Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار فریدونکنار با اشاره به مشکلات اصلی در زمینه زباله فریدونکنار گفت: چالش اصلی زباله در فریدونکنار، نداشتن اعتبار کافی و مکان مناسب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسین منفردی فرماندار فریدونکنار در گفت‌وگو با بصیرنیوز با اشاره به معضل دپوی زباله در این شهرستان، اظهار کرد: متولی اصلی زباله شهرداری است و فرمانداری برای برطرف کردن این مشکل هماهنگی لازم را با دستگاه‌ها انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این مشکل در سراسر استان مازندران شایع است با جلسه در استانداری قرار بر این شد تا نسبت به این موضوع اقدام ملی صورت گیرد.
 
فرماندار فریدونکنار با اشاره به مشکل اصلی دپوی زباله در این شهرستان، گفت: عدم برخورداری از مکان مناسب در فریدونکنار از مشکلات اصلی برای دپوی زباله است چرا که بافت این شهرستان یا در بخش کشاورزی و غیره تعریف و مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
منفردی تصریح کرد: یکی از راهکارها در بحث رفع مشکل زباله تهیه دستگاه بازیافت، مانند کمپوست است اما این اقدام تاکنون در فریدونکنار انجام نشده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح ساماندهی زباله‌ها در روستاهای فریدونکنار، آغاز شده است، یادآور شد: روستای بنه‌کنار به عنوان پایلوت این طرح آغاز شده و به خانواده‌ها عدم تولید زباله، تفکیک و تبدیل به کمپوست آموزش داده می‌شود.
 
فرماندار فریدونکنار با بیان اینکه این طرح هنوز در شهر اجرایی نشده است، گفت: با توجه به اینکه این طرح‌ها هزینه بردار است و هیچ اعتبار خاصی برای آن در نظر گرفته نشده هنوز در شهر به مرحله اجرا نرسیده و هزینه طرح در روستا به عهده دهیاری است.
 
منفردی خاطرنشان کرد: زباله فریدونکنار آنقدر زیاد نیست که این شهر به تنهایی اقدام به خرید دستگاه بازیافت کند و برای تهیه این دستگاه باید چندین شهر به صورت مشترک اقدام به عمل آورند چرا که هم برای شهرستان و هم برای شرکت‌های پسماند به صرفه باشد.   انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۶۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است

علی حیدری اناری در نشست با منتخب مردم شهرستان مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طرح آبرسانی مشگین شهر از سد احمد بیگلو دارای ۱۶ کیلومتر خطوط انتقال، تعداد ۳ باب ایستگاه پمپاژ و ۴ مورد مخزن ۵ هزار متر مکعبی است که فاز اول آن به طول ۶ کیلومتر و احداث مخزن ۵ هزار مترمکعبی آب خام در محل تصفیه‌خانه در حال اتمام بوده و تکمیل و بهره‌برداری کامل این طرح نیازمند مبلغ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

او افزود: شبکه آبیاری و زهکشی سبلان در ۲ ناحیه عمرانی (شمالی و جنوبی) با هدف زیر پوشش قرار دادن اراضی کشاورزی منطقه رضی و مشگین شهر در دست اجرا است که تکمیل آن توسعه زنجیره آبیاری مدرن در مشگین شهر را به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل تصریح کرد: برای تکمیل عملیات باقی مانده شبکه آبیاری سبلان، شامل تکمیل ایستگاه‌های پمپاژ، لاینینگ ۸ کیلومتر کانال اصلی و سایر عملیات عمرانی در ناحیه جنوبی جمعا مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان مورد نیاز می‌باشد.

حیدری اناری عنوان کرد: مرمت و بازسازی سد اینچه نو جهت افزایش ضریب اطمینان پایداری تامین آب شرب شهر مشگین‌شهر و روستا‌های اطراف نیز از دیگر پروژه‌های مهم این شهرستان به شمار می‌رود که با در نظر گرفتن خطوط انتقال نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

او گفت: اصلاح و تغییر مسیر خطوط انتقال آب در منطقه رانش ایلاندو و احداث حوضچه آبگیر در راستای تامین آب شرب پایدار مردم این شهرستان از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای اردبیل در منطقه است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • خانه ملت محلی برای حزب‌بازی نیست
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • چالش حضور برنامه‌ریزی نشده اتباع خارجی در پردیس
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تلاش برای پاکسازی طبیعت از زباله‌ها
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد