Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@20:13:10 GMT

نرخ تورم بخش برق در تابستان کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۵۰۲۵

نرخ تورم بخش برق در تابستان کاهش یافت

رکنا: مرکز آمار ایران از کاهش ۲.۵۲ درصدی نرخ تورم سالانه بخش برق در چهار فصل منتهی به تابستان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی رکنا، مرکز آمار ایران با انتشار گزارش شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در فصل تابستان ١٣٩٦ (بر مبنای سال پایه ١٣٩٠) اعلام کرد: شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در فصل تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ١٣١,٦٦ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل (١٢٢.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

٧٠)، ٧.٣٠ درصد افزایش و شاخص فصل مشابه سال قبل (١٣٢.٢٢)، ٠.٤٢ درصد کاهش داشته است. درصد تغییرات میانگین شاخص کل بخش برق در چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٥ (نرخ تورم سالانه)، ٢.٥٢ درصد کاهش داشته که نسبت به همین اطلاع در فصل بهار سال ١٣٩٦ (٣.٦٨- درصد)، افزایش داشته است.

شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در ساعات اوج­ بار در فصل تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ١٢٧,٨٩ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل (١١٨.٠٣)، ٨.٣٥ درصد و شاخص فصل مشابه سال قبل (١٢٦.٦١)، ١.٠١ درصد افزایش داشته است. درصد تغییرات میانگین شاخص بخش برق در ساعات اوج­ بار در چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٥ (نرخ تورم سالانه)، ٣.١٤ درصد کاهش داشته که نسبت به همین اطلاع در فصل بهار سال ١٣٩٦ (٤.٢٨- درصد)، افزایش داشته است.

همچنین شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در ساعات میان‌بار در فصل تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ١٣٠,٥٣ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل (١٢٣.٣٣)، ٥.٨٤ درصد و شاخص فصل مشابه سال قبل (١٢٨.٨٧)، ١.٢٨ درصد افزایش داشته است. درصد تغییرات میانگین شاخص بخش برق در ساعات میان­ بار در چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٥ (نرخ تورم سالانه)، ١.٨٥ درصد کاهش داشته که نسبت به همین اطلاع در فصل بهار سال ١٣٩٦ (٣.٢٢- درصد)، افزایش داشته است.

شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در ساعات کم‌بار در فصل تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ١٣٧,٩٠ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل (١٢٥.٤٤)، ٩.٩٣ درصد افزایش و شاخص فصل مشابه سال قبل (١٤٥.٥٩)، ٥.٢٨ درصد کاهش داشته است. درصد تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در ساعات کم­بار در چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٥ (نرخ تورم سالانه)، ٣.٤٧ درصد کاهش داشته که نسبت به همین اطلاع در فصل بهار سال ١٣٩٦ (٤.٢٠- درصد)، افزایش داشته است.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله

به گزارش قدس آنلاین، بازار اجاره مسکن در کشورمان تابع وضعیت عرضه مسکن است. به علت سقوط تولید مسکن در ۸ سال دولت گذشته، دولت سیزدهم برای ساماندهی بازار مسکن با تقاضای بی‌سابقه و انباشته‌شده مواجه بوده است.

با این حال در دو سال گذشته با کلید خوردن طرح نهضت ملی مسکن، تاکنون ساخت بیش از ۲.۵ میلیون واحد مسکن آغاز شده و حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکن هم تحویل داده شده است.

از سوی دیگر، با کنترل انتظارات تورمی با اجرای سیاست‌های انضباطی پولی و مالی و همینطور برخورد با بنگاه‌های املاک متخلف، بخشی از سوداگری در بازار مسکن کنترل شده اما انتظار می‌رود با تصویب قانون مالیات بر سوداگری در مجلس و اجرای آن در سال جاری، وضعیت مسکن بهتر از گذشته شود و دلالی کاهش یابد.

اطلاعات مرکز آمار هم نشان می‌دهد در فروردین امسال تورم ماهانه اجاره‌بهای مسکن به حدود ۱.۶۵ درصد رسیده که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون کمترین رقم است.

همچنین متوسط تورم ماهانه اجاره مسکن در ۸ سال گذشته (۱۳۹۵ – ۱۴۰۲) حدود ۱.۸ درصد بود و کاهش تورم ماهانه اجاره در فروردین امسال به ۱.۶۵ درصد به معنای نزول این شاخص به سطح پایین‌تر از میانگین ۸ سال گذشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • کاهش تورم نقطه به نقطه فروردین ماه در آذربایجان شرقی
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد