارند و دیگران، آنها را آدم‌هایی نامتعارف،‌ منزوی و تک‌رو می‌دانند.  این افراد، دسته بوهای سرد و تلخ را بیشتر می‌پسندند. با توجه به ویژگی‌های شخصیتی‌ای كه دارند كمتر دوست دارند به چشم بیایند از این رو معمولا عطرهایی را انتخاب می‌كنند كه كمتر توجه دیگران را به آنها جلب كند. بین عطرهای تند و ملایم هم غالبا این دسته طرفدار عطرهای ملایم هستند چون عطرهای ملایم جاذبه و حساسیت خاصی را در افراد برنمی‌انگیزد.

 

بدبین‌ها و بدگُمان‌ها (پارانوئیدها)؛ براساس عطرها نتیجه‌گیری می‌كنند 

این دسته افراد معمولا به هر آنچه در اطراف‌شان می‌گذرد، سوءظن و شك دارند.  به همین دلیل معمولا متخاصم، تحریک‌پذیر و خشمگین هستند. این افراد بیشتر از اینكه به عطری كه خودشان استفاده می‌كنند توجه نشان دهند به عطری كه دیگران استفاده می‌كنند توجه نشان می‌دهند. ذهن این افراد به دنبال كوچك‌ترین سرنخ‌هایی برای قضاوت و نتیجه‌گیری است؛ بنابراین بیشتر از دیگران به بوهایی كه از آنها به مشام‌شان می‌رسد معنا و مفهوم خاصی می‌دهند. اگر با آدم‌های بدبین و شكاك زیاد سر و كار دارید ترجیحا از عطرهای شیرین و ملایم كه بوی آنها نمادی از رمانتیك و عاشقانه بودن است، استفاده نكنید چون شك‌، سوءظن و بدبینی آنها را تشدید می‌كند.

 

اسکیزوتایپال‌ها؛ طرفدار بوهای ملایم و خنك 

این دسته از افراد برخلاف دیگران از مسائل مختلف و عادی برداشتی عجیب و غیرعادی‌تری دارند. از آنجا كه رمزآلودگی یكی از ویژگی‌های غالب این دسته افراد است معمولا عطرهایی با بوی تلخ و خنك را بیشتر می‌‌پسندند چون همیشه در سرما، تاریكی و تلخی، نوعی از رمزآلودگی وجود دارد. این افراد همچنین دوست دارند در پس پرده هر چیزی راز دیگری را جست‌وجو كرده و پیدا كنند؛ به همین دلیل به نظر می‌رسد به برند و حتی لوگوی برند عطری كه انتخاب می‌كنند بیشتر از سایر تیپ‌های شخصیتی توجه نشان دهند. هرچه لوگو عجیب‌ و غریب‌تر و رمزآلودتر باشد، گرایش بیشتری به انتخاب و خرید عطرهای آن برند خاص پیدا می‌كنند.

 

 

وابسته‌ها با نظر دیگران عطر می‌خرند ‎

 

شخصیت‌های خودشیفته‌ (نارسیسیتیک‌ها)؛ عطرهای خاص و گران را انتخاب می‌كنند 

این افراد خود را بزرگ و مهم می‌پندارند و چون خود را ویژه، فوق‌العاده و شایسته می‌دانند، انتظار دارند كه دیگران تمام نظرات آنها را بپذیرند و به آنها احترام بگذارند. آنها معمولا تحمل انتقاد را ندارند و از انتقاد دیگران خشمگین می‌شوند. خودشان را بسیار خاص و مهم می‌پندارند و دوست دارند اطرافیان همواره آنها را مورد تحسین و تمجید قرار دهند و آنها را بی‌عیب، بی‌نقص، خاص و فوق‌العاده خطاب كنند؛ بنابراین عطرهای خیلی گران و برندهای خیلی معروف و لوكس را انتخاب می‌كنند تا بتوانند تعریف و تمجید دیگران را برانگیزند.

درواقع هنگام انتخاب عطر نوع برند و میزان شهرت آن از بویی كه آن عطر می‌دهد برای‌شان اهمیت بیشتری دارد. به‌هیچ‌وجه از عطرهای غیراصل و تقلبی استفاده نمی‌كنند. عده‌ای از افراد خودشیفته هم هستند كه اصلا از عطر استفاده نمی‌كنند چون معتقدند وجودشان به اندازه‌ای كه باید مهم هست كه نیازی به خوشبو و معطر كردن خود نداشته باشند. این افراد در استفاده از عطر اهل افراط و تفریط‌ هستند؛ یعنی یا اصلا عطر نمی‌خرند یا اگر بخرند بهترین و گران‌ترین عطر را می‌خرند.

 

 

 

ضداجتماعی‌ها؛ گاهی ملایم و خنك، گاهی تند و تلخ 

این دسته افراد توانایی خوبی برای سازگاری با قوانین و موازین اجتماعی ندارند و به‌نوعی از آنها سر باز می‌زنند. دروغگویی و فریبكاری یكی از ویژگی‌های این افراد است. تحریك‌پذیر و پرخاشگر هستند همچنین بی‌احتیاط و بی‌مسئولیت. فریبكاری و اغواگری یكی از ویژگی‌های بارز این دسته افراد است و دوست دارند برای سوءاستفاده از دیگران اعتماد آنها را به نوعی جلب كنند تا بتوانند برای رسیدن به هدف‌شان آنها را فریب دهند. به نظر می‌رسد بسته به موقعیت،  بیشتر از عطرهای ملایم و خنك استفاده می‌كنند تا حالتی از حس اعتماد را در طرف مقابل‌شان ایجاد كنند.  تنوع عطر در این دسته بیشتر به چشم می‌خورد.

 

شخصیت‌های نمایشی؛ عطرهایی می‌زنند كه توجه دیگران را جلب كند 

این افراد، تحریك‌پذیر و هیجانی‌اند و رفتاری پررنگ و لعاب، نمایشی و برونگرایانه دارند. اما با وجود رفتار متظاهرانه و پر زرق و برقی كه دارند، اغلب نمی‌توانند دلبستگی عمیقی را به مدت طولانی حفظ كنند. از آنجا که توجه‌طلبی افراطی، یكی از بارزترین ویژگی‌های این دسته افراد است؛ بنابراین به نظر می‌رسد عطرهای شیرین، گرم و تند را بیشتر انتخاب می‌كنند چون هیجانات آنها را بیشتر برمی‌انگیزد. این افراد همیشه دوست دارند بوی خوب بدهند و با این بوی خوب روی دیگران تأثیر دلخواه‌شان را بگذارند. درواقع این افراد از عطر استفاده‌ ابزاری می‌كنند؛ یعنی عطری را استفاده می‌كنند كه به وسیله آن بتوانند توجه دیگران را به خود جلب كنند. مصرف عطر در این دسته از افراد خیلی بالاست.

 

وسواسی‌ها؛ همیشه یك عطر خاص را انتخاب می کنند 

كمال‌گرایی و سختگیری بیش از حد و همچنین غیرقابل‌انعطاف بودن از ویژگی‌های بارز شخصیت‌های وسواسی است. آنها نسبت به وظایف خود تعهد بیش از حد دارند. اغلب افراد خشكی به نظر می‌رسند. معمولا در تصمیم‌گیری دچار مشكل هستند چون ترس از شكست خوردن دارند. روی نظرات و عقایدشان پافشاری می‌كنند؛ از این رو كمتر به احساسات دیگران توجه نشان می‌دهند. سختكوش هستند اما چون به جزییات اهمیت زیادی می‌دهند نمی‌توانند روی اصل موضوع تمركز كنند. این افراد در انتخاب، خریدن و مصرف عطر هم حساسیت بیش از اندازه به خرج می‌دهند. معمولا تنوع عطر در این دسته زیاد دیده نمی‌شود چون تغییر دادن نوع عطر و انتخاب عطری دیگر برای آنها كار بسیار سختی است.

 

وابسته‌ها با نظر دیگران عطر می‌خرند 

شخصیت‌های وابسته شخصیت‌هایی هستند كه برای نیازهای عاطفی و جسمی خود بیش از اندازه به دیگران وابسته‌اند. مدام به تأیید آنها نیاز دارند و معمولا به علت وابستگی زیادی كه به دیگران دارند و ترسی كه از طرد شدن توسط دیگران به آنها دست می‌دهد به‌هیچ‌وجه توانایی مخالفت با اطرافیان‌شان را ندارند و بیش از دیگران به نظر اطرافیان‌شان اهمیت می‌دهند. این افراد در انتخاب عطر هم علاقه و نیاز خودشان را در نظر نمی‌گیرند و بیشتر به دنبال گرفتن تأیید از افرادی هستند كه به آنها وابسته‌اند. وابسته‌ها عطری را می‌خرند و استفاده می‌كنند كه طرف مقابل‌شان دوست داشته باشد. تنوع عطر در این افراد بسته به تعداد افرادی كه به آنها وابسته‌اند، فرق می‌كند. معمولا تنهایی اقدام به خریدن عطر نمی‌كنند و در انتخاب عطر نظر دیگران را جویا می‌شوند.

 

بیتوته

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۴۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر زینب محسنی افشار گفت: عفونت سیستم ادراری یکی از عفونت‌های ناشی از وجود میکروارگانیسم‌های عفونت زا در کلیه‌ها و مجاری ادراری و مثانه است که متاسفانه در افراد شیوع بالایی دارد به طوری که ۱ تا ۲ درصد کودکان و ۲۰ درصد زنانی که در سن باروری هستند را درگیر می‌کند.

به گفته این پزشک متخصص مردان، افراد مسن، بیماران دچار ضعف ایمنی، بیماری‌های زمینه‌ای یا اختلالات عملکردی، آناتومیک ادراری نیز در خطر بالای عفونت ادراری قرار دارند.

دکتر محسنی افشار با بیان اینکه عفونت‌های ادراری بسته به محل درگیری ممکن است تظاهرات متنوعی داشته باشند گفت:عفونت‌های ادراری تحتانی اغلب با تکرر و سوزش ادرار، نیاز شدید و فوری به دفع ادرار، کدر شدن یا تغییر رنگ ادرار و درد سوپراپوبیک تظاهر می‌یابد، در حالی که عفونت‌های ادراری فوقانی علاوه بر علائم ذکر شده ممکن است با تب، لرز، درد پهلو‌ها و کمر تهوع، استفراغ و تغییر هوشیاری ظاهر شوند.

وی بهترین راه کنترل عفونت ادراری در جامعه را پیشگیری از آن دانست و گفت: اقداماتی همچون نوشیدن مایعات فراوان به ویژه آب، رعایت بهداشت، پرهیز از استفاده از لباس‌های تنگ و نایلونی می‌تواند از ابتلا به عفونت‌های ادراری پیشگیری کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • چرا برخی از دوقلوها یکی چپ‌دست دیگری راست‌دست هستند
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • مهلت انتخاب رشته دکتری امروز به پایان می‌رسد
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا