Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@16:50:11 GMT

پایه‌گذاری فرودگاه قم از اساس درست نبود

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۶۱۷۰

اقتصاد > صنعت - ایلنا به نقل از استاندار قم نوشت: پایه‌گذاری فرودگاه قم از اساس درست نبود، در واقع مسئولان ساخت این فرودگاه، ساختار درست و اصولی برای آن در نظر نگرفتند.

سید مهدی صادقی، استاندار قم با اشاره به مشکلات فرودگاه قم گفت: پایه‌گذاری فرودگاه قم از اساس درست نبود، در واقع مسئولان ساخت این فرودگاه، ساختار درست و اصولی برای آن در نظر نگرفتند که بخشی از نقص‌های ایجاد شده به بخش خصوصی و بخشی دیگر مربوط به سایر مسئولان ذی ربط این پروژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مهدی صادقی افزود: به دلیل تعداد بالای سرمایه‌گذاران در پروژه فرودگاه قم، ما دو دلیل را برای ادامه این پروژه مطرح کردیم. اول این که فرودگاه برای شهر قم لازم است و دوم این که تعداد سرمایه‌گذاران و حجم سرمایه‌گذاری رقم بالایی محسوب می‌شود که نیاز است این پروژه محقق شود.

وی با بیان این که شکایت سرمایه گذاران باعث توقف پروژه فرودگاه قم شده بود، گفت: بعد از شکایت عده کثیری از سرمایه گذاران پروژه فرودگاه قم با دستور قضایی پروژه فرودگاه قم به مدت سه سال متوقف شده بود که با تلاش‌های استانداری قم طی دو سال گذشته و با کمک‌های دستگاه قضایی، به سرمایه‌گذار پروژه فرودگاه قم زمانی به منظور پیگیری و تحقق این پروژه بزرگ داده شد که متاسفانه به وظایف خود عمل نکرد. در نهایت در اوایل سال جاری  با دستور دستگاه قضایی، فعالیت سرمایه‌گذار قبلی در این پروژه لغو شد اما پیگیری برای تحقق پروژه فرودگاه قم ادامه داد.

استاندار قم تاکید کرد: زمان تحویل پروژه فرودگاه قم به فاکتورهای متعددی وابسته است اما با تشکیل کارگروه سطح عالی در استان قم، تمام موانع اجرایی، حقوقی و مالی به منظور رفع مشکلات در حال پیگیری است.

سید مهدی صادقی در رابطه با وضعیت هتل‌های استان قم خاطر نشان کرد: در طول سال استان قم میزبان 20 میلیون گردشگر داخلی و 3 میلیون گردشگر مذهبی خارجی است که با توجه به این حجم بالا از تردد زائر و گردشگر در سطح استان قم، امکانات فعلی از جمله راه و بحث هتل‌هاضعیف است.

وی ادامه داد: اولویت فعلی استان، ارتقا ظرفیت‌ها از طریق شناسایی بافت‌های فرسوده و ساخت اماکن جدید با جذب سرمایه‌گذار خصوصی از هتل پنج ستاره تا زائر سراهای عمومی در سطح استان است تا مشکل استفاده از هتل برای زائران کاهش پیدا کند.

استاندار قم با اشاره به سرمایه گذاری در استان قم گفت: اولویت استان قم استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران داخلی است اما در صورتی که سرمایه‌گذار خارجی مشتاق سرمایه‌گذاری باشد، ما از ورود آن‌ها استقبال می‌کنیم. اعتقاد داریم که اگر از ظرفیت‌های موجود استفاده و اعتماد سازی انجام دهیم، شرکت‌های داخلی زیادی می‌توانند در حوزه سرمایه گذاری در قم پیشتاز باشند و نیازی به سرمایه‌گذار خارجی وجود ندارد.

 

3535

کلید واژه‌ها : فرودگاه - حمل و نقل هوایی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۶۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین نکوداشت و قدردانی ۶۰ سال تلاش‌های خستگی‌ناپذیر علمی و اجرایی استاد دکتر سید محمد بلورچیان مؤسس و بنیانگذار پژوهشگاه شیمی و مهندسی با حضور دکتر محمدرضا مخبر دزفولی رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در مرکز همایش‌های حکمت این پژوهشگاه برگزار شد.

محمدرضا مخبر دزفولی رییس فرهنگستان علوم در آئین نکوداشت و قدردانی ۶۰ سال تلاش‌های خستگی‌ناپذیر علمی و اجرایی استاد دکتر سید محمد بلورچیان مؤسس و بنیانگذار پژوهشگاه شیمی و مهندسی در مرکز همایش‌های حکمت این پژوهشگاه، اظهار کرد:‌ بیش از دو دهه است دکتر بلورچیان را می‌شناسم، بیشتر ارتباطمان در فرهنگستان علوم بوده است. انصافا از روزی که با ایشان آشنا شدم هر روز یک نکته از ایشان یاد گرفتم، تاسیس این پژوهشگاه و مجموعه‌ای پژوهشی در تبریز، علاقه به ساخت و ساز در موضوعات دانشگاهی، نشان می‌دهد که ویژگی اصلی ایشان پشتکار است ایشان مشهور گمنام است و توانمندی‌هایش ناشناخته است.

وی ادامه داد:‌ در جلسات مجمع فرهنگستان شاید تنها کسی که بعدا مصوبات را پیگیری می‌کند دکتر بلورچیان با روحیه انسانی و حسن خلق است. پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی هم به همین دلیل ساخته شده است.

رییس فرهنگستان علوم بیان کرد: اواخر دهه ۸۰ پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی شکل گرفت، دکتر بلورچیان از بخش به بخش پژوهشگاه و درباره جزییات همواره توضیح می داد و آدمهای فرهیخته و توانمند را پیدا می‌کرد و به پژوهشگاه می‌آورد.

مخبر دزفولی اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که در فرهنگستان دنبال می‌کنیم این است که باید روشی پیدا شود تا توانمندی دانشی برای شکل‌گیری ایران قوی به کار گرفته شود. یعنی علاوه بر اینکه نگاه ویژه به کاربرد علوم داریم، حرکت در مرزهای دانش را مدنظر خواهیم داشت. دکتر بلورچیان این مسائل را پیگیری می‌کردند، در عین حال ظرفیت و توانمندی ایشان در تاسیس، استمرار و تربیت باید مورد توجه باشد چراکه وی به عنوان معلم و مربی و تربیت کننده است و باید به عنوان الگوی برجسته معرفی شود.

وی افزود: شاید یکی از کارهای فرهنگستان‌ها معرفی درست ذخیره و گنجیه دانشی کشور است که از جمله آنها دکتر بلورچیان است.

رییس فرهنگستان علوم با تاکید بر موضوع علوم پایه بیان کرد: گاهی عجله و شتاب‌زدگی در رسیدگی به موضوعاتی داریم که موجب عقب‌ماندگی در حوزه علوم پایه شده است، اروپا، آمریکا و چین سرمایه گذاری ویژه در حوزه علوم پایه دارند، ما هم باید برای علوم پایه سرمایه‌گذاری ویژ ه ای داشته باشیم.

مخبردزفولی عنوان کرد: فناوری‌ها از دل مطالعات علوم پایه به دست می‌آید. گاهی چون دوراندیشی نمی‌کنیم سرمایه‌گذاری علوم پایه را مناسب نمی‌دانیم و فکر می‌کنیم باید سرمایه‌گذاری زودبازده داشته باشیم. اما باید بدانیم دستیابی به رده‌های بالای علمی، بدون داشتن علوم پایه قوی و دانشمندان قوی امکان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: مهندسی، پزشکی و علوم کاربردی بسیار مهم است اما عقبه همگی علوم پایه است ما به این موضوع کم توجهی می‌کنیم. خوشبختانه وزیر علوم اهل علوم پایه است و به این موضوع توجه ویژه دارد، فرهنگستان علوم نیز در این زمینه برنامه‌ریزی می‌کند. یکی از وظایف ما در آینده این است که باید مشخص کنیم برای رسیدن به قله‌ها و مرجعیت علمی چگونه عمل کنیم. باید هدفمند سرمایه‌گذاری کنیم تا نتیجه گیری مفید بگیریم.

رییس فرهنگستان علوم گفت:‌ فرهنگستان در رویکرد جدید و نگاه به آینده، بخش مهمی از برنامه‌ریزی‌های طولانی مدت و میان مدت را بر مبنای علوم پایه انجام خواهد داد. باید نسبت به علوم پایه در سطح دانشگاه و پیش از دانشگاه حساس باشیم، این موضوع در آموزش و پرورش باید مورد توجه باشد چون در زمینه علوم پایه سرمایه‌گذاری درست صورت نگرفته است به همین دلیل بهره وری پایین بوده است.

کد خبر 6091878

دیگر خبرها

  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • اخراج سنگربان والنسیا پایه‌گذار بازگشت آبی اناری‌ها شد
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند