Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@09:27:13 GMT

وزن‌کشی چالش جدید کشتی‌گیران

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۲۰۶۱

وزن‌کشی چالش جدید کشتی‌گیران

به گزارش جهان نيوز، براساس قوانین جدید اتحادیه جهانی کشتی، همه رقابت‌های داخلی‌ـ ملی در رشته‌های کشتی آزاد و فرنگی طی دو روز برای هر وزن برگزار خواهد شد. وزن‌کشی کشتی‌گیران هر روز صبح، دو ساعت پیش از آغاز رقابت‌ها در روز اول بدون ارفاق و در روز دوم با دو کیلو ارفاق وزن(صرفاً در سال 2018میلادی) انجام می‌گیرد و از سال 2019 ارفاق وزن برداشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین افزایش اوزان به 10 وزن نیز یکی دیگر از قوانین جدید است.پیکارهای قهرمانی کشور نخستین رقابت‌هایی بود که با قوانین جدید برگزار شد و بیشتر کشتی‌گیرها و مربی‌ها از "وزن‌کشی" در روز کشتی‌ها ناراضی بودند.

محور وزن‌کشی در روز کشتی برای این است که آزاد و فرنگی‌کارها کمتر وزن کم کنند اما در پیکارهای قهرمانی کشور، چنین موضوعی مشاهده نشد و بیشتر کشتی‌گیرها وزن‌های زیادی کم کرده بودند.

شکنجه می‌شویم
ناصر نوربخش، مربی اسبق تیم‌ ‌ملی کشتی فرنگی که در پیکارهای قهرمانی کشور هدایت تیم تهران را به عهده داشت، درباره قانون جدید وزن‌کشی به ایسنا گفت: وقتی وزن‌کشی ساعت هفت صبح روز کشتی‌ها باشد یعنی مربی، داور، کشتی‌گیر و... باید ساعت پنج صبح بیدار شوند که دیدارها تا ساعت 22 هم ادامه‌ دارد و دو روز را با این شرایط سپری کردند. همه شکنجه می‌شویم و فکر می‌کنم قانون خوبی نباشد، چون افرادی که عاشقانه می‌خواهند کار کنند را فراری می‌دهد و شاید دوام نیاورند!

وزن‌کشی در روز کشتی از کیفیت کاسته بود
ابراهیم جوادی، عضو شورای فنی کشتی آزاد که پیکارهای گروه "الف" قهرمانی کشور را از نزدیک مشاهده کرده بود، تأکید کرد: وزن‌کشی باید روز قبل کشتی‌ها باشد تا در آن یک روز بدن ریکاوری شود اما قانون جدید از کیفیت کاسته بود.

کشتی‌گیرها با قوانین جدید مقداری مشکل دارند
بهرام مشتاقی درباره وزن‌کشی در صبح روز رقابت‌ها، بیان‌ کرد:  باید این مسئله جا بیفتد، برخی از کارشناس‌ها معتقدند که این کار خوب نیست و بعضی‌ها می‌گویند خوب است و به نظر من کار سخت است و شاید در دراز مدت خوب شود.

وی ‌اضافه کرد: در حال حاضر کشتی‌گیرها که صبح وزن‌کشی می‌کنند و چند ساعت بعد بخواهند کشتی بگیرند، یک مقدار مشکل دارند اما در مدت طولانی که جا بیفتد شاید اثرات خوبی داشته باشد.

این قانون نمی‌تواند خیلی از وزن‌ کم کردن جلوگیری کند
حمید بنی‌تمیم، نایب رئیس فدراسیون نیز درباره وزن‌کشی در صبح روز کشتی‌ها به ایسنا گفت: اتحادیه جهانی برای اینکه کشتی‌گیرها کمتر کاهش وزن داشته باشند، این قانون را مصوب کرده اما به نظر بنده چنین تصمیمی نمی‌تواند خیلی از وزن‌ کم کردن کشتی‌گیر جلوگیری کند.

وزن‌کشی در روز کشتی‌ها، سلامتی ورزشکارها را تهدید می‌کند
علی اشکانی، سرمربی تیم‌ ‌ملی کشتی فرنگی در این باره به ایسنا ، گفت‌: رقابت‌های قهرمانی کشور با قوانین جدید برگزار شد که فعلاً کشتی‌گیرها و ما مربی‌ها، یک مقدار با آن مشکل داریم و این قوانین جدید از کیفیت کاسته است.

وی ادامه‌ داد: کشتی‌گیرها طبق قانون جدید، ساعت هشت صبح وزن‌کشی کردند و ساعت ۱۰ به‌روی تشک رفتند و بنیه‌ی لازم را برای اجرای فنون نداشتند.

اشکانی افزود: اوزان هم تغییر کرده و بعضی از کشتی‌گیرها تکلیف خودشان را نمی‌دانند که در چه وزنی فعالیت کنند و باید هرچه سریع‌تر به ثبات وزنی برسند و از بلاتکلیفی خارج شوند، چون زمان زیادی نداریم و بازی‌های آسیایی و رقابتهای جهانی نزدیک است.

وی در پاسخ به پرسشی که قوانین جدید به نفع کشتی است؟ گفت:بعضی از قوانین خوب است مثل تغییر اوزان اما وزن‌کشی در روز کشتی‌ها، سلامتی ورزشکاران را تهدید می‌کند و باعث می‌شود که آسیب‌های مفصلی و شکستگی بیشتر حادث شود، چون زمان بازیافت و ریکاوری زیاد نیست.

در شروع کار با قوانین جدید، ضعف‌هایی وجود دارد
مجید ترکان با اشاره به برگزاری پیکارهای قهرمانی کشور با قوانین جدید، اظهار کرد: صبح روز رقابت‌ها وزن‌کشی انجام و دو ساعت بعد کشتی‌ها شروع می‌شود که کشتی‌گیرهای ما باید با تمرین‌هایی که از قبل انجام می‌دهند این آمادگی و سازگاری را در بدن خودشان به‌وجود بیاورند تا بتوانند کشتی‌های خوبی بگیرند.
وی تاکید کرد: در مجموع فعلاً شروع کار با قانون جدید است و ضعف‌هایی وجود دارد که بدون شک در آینده برطرف خواهد شد.

کشتی‌گیرها از نظر بدنی تخلیه می‌شوند
مرتضی پاپی‌نیا، عضو کمیته فنی رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی کشور در گروه "الف" بیان کرد: با توجه به برگزاری رقابت‌ها با قوانین جدید و چون کشتی‌گیران صبح روز مسابقات وزن‌کشی کرده و دو ساعت بعد کشتی گرفتند، مقداری از لحاظ بدنی افت کردند و چنین رویدادهایی باید تکرار شود تا به تجربه و آمادگی لازم برسند.

وی تصریح کرد: قانون جدید وزن‌کشی در صبح روز کشتی‌ها، کیفیت را کم کرد و با توجه به این  قانون، کشتی‌گیران از نظر بدنی تخلیه می‌شوند و هرچند برای این که کشتی‌گیرها زیاد وزن کم نکنند این قانون وضع شده اما متاسفانه وزن کم کردن‌ها ادامه دارد و روی کشتی‌ها تاثیر می‌گذارد.

پاپی‌نیا با اشاره به اینکه وزن‌کشی در صبح روز مسابقه برای همه کشورهای دنیاست، تاکید کرد: کشتی‌گیری که وزن کم می‌کند، بعد از دو ساعت بدنش ریکاوری نمی‌شود و برنمی‌گردد و به همین علت افت می‌کند.

کشتی‌گیرهای ناراضی
در حاشیه پیکارهای قهرمانی کشور خیلی از کشتی‌گیران با انتقاد از قوانین جدید، معتقد بودند که وزن کم کردن در روز رقابت‌ها باعث افت‌شان می‌شود و برخی‌ها می‌گفتند بدنشان تخلیه شده و کم آورده‌اند.
به‌ گزارش ‌مشرق،  هرچند وزن‌کشی در روز رقابت‌ها برای کمتر وزن کم کردن است اما  به نظر نمی‌رسد کشتی‌گیران ایرانی هنوز نتوانسته‌اند خود را با این قوانین تطبیق دهند و به جای اینکه به یک وزن بالاتر روند، هنوز وزن کم کردن و کشتی‌ گرفتن در وزن پائین‌تر را ترجیح می‌دهند که البته در قوانین جدید این کار راه به جایی نمی‌برد و بهتر است کشتی‌گیران در وزنی مبارزه کنند که نزدیک به وزن طبیعی بدن آنها است.
منبع: ایسنا

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • (تصاویر) تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • اصفهان برترین استان در استعدادیابی کشتی
  • برگزاری مسابقات کشتی باچوخه در شهرستان مانه