Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: فعلاً که گرشاسبی کارها را ادامه می‌دهد ولی باید ببینیم تکلیف مدیریت چه می‌شود.

طرفداری- محمدرضا حاجی‌بیگی در خصوص آخرین وضعیت علی‌اکبر طاهری، بحث حضور محمدحسین نژادفلاح در باشگاه پرسپولیس، شرایط مالی سرخ‌پوشان و ... صحبت هایی را انجام داده است.

مصاحبه عضو هیئت مدیره پرسپولیس را می خوانید با میزان:

*ابتدا در مورد آخرین وضعیت جانشینی طاهری صحبت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاً هیچ صحبتی در خصوص مدیرعامل آینده نشده. نه وزارت ورزش و نه هیئت مدیره تصمیمی در این مورد نگرفته‌اند.

*خب وضعیت طاهری کی معلوم می‌شود؟

احتمالاً ظرف یکی دو روز آینده وضعیت طاهری هم مشخص می‌شود.

*شنیده شده که محمد حسین نژادفلاح برای کسب مدیرعاملی پرسپولیس شانس زیادی دارد.

همان‌طور که گفتم فعلاً هیچ چیز و هیچ اسمی مطرح نشده است اول باید تکلیف طاهری مشخص شود ضمن اینکه فعلاً گرشاسبی کارها را انجام می‌دهد.

*این احتمال وجود دارد که گرشاسبی تا پایان فصل سرپرست باشگاه پرسپولیس بماند؟

فعلاً که گرشاسبی کارها را ادامه می‌دهد ولی باید ببینیم تکلیف مدیریت چه می‌شود.

*روز گذشته برانکو اعلام کرد قسمتی از طلب بازیکن‌ها و کادر فنی پرداخت شده، پرداختی چقدر بوده؟

ما نسبت به طلب هرکسی به او پرداخت کردیم. و در آینده هم پرداختی دیگری خواهیم داشت.

*این پول از چک سامانه 3090 همراه اول تأمین شد؟

بالاخره چک این سامانه هم نقد شد. این طلب از اول فصل مانده بود که باید پرداخت می‌شد.

*چه زمانی قرار است بدهی همراه اول به باشگاه پرسپولیس کامل پرداخت شود؟

تا زمانی‌که هواداران به حساب این سامانه پول می‌ریزند (هواردان به این سامانه پیامک می‌دهند) ما از این سامانه پول می‌گیریم. با وجود اینکه ما سامانه 3030 ایرانسل را فعال کرده‌ایم اما همچنان بعضی از دوستان به سامانه قبلی پول واریز می‌کنند به‌خاطر همین ما هم این پول را برداشتیم.

*قصد ندارید سامانه قبلی را مسدود کنید؟

نه فعلاً چنین قصدی نداریم.

*یعنی منتظر هستید مدیرعامل انتخاب شود تا تکلیف سامانه اسپانسری قبلی معلوم شود؟

این مسئله ربطی به انتخاب مدیرعامل ندارد. البته ممکن است با تغییرات احتمالی برخی تغییرات در قسمت اسپانسر به‌وجود بیاید اما فعلا ما هر دو سامانه را داریم.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۴۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌

همشهری آنلاین- رابعه تیموری:اما افزوده شدن این کلاس‌ها هم برای خلوت‌تر شدن کلاس‌های مدارس دولتی چاره ساز نبودند و باز هم میانگین جمعیت کلاس‌های درس مدارس دولتی با شرایط مطلوب فاصله قابل توجهی دارد. با توجه به این امر که ٧٠ درصد دانش‌آموزان تهرانی در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند، اهمیت این موضوع بیشتر رخ نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید:پیامدهای منفی تراکم کلاسی

بر اساس استانداردهای آموزشی‏‏ مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش، استاندارد تعداد دانش‌آموزان هر کلاس درس در مقطع ابتدایی٢٠ نفر‏‏، در دوره متوسطه اول و دوم ۲۲ نفر و در هنرستان‌ها حداکثر ۱۵ نفر است‏‏‏، درحالی‌که تراکم جمعیت دانش‌آموزان در مدارس دولتی استان تهران ٣٧ دانش‌آموز است و در هیچ یک از مقاطع تحصیلی این استاندارد جمعیتی دیده نمی‌شود. حتی به گفته معصومه معصومیان معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش شهر تهران، در بعضی از مناطق پایتخت تعداد دانش‌آموزان هر کلاس به ٤٦ نفر هم می‌رسد و در منطقه ١۵ تعداد زیادی از کلاس‌های درس جمعیتی بالای ٤٠ نفر دارند.

تراکم دانش‌آموزی صعودی است

در این میان شیب صعودی این شاخص آموزشی جای تإمل دارد و آمار و ارقام نشان می‌دهند هر سال بر میزان تراکم دانش‌آموزی مقاطع تحصیلی مختلف افزوده می‌شود. به طوری که در سال ١٣٩٠ میانگین تراکم دانش‌آموزی در هر کلاس درس استان تهران ٣٠ نفر بوده که در طول یک دهه به ٣٧ نفر رسیده است.
دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول بیش از سایر مقاطع درس خواندن در کلاس‌های شلوغ و پرجمعیت را تجربه می‌کنند. به طوری که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تراکم دانش‌آموزان در همه مقاطع تحصیلی به۲۳/۹ درصد رسیده که در دوره ابتدایی ۲۴/۴درصد، ‌متوسطه اول ۲۶ درصد و متوسطه دوم ۲۰/۶درصد بوده است. مقایسه این آمار و ارقام با تراکم دانش‌آموزی مدارس غیردولتی نشان می‌دهد دانش‌آموزان این مدارس شرایط بهتری را تجربه می‌کنند و در این سال تراکم دانش‌آموزی در دبستان‌های غیردولتی ۱۸/۸درصد، در متوسطه اول ۱۲/۵درصد و متوسطه دوم ۱۴/۲درصد بوده است.

راهکاری برای خلوت شدن کلاس‌ها

نظر معصومیان بیراه نیست که لزوم پایبندی به‌حقوق کودکان و تحت پوشش قرار دادن دانش‌آموزان اتباع و ایرانی را یکی از مهمترین دلایل کمبود فضای آموزشی در شهر تهران می‌داند، اما تدوین و تدارک بسته تقویت مدارس دولتی این نوید را می‌دهد که میزان تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس مدارس دولتی طی چند سال آینده به شرایط مطلوب نزدیک‌تر شود. در این بسته که در آغاز سال تحصیلی جاری بر اساس سند تحول بنیادین و با هدف تحقق عدالت آموزشی طراحی شده، راهکارهایی برای استانداردسازی تراکم دانش‌آموزی پیش‌بینی شده است. محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش دراین‌باره می‌گوید: «با اجرای بسته تقویت مدارس دولتی ۵٠ درصد کلاس‌هایی که تراکم دانش‌آموزی نامناسبی دارند، طی دو سال آتی ساماندهی می‌شوند و ۵٠ درصد دیگر در قالب برنامه‌ای ٨‌ساله به شرایط مطلوب می‌رسند.»

کد خبر 847323 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش خبر مهم مدرسه و مدارس دانش آموز

دیگر خبرها

  • ابقای اعضای فعلی هیات‌مدیره به‌پرداخت ملت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • مورایس یک فصل دیگر قرارداد دارد/از شایعه تا واقعیت مذاکره با نویدکیا برای بازگشت به سپاهان
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • لاپورتا: ژاوی ماند چون پروژه برنده‌ای داریم!
  • تنش در بین اعضای هیئت مدیره بارسلونا در پی تغییر نظر ژاوی
  • اختلاف نظر مدیران بارسلونا بر سر ژاوی؛ لاپورتا رأی هیئت مدیره را نادیده گرفت!
  • پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی
  • ببینید | ️جبلی: در آینده نزدیک تکلیف حق پخش ورزش مشخص خواهد شد‌