Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسسه پردیس هنر و رسانه دیده بان، با شش مستند از جمله «نردبان فریب»، «بازی در مسکو» و «آتش به اختیار» به همراه هفت قسمت از برنامه تلویزیونی «ثریا» در هشتمین جشنواره عمار حضور پیدا می‌کند. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ موسسه پردیس هنر و رسانه دیده بان، ثریا، با هفت اثر مستند در هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار حضور پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنابرین گزارش، مستند ۶۸ دقیقه‌ای «نردبان فریب» نخستین کار این مجموعه برای شرکت در جشنواره عمار است که به کارگردانی محمدهادی اینانلو ساخته شده و به نقد و بررسی توافقنامه اقلیمی پاریس و حواشی پیوستن ایران به این توافقنامه می‌پردازد.

مستند ۷۸ دقیقه‌ای «بازی در مسکو» دومین کار «ثریا» است که وضعیت حضور ایران در بازار کشور روسیه را بررسی می‌کند. این اثر، قسمت نخست مجموعه مستند چهار قسمتی «همسایه شمالی» است.

براساس این گزارش، مجموعه مستند دو قسمتی «ساحل فراموشی» که به کارگردانی سیدحسن موسوی فرد تولید شده، عنوان کار دیگر موسسه پردیس هنر و رسانه دیده بان برای حضور در هشتمین جشنواره عمار است. این مستند در سال‌های ۹۵ و ۹۶ تولید شده و موضوع آن، بررسی مسائل و ظرفیت‌های ساحلی مغفول مانده استان هرمزگان است.

همچنین مستند ۴۵ دقیقه‌ای «مرز فراموشی» درباره بررسی ظرفیت‌های توسعه بومی استان ایلام و مستند ۶۰ دقیقه‌ای «بر بام غفلت» درباره ظرفیت‌های توسعه استان چهارمحال و بختیاری دو اثر دیگر این مجموعه برای شرکت در این دوره جشنواره عمار هستند.

بنابرین گزارش، اثر ۲۰ دقیقه‌ای «آتش به اختیار» مستند دیگری است که از طرف موسسه پردیس هنر و رسانه دیده بان، ثریا در هشتمین جشنواره عمار حضور پیدا می‌کند، این مستند به کارگردانی مهدی قریبی در مدت کوتاهی پس از شهادت محسن حججی درباره فعالیت‌های فرهنگی و جهادی این شهید مدافع حرم تولید شده است.

همچنین هفت قسمت از برنامه تلویزیونی «ثریا» هم درباره موضوعات رویش‌های فرهنگی، مسکن، ظرفیت‌های تولید موتور سیکلت در ایران، تحریم‌های کشور، سفیران جهانی انقلاب اسلامی و تحریم دلار در هشتمین جشنواره عمار حضور پیدا می‌کند.

گفتنی است هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، همچون سال‌های گذشته در ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی» برگزار می‌شود و فیلمسازان و علاقه‌مندان تا ۳۰ آبان ماه فرصت دارند با مراجعه به Ammarfilm.ir اثر خود را در یکی از بخش‌های «فیلم»، «فیلمنامه»، «تولیدات رادیویی»، «نقد، مقاله و پژوهش‌های سینمایی»، «فیلم ما» و «آگهی بازرگانی و اقلام تبلیغی»، ثبت‌نام و حداکثر پنج روز پس از آن، به دبیرخانه تحویل دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۵۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه ااطلاع رسانی جریان حکمت ملی عراق، سیدعمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق، در دیدار فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، و هیئت همراه وی، وضعیت فرهنگ و ارتباطات دو کشور و چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های عراق و جمهوری اسلامی ایران را مورد رایزنی قرار داد.

در این دیدار که در دفتر رییس جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر ضرورت تبادل تجارب در بخش‌های فرهنگی، هنری و آرشیوی تأکید کرد.

وی با اشاره به نیازهای جوامع اسلامی به برنامه‌هایی فرهنگی که آنان را در برابر هجمه فرهنگی و اندیشه‌های منحرف مصون نگه دارد، بر ضرورت حمایت از برنامه‌های هنری و تولید فیلم و سریال و استفاده از فناوری‌های نوین برای رساندن آن به مخاطبان تأکید کرد.

رییس جریان حکمت ملی عراق همچنین بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کرد و جامعه جهانی را در قبال پیامدهای آنچه در غزه می‌گذرد و سکوت در برابر کشتار و گرسنه نگه‌داشتن و نسل‌کشی مسئول دانست.

کد خبر 6096634

دیگر خبرها

  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • تجربه حضور «رویاباف و قاضی» در کانادا/ ماجرای خانم قاضی چیست؟
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی