Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@10:44:16 GMT

شرافت ماه ربیع الاول بیش از تمام ماه ها است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۳۴۳۸

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شبستان نوشت: لحظات، روزها و شب ها و هم چنین ماه ها، جدای آنکه از نظر تکوینی دارای آثار متفاوتی در سیر تکامل انسانی بر حسب مراتب نفس هستند، به اعتبار رویدادهایی که در آن ها اتفاق می افتد، از اهمیت گوناگونی برخوردار می شوند، چنانچه تقدس برخی از اوقات، با برجستگی خاصی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اولیای الهی، ولادت باسعادت حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم را مهم ترین روی داد ماه ربیع الاول دانسته و علت بهار نامیدن این ماه را همین واقعه خجسته می دانند.
تمام مهربانی های خداوندی که بواسطه دین مبین اسلام، به نوع انسان ارزانی شده، به برکت وجود نازنین کامل ترین خلائق و مقرب ترین آن ها به ذات قدس ربوبی، یعنی حضرت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم است که در این ماه پا به عرصه گیتی نهاد.
شرافت این ماه بیش از تمام ماه ها است و براستی بهار ماه ها است، چرا که همه شرافت ها و خوبی ها و مرحمت های دنیایی و آخرتی آفریدگار از آفاق و انفس، نبوت و امامت و قرآن و شریعت همگی به وجود نورانی نبی مکرم اسلام است.
این ماه، گرامی ترین ماه ها است چرا که بنای تمام ترین نعمت ها و کامل ترین دین ها، شامل ترین رحمت ها و درخشنده ترین نورها و رمزآلود ترین اسرار در این ماه گزارده شد.
به عبارتی مثل این ماه با سایر ماه ها، همچون مثل پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم با سایر مردم است.
نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم، مثل خود با سایر مردمان را اینگونه مطرح می فرمایند:«در حقیقت حکایت من و شما و پیامبران، حکایت گروهی است که بیابانی خشک و سوزان را می پیمایند و نمی دانند مسافتی که پیموده اند، بیشتر است یا آن چه مانده. خسته و کوفته می شوند و توشه شان به پایان می رسد و در وسط بیابان می افتند و یقین می کنند که از بین می روند.در همین حال ناگهان مردی حله بر تن( لباس نو بر تن) در حالی که از سرش آب می چکد، نمایان می شود.آن عده می گویند: این مرد، تازه از آبادی می آید. پس چون به آن ها می رسد، می گوید: هان! شما را چه شده است؟ آن عده می گویند: می بینی که از کمر افتاده ه ایم و توشه مان تمام شده و در وسط این بیابان از پا درآمده ایم و نمی دانیم بیشتر راه را پیموده ایم یا کمترش را. آن مرد می گوید: اگر شما را به آبی گوارا و باغ و بستان های سرسبزم برسانم، به من چه می دهید؟ آن ها می گویند: هرچه تو بگویی فرمان خواهیم برد....
آن مرد، آن ها را به باغ هایی سرسبز و خرم و آبی گوارا می رساند و پس از درنگی کوتاه، به آن ها می گوید: برخیزید تا شما را به باغ بستان های سرسبزتر از این جا و آبی گواراتر از این آب ببرم. اما بیشتر آن عده می گویند: چیزی نماینده بود که به همین مقدار هم دست نیابیم.لیکن گروهی از ایشان می گویند: مگر با این مرد عهد و پیمان نبستید که نافرمانیش نکنید. او در اول به شما راست گفت و این حرفش هم مانند حرف اولش راست است. پس این گروه با او به راه می افتند و او، آن ها را به باغ هایی خرم و آبی گوارا می رساند. اما دیگران، شب هنگام گرفتار شبیخون دشمن می شوند و صبحگاه از آنان چیزی جز کشته و اسیر باقی نمی ماند.» (میزان الحکمه – حدیث شماره 18425)

مرحوم شیخ عباس قمی (ره) برای ماه ربیع الاول، همچون سایر ماه ها و اوقات، عبادات مستحبی را ذکر فرموده که علاقه مندان می توانند به کتاب مفاتیح الجنان مراجعه کنند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال VAR تمام شدنی نیست

کارشناسان فوتبالی کشورمان معتقدند در فصل آینده نیز نمی‌توان از VAR برای تقابل‌های لیگ برتر استفاده کرد، چراکه پیش از هرچیز باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود و البته برنامه‌ریزی اصولی نیز وجود داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بی‌شک اشتباهات تأثیرگذار داوری یکی از مسائل و مشکلاتی به شمار می‌رود که هر فصل گریبان‌گیر تیم‌های لیگ برتری است و بازیکنان و کادرفنی تیم‌ها از زمین مسابقه تا کنفرانس‌های مطبوعاتی نسبت به این موضوع معترض هستند. همین اتفاقات سبب شده است نبود سیستم کمک داور ویدئویی بیش از گذشته در لیگ برتر احساس شود.

به ویژه که رفته‌رفته به هفته‌های پایانی لیگ بیست‌وسوم نزدیک می‌شویم و شرایط بازی‌ها حساس‌تر از گذشته خواهد شد. با وجود اینکه در فصل جاری مسابقات فدراسیون فوتبال کشورمان موفق به وارد کردن تجهیزات VAR شد و در تقابل‌های حساس همچون شهرآورد پایتخت از آن استفاده کرد، اما بی بهره بودن سایر تیم‌های لیگ برتری از این سیستم و حتی ضعف در زیر ساخت‌ها سبب شد همچنان مسابقات لیگ برتر بدون استفاده از VAR برگزار شود.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال روزهای گذشته درباره زمان استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی(VAR) گفت: تشریفات ورود VAR چینی به ایران فراهم شده و این شرکت هم مورد تایید است. بعضی شرکت‌ها با ما همکاری نمی‌کنند و ما با برخی شرکت‌هایی که متعلق به کشورهای متخاصم هستند، همکاری نمی‌کنیم. فدراسیون فوتبال کار خودش را به خوبی انجام داده است و هفت دستگاه VAR را به شرط تأمین هزینه وارد می‌کنیم. داوران در حال پشت سر گذاشتن دوره‌های آموزشی هستند و اگر این دستگاه‌ها بیاید، لیگ برتر فصل آینده را به‌صورت کامل با VAR برگزار می‌کنیم.

زیر ساخت‌های VAR در کشور ما فراهم نیست

نوذر رودنیل، کارشناس داوری کشورمان در خصوص استفاده از VAR برای فصل آینده به خبرنگار ایمنا می‌گوید: زیر ساخت‌های VAR در کشور ما فراهم نیست. سیستم‌هایی که در چند بازی نیز مورد استفاده قرار گرفتند، با ۹ دوربین بود در صورتی که VAR به ۳۳ دوربین نیاز دارد، این موضوع شوخی نیست‌. در جدال‌های هفته بیست‌وچهارم تشخیص گل آل‌کثیر که توسط داور آفساید اعلام شد بسیار دشوار بود. در جدال استقلال نیز پنالتی که برای آبی‌ها اعلام شد صحیح نبود و این در حالی است که وحید کاظمی از ۵۰ متری سوت پنالتی را زد.

وی می‌افزاید: متأسفانه فرهنگ استفاده از VAR در فوتبال ایران جا نیفتاده است. چراکه بازیکنان با هر سوت از داور تقاضا می‌کنند صحنه را مورد بررسی قرار دهد. کمک داور ویدئویی برای بررسی چهار صحنه پنالتی، اخراج، گل و آفساید است، هر خطایی را که نمی‌شود با VAR بررسی کرد. یک داور ممکن است در طول بازی ۹۰ مرتبه سوت بزند و اگر برای هر سوت بخواهد به کمک داور ویدئویی رجوع کند، اصلاً بازی برگزار نمی‌شود.

بعضی از صحنه‌ها نیاز به VAR ندارد

رودنیل پیرامون اشتباهات داوران و تأثیر اعتراض تیم‌های لیگ برتری بیان می‌کند: زمان مفید بازی‌های لیگ برتر کشورمان ۵۷ دقیقه است و این در شرایطی اتفاق می‌افتد که در بازی‌های اروپایی همچون تقابل رئال و منچستر بازی مفید ۶۷ دقیقه است. با توجه به اینکه برخی بازیکنان و مربیان ما در طول بازی بسیار معترض هستند در صورت استفاده از VAR این زمان مفید کمتر نیز می‌شود.

وی تاکید می‌کند: بعضی از صحنه‌ها نیاز به VAR ندارد، متأسفانه داوران ما خود را با دانش روز هماهنگ نمی‌کنند و نتیجه آن می‌شود پنالتی که در بازی استقلال گرفته شد. انتخاب داور برای جدال‌های حساس همچون بازی سپاهان و پرسپولیس بسیار مشکل است‌. وحید کاظمی را به عنوان قاضی شهرآورد انتخاب کردند و به دلیل غرور مضاعفی که به وی تزریق شد دیدار هفته بیست‌وچهارم را با اشتباهات بسیاری پشت سر گذاشت.

آیا به تعداد کافی داور داریم؟

کارشناس داوری کشورمان اضافه می‌کند: بازی‌های حساس نیازمند داورانی است که مدیریت را به خوبی بلد باشند، اما در حال حاضر چنین داوری در کشورمان وجود ندارد. از این لحظه به بعد تمام دیدارهای لیگ برتر حساس است و امیدوارم داورانی انتخاب شوند که شایستگی داشته باشند.

رودنیل در تشریح معایب استفاده از VAR در چندی بازی حساس تصریح می‌کند: اگر بخواهند برای جدال‌های مهم از VAR استفاده کنند باید این سوال را پرسید که آیا زیر ساخت‌های آن وجود دارد؟ کدام داور قرار است در اتاق VAR حضور پیدا کند؟ هیچ زیر ساختی برای استفاده از VAR وجود ندارد و اگر قصد دارند کمک داور ویدئویی را مورد استفاده قرار دهند باید از قبل برنامه‌ریزی کنند. تقابل‌های لیگ برتر در هفته‌های پایانی بسیار حساس است و هیچکس نمی‌داند چه برنامه‌ای در زمینه داوری برای آن‌ها وجود دارد.

وی اضافه می‌کند: چند سال است که می‌گویند از فصل آینده VAR را وارد می‌کنیم، مهدی تاج از دوستان خوب من به شمار می‌رود، اما چنین چیزی امکان ندارد که حتی از فصل آینده این سیستم را وارد کنیم. چراکه زیر ساخت‌های آن در کشور وجود ندارد. ۳۳ دوربین و اتاق خارج از ورزشگاه تنها نمونه‌ای از این زیر ساخت‌ها است. ۱۶ تیم در لیگ برتر حضور دارند و مگر می‌شود به یک تیم گفت شما نمی‌توانید از این سیستم استفاده کنید؟ چنین چیزی امکان ندارد. از نظر من به این زودی VAR نخواهیم داشت.

VAR مشکل همیشگی فوتبال ایران است

شاهین بیانی، کارشناس فوتبال کشورمان در خصوص استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی در بازی‌های حساس به خبرنگار ایمنا می‌گوید: VAR مسئله‌ای است که چند سال است در فوتبال ما وجود دارد و در فصل جاری نیز نمی‌توان از آن استفاده کرد. امیدوارم سال بعد از ابتدای لیگ بتوانیم از سیستم کمک داور ویدئویی استفاده کنیم تا همه تیم‌ها بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند. اینکه تنها در چند بازی بخواهیم از VAR استفاده کنیم ظلم در حق سایر تیم‌ها است. امیدوارم شرایط به گونه‌ای باشد که همه تیم‌ها از آن استفاده کنند. نداشتن سیستم کمک داور ویدئویی سبب شده اشتباهات داوری که البته بخشی از فوتبال است تأثیر گذار باشد.

وی می‌افزاید: زمانی که VAR نباشد قطعاً نمی‌توان در خصوص تأثیرگذاری آن صحبت کرد چراکه تمام تیم‌ها به یک اندازه از نبود آن ضرر خواهند کرد. داوران باید اشتباهات کمتری داشته باشند چراکه شرایط پایین و بالای جدول بسیار حساس است‌. زمانی‌که کمک داور ویدئویی نباشد تمام تیم‌ها به یک اندازه از نبود آن متضرر خواهند شد.

چرا تمام کشورها از VAR استفاده می‌کنند، اما ایران نه؟

کارشناس فوتبال کشورمان با اشاره به وارد کردن VAR برای فصل آینده تصریح می‌کند: تا این لحظه فدراسیون فوتبال و مسئولان گفته‌اند فصل آینده VAR را خواهیم داشت. متأسفانه مشکلات فوتبال ما بسیار زیاد است و نبود کمک داور ویدئویی یکی از آن است‌. اینکه چرا تمام کشورها از VAR استفاده می‌کنند، اما ایران نه، جای سوال دارد. در هر صورت امیدوارم فصل آینده از این سیستم استفاده شود هرچند که دیر خواهد بود.

وی در خصوص عملکرد استقلال تا هفته بیست‌و چهارم ادامه می‌دهد: استقلال در از ابتدای فصل جاری مشکلات بسیاری را داشت، مهم‌ترین مشکل آبی‌پوشان اختلاف کادرفنی و مدیریت است که همچنان بر طرف نشده است. در هر صورت شاگردان نکونام تا اینجای فصل با قرار گرفتن در صدر جدول دست به خلق شگفتی زده‌اند. امیدوارم در هفته‌های پایانی نیز این روند حفظ شود تا هواداران آبی پوش خوشحال شوند.

بیانی خاطر نشان می‌کند: پرسپولیس مشکلات استقلال را نداشته و تا حدودی شاکله اصلی تیم خود را به ویژه در خط دفاعی حفظ کرده است. آبی‌پوشان حواشی بیشتری داشتند. در هر صورت قرمزپوشان نیز پابه‌پای رقیب سنتی خود جلو می‌روند و هر دو تیم منتظر لغزش یکدیگر هستند. بازیکنان و کادرفنی تا این لحظه کار بزرگی انجام داده‌اند.

به گزارش ایمنا، بررسی کارشناسان فنی و داوری کشورمان نشان می‌دهد که استفاده از VAR اگرچه برای فوتبال کشورمان حیاتی است، اما به دلیل فراهم نبودن شرایط بهره بردن از مزایای آن زمان‌بر خواهد بود. کارشناسان همچنین اعتقاد دارند اگر تنها برای تقابل‌های حساس از سیستم کمک داور ویدئویی استفاده شود به نوعی حق سایر تیم‌ها نادیده گرفته شده است.

کد خبر 746465

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • اینفوگرافیک/ تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • تمام نیروها در حال خدمت رسانی هستند
  • انتخابات در تهران تمام الکترونیک است
  • امدادرسانی هلال احمر یزد در سیل و آبگرفتگی استان با تمام قوا
  • تمام؛ مالکیت سرخابی‌ها توسط AFC تایید شد
  • سریال VAR تمام شدنی نیست
  • بررسی مشکلات ۶ طرح نیمه تمام در جلسه رفع موانع تولید
  • راز فرار رونالدو از سفر به آمریکا چیست؟