Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@16:07:59 GMT

چین طرحی ۳ مرحله‎ای برای حل بحران روهینگیا ارائه داد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۵۱۳۲

چین طرحی ۳ مرحله‎ای برای حل بحران روهینگیا ارائه داد

وزیر خارجه چین در راستای ارائه راه‎حلی بلند‎مدت که پایان ‎بخش آوارگی مسلمانان روهینگیا باشد، طرحی ۳ مرحله‌ای را ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ، «وانگ ئی» وزیر خارجه چین که برای حضور در نشست وزاری خارجه کشورهای آسیایی- اروپایی به میانمار رفته است، پس از دیدار با «آنگ سان سوچی» رهبر این کشور، طرحی ۳ مرحله‌ای را در راستای خاتمه بخشیدن به بحرانی که گریبان‌گیر مسلمانان روهینگیا شده است، ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراحل شامل آتش‌بس، بازگشت پناهجویان به میانمار و در نهایت مذاکره برای یافتن راه‌حل بلندمدت برای خلاصی از بحرانی است که از خشونت سازمان یافته دولت میانمار علیه مسلمانان این کشور ناشی می‌شود.

وانگ در تشریح این مراحل گفت: هدف از مرحله نخست، برقراری ثبات و نظم در راستای چشاندن طعم صلح به مسلمانان روهینگیا است تا دیگر مجبور به فرار نباشند. بعد از برقراری آتش‌بس، باید به مذاکرات ۲ جانبه روی آورد تا به راه‌حل کارآمدی برسیم و نهایت آنکه باید به‌دنبال راه‌حلی بلندمدت‌تر بر مبنای رفع فقر باشیم.

گفتنی است چین با توجه به اینکه روابط اقتصادی- سیاسی بسیار مستحکمی با میانمار دارد، تا حد ممکن از محکوم کردن دولت نایپیداو اجتناب کرده و ریشه وقوع درگیری‌های قومی در این کشور را فقر اقلیت مسلمان روهینگیا معرفی می‌کند.

این درحالی است که نهادهای حقوق بشری وابسته به سازمان ملل در گزارش‌های خود به خشونت سازمان یافته به‌ویژه تعرض علیه زنان روهینگیایی اذعان کرده و آنچه که بر آنها روا می‌شود، مصداق تلاش برای پاکسازی قومی تلقی می‌کند.

وانگ پیش از میانمار، سفری نیز به بنگلادش داشت که به واسطه همجواری با میانمار و برخورداری از مذهب اسلام، میزبان اصلی ۶۰۰ هزار مسلمان روهینگیایی است که از ظلم دولت نایپداو گریخته‌اند.

گفتنی است آنگ سان سوچی با رعایت ملاحظات سیاسی و علیرغم برخورداری از جایزه صلح نوبل که وی را موظف به جانبداری از مظلومین می‌کند، تا جایی‌که ممکن بود از دخالت برای رسیدگی به حال مسلمانان روهینگیا اجتناب کرد تا مبادا دل اکثریت بودایی میانمار را بشکند- اقدامی که خشم جامعه بین‌الملل را برانگیخت و دیگر برندگان جایزه صلح نوبل را به انتقاد از وی وا داشت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده

به گزارش تابناک، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با  مهر در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روزهای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در برخی از استان‌های کشور اعلام کرد: برای روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز که تحت تأثیر هشدارهای نارنجی هستند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیرت بحران کشور برای روز سه‌شنبه نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی را صادر کرد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده پیش بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرا دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه را توصیه نمود.

دیگر خبرها

  • ربات انسان‌نمای چری که در آینده به ایران می‌آید/ عکس
  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد